19.10.16
20:16
Здравейте. Аз съм момче на 17 години и съм висок 180 см а 74 килограма.
Имам един проблем и това са ръцете. Това е от както за първи път стъпих в зала преди 3 години когато бях 47 кг.
Преди време не съм се гледал толкова много нито се мерех - просто се виждаше разликата на око.
Но от много време не забелязвам върху ръцете растеж.
В най-добра форма бях когато преди няколко месеца бях 69 килограма. Не бях правил никакви специализации преди това всичко ми беше добре на килограмите, дори РЪЦЕТЕ поне тогава бяха добре. Мерех ги 35, гръдна 103 (без вдишване/издишване), бедра около 54, прасци 38. Предмишница - колкото и да не се вярва, тя беше около 24 сантиметра. Ръцете изглеждаха супер големи като бяха 35 и с предмишница 26 сантиметра (отпусната), но тогава започнаха да стават странните работи. За половин година някъде качих 5 килограма и се стигна до нови мерки, като ми се струваше че ръката ми изглежда много по-малка. И наистина беше така и има причина - при ново мерене след половин година предмишницата ми е 31 (отпусната) - може би също работата е там, че правих много селски труд или и аз не знам. НО ръцете - РЕГРЕС! 33 сантиметра и 2-те.
Нямам логично обяснение как се случи, другите неща са пораснали (гръдна 109 бедра 57 прасци 41) както и предмишницата. Не знам какво да правя сега, изглеждат супер малки, а винаги силовите ми тренировки са били супер, смисъл нямам прблеми със силата, например прав с кривия лост с около 35 не ми е проблем да направя 10 повторения както и тесен хват с 80.
Сигурен съм, че не може да съм единствения с такъв проблем. 5 килограма нагоре и всичко расте но 2 сантиметра надолу в ръцете и се чувствам много гадно...
ПС: Няма препинателни знаци защото “Вероятно се е попрекалило с препинателните знаци”
21.10.16
18:19
Здравей.
Защо гледаш само обиколката?
Визуално няма ли промяна?