Маса на гърдите?

Темата е заключена.

12.11.16
20:45

Здравейте. Ще може ли да ми предложите някаква тренировка за гърди ? Ходя от миналата година на фитнес ,храня се по 5-6 пъти на ден ,пия си креатина, от тогава съм доволен какво постигнах но само тия шибани гърди не мога да оправя. Обикновено правя Лежанка ,полу лег с дъмбели и пек дек . Мерси предварително

Темата беше редактирана от Вероника Налбатска на 15.11.16 16:59.

Наръчник - как да задаваме въпросите си. :)

Dizzy

13.11.16
11:40

Чела съм, че бозата помага.

13.11.16
12:19

казано от Dizzy на 13.11.16, 11:40:

Чела съм, че бозата помага.

Забавна ?

Carbohydrate

13.11.16
12:58

1. Хоризонтална лежанка пирамида от  3-4 серии, до като стигнеш до основната тежест, с която ще направиш 3 серии по 8 повторения до отказ. Това значи, че ако на втората основна серия едвам направиш 8 повторения, то на третата ще направиш 8 с помощ или сваляш 5 кг и пак с помощ. След това правиш още 2 серии по 8 повторения с по-малко килограми. Основно дръж 8 повторения и тежеста се наглася според тях.
Значи: 3-4 загряващи серии; 3+2 основни.
- примерна тренировка-
20 кг - само лост - 8 повт
30 кг- 8 повт
40 кг - 8 повт
ОСНОВНИ
50 кг - 8 повт ( ако чувстваш, че са ти леки, то на следващата серия слагаш още кг)
55 кг - 8 повт (ако тези кг са ти тежки и чувстваш, че на следващата не можеш да ги повториш, то пак минаваш на 50 кг)
50 кг - 8 повт
——————
45 кг по 8 повт
40 кг по 10 повт
всичките серии до отказ!!!

2. Горната лежанка пак по този начин правиш.
3. Хор. лег с дъмбели 3-4 серии
4. Наклонен лег с дъмбели 3-4 серии
5. НАЙІВАЖНОТО УПРАЖНЕНИЕ Е НА КРАЯ - разтваряне с дъмбели с 30-50 % от максималната тежест. Разтягане! Пускаш(разтваряш) колкото ти позволява. ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ъгъл между мишницата и предмишницата - да не се заключва лакътната става. Акцента е на разтягането на гърдите! 3 серии БАВНО и ПЛАВНО

Това е тренировката ти. После напиши как е ;)

13.11.16
14:44

Д-р Енчев ?

Carbohydrate

13.11.16
14:54

казано от Alexander Krastev на 13.11.16, 14:44:

Д-р Енчев ?

Митко Славов, Гошо Мечката, Еленко, Киборга....и много други ;)...все старата школа))
...)) учителка към 7-мо класник:
- Ти знаеш ли кой е Христо Ботев?
- Не.
Знаеш ли кой е Левски?
- Не.
След 2 минутна пауза на мълчание ученика отвръща:
-А вие знаете ли кой е Гошо Тъпото?
-Не. Отговаря учителката.
- Ами тогава, какво ме плашите с вашата компания!))

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 13.11.16 15:01.

13.11.16
18:59

казано от Carbohydrate на 13.11.16, 12:58:

1. Хоризонтална лежанка пирамида от  3-4 серии, до като стигнеш до основната тежест, с която ще направиш 3 серии по 8 повторения до отказ. Това значи, че ако на втората основна серия едвам направиш 8 повторения, то на третата ще направиш 8 с помощ или сваляш 5 кг и пак с помощ. След това правиш още 2 серии по 8 повторения с по-малко килограми. Основно дръж 8 повторения и тежеста се наглася според тях.
Значи: 3-4 загряващи серии; 3+2 основни.
- примерна тренировка-
20 кг - само лост - 8 повт
30 кг- 8 повт
40 кг - 8 повт
ОСНОВНИ
50 кг - 8 повт ( ако чувстваш, че са ти леки, то на следващата серия слагаш още кг)
55 кг - 8 повт (ако тези кг са ти тежки и чувстваш, че на следващата не можеш да ги повториш, то пак минаваш на 50 кг)
50 кг - 8 повт
——————
45 кг по 8 повт
40 кг по 10 повт
всичките серии до отказ!!!

2. Горната лежанка пак по този начин правиш.
3. Хор. лег с дъмбели 3-4 серии
4. Наклонен лег с дъмбели 3-4 серии
5. НАЙІВАЖНОТО УПРАЖНЕНИЕ Е НА КРАЯ - разтваряне с дъмбели с 30-50 % от максималната тежест. Разтягане! Пускаш(разтваряш) колкото ти позволява. ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ъгъл между мишницата и предмишницата - да не се заключва лакътната става. Акцента е на разтягането на гърдите! 3 серии БАВНО и ПЛАВНО

Това е тренировката ти. После напиши как е ;)

Мерси че отдели време

Ако и това не помогне, пробвай със силикон :D.

14.11.16
19:01

Carbohydrate ти чуваш ли се, на този хърбел препоръчваш 20 серии за гърди, че и до отказ всичките?!

Мнението беше редактирано от Станимир на 14.11.16 19:01.

Carbohydrate

14.11.16
20:06

казано от Станимир на 14.11.16, 19:01:

Carbohydrate ти чуваш ли се, на този хърбел препоръчваш 20 серии за гърди, че и до отказ всичките?!

Еми, направи си снимка на гърдите и аз ще си направя, че да видим)))) ХЪРБЕЛ)))ах, не мога))не съм правил лег отдавна, но...едно времешни такива тренировки (преди 20 год) още се личат ;)
П.П. имам снимки от 1 год тренировки, примерно, в дневника ми....от нулата до така, както изглеждам на тях.....Старата школа...и тук се сещам за питащия специално!!! Ако четеш това, то ПОЧИВКАТА МЕЖДУ ПОДХОДИТЕ Е 60-90 СЕКУНДИ!!!

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 14.11.16 20:10.

Dizzy

14.11.16
20:29

Да, наистина! Направете по една снимка на гърдите. Не може така да давате препоръки без нагледно да покажете очакваните резултати.

Carbohydrate

14.11.16
20:34

казано от Dizzy на 14.11.16, 20:29:

Да, наистина! Направете по една снимка на гърдите. Не може така да давате препоръки без нагледно да покажете очакваните резултати.

да, ))а като говорим за жени, да си снимаме оная си работа)))

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1