Упражнения за изкарване на това чудо ?

Не знам какво се води мускул или просто ребра :D , забелязах ,че от когато по изчистих и при мен леко започнаха да се виждат . Тренирам на лостове и с два дъмбела по 30 кг в нас ,главно когато правя упражнения за корем  на лост (вдигане на краката)  на другия ден точно там имам мускулна треска .
Въпроса ми е какви упражнения се правят за да се изкара ?? Или просто  като изчистиш започва да се вижда

Темата беше редактирана от Владислав Яньовски на 13.11.16 12:11.

Carbohydrate

13.11.16
17:15

Е, как веее)) това е между ребрения мускул и е много красив......и едното от упражненията е точно както е застанал - сгъвания (преси) - лакът към таза...ръката зад главата.
На лоста - “часовник” - повдигаш си краката и въртиш на ляво и на дясно....
На лоста - като повдигане за предна везна, сама, че се хващаш по-широко и повдигаш тялото на страни, към лявата и към дясната ръка
На лоста - от вис с нормален хват, завърташ таза на ляво и го повдигаш леко (опитваш се да го повдигнеш) и на другата страна.
...

10х за информацията

Закрит Акаунт

13.11.16
17:47

Как пък баш тази снимка докопахте за пример |-)

Защо какво й е ? :D

Закрит Акаунт

13.11.16
17:59

Снимката е добра, ама жалко за момчето на нея. На около 20 г. получава сърдечен удар.......стероиди.
Известен е в Австралия, както и случилото се с него.

По-точно на 23 години  ,много добре знам кой е  и от какво е умрял :)  голям фен съм му  и  гледам негови клипове всеки ден . Той ми е идол  макар ,че не одобрявам химията и наркотиците .

Закрит Акаунт

13.11.16
18:07

Ясно, мислих, че случайно си я подбрал. Имаше и контра аргументи, че просто е имал вроден проблем и не е знаел, за да си обърне внимание.
Както и да-успех с целта, че май тези мускулчета не се показват лесно :)

Да забелязал съм ,че нацепените ги имат  и са доста хубави отстрани погледнати .

Мускулът е преден зъбчат мускул Serratus anterior. Много общо казано започва от лопатката и завършва на ребрата. Функцията му е да прикрепя и придърпва лопатката към гръдния кош. Пак казвам много повърхностно обяснено, но за целта на въпроса - стига. Следователно всички упражнения, при които лопатката трябва пасивно да се държи близо до гръдния кош или да се премести към него, натоварват сератуса. Ако си релефен се вижда и без сериозна тренировка за него, ако не си релефен, ако ще да се скъсаш от тренировки за него, няма да го видиш.

Да именно виждал съм го и на жилки ,които дори не тренират .

Така и така сме почнали темата за zyzz според вас колко процента мазнини е имал ??

15.11.16
22:06

Викат му и боксьорски мускул. При боксьорите е добре развит от спецификата на движенията с ръце.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1