03.12.16
21:24
Най-общо взето се получава струпване на мазнини в 3 области:
- под мишниците, нещо подобно на това
- областта между пъпа и мъжкото достойнство, не знам как точно да го обясня, намерените снимки не са подходящи
- любовните дръжки/паласки или кой както ги знае
Интересуват ме всякакви упражнения, водещи до намаляване на мазнините в тези 3 области. Единственото “изискване” е да не са избутващи, понеже имам дългогодишна травма на рамото, която не ми позволява да тренирам пълноценно. Това ме и възпира от посещение на фитнес зала.
03.12.16
21:46
Разковничето е в храната, в случая, а не в тренировките. Трябва да минеш в дефицит и да ограничиш силно простите въглехидрати.
За да продължиш да спортуваш, просто прави всякакви упражнения, от които не те боли. За максимален енергоразход и сила - многоставни упражнения и такива за големите мускулни групи. Доста ефективно е клякане с тежест в ръцете.
03.12.16
21:56
Яденето съм го оправил, свалих 15кг. за 3 месеца без каквито и да е тренировки и продължавам да свалям. Мислех, че със стопяването на мазнините всичко ще си се прибере, но уви.
03.12.16
22:03
Щом рязко са свалени килограмите, вероятно става въпрос за отпусната кожа. Отнема време да се прибере (година-две), както и малко грижа. Направи си или си купи масажна ръкавица (хавлиена или от луфа). Ползвай я по време на душ, след това мажи с крем/лосион.
Ако напипваш още мазнини в тези области, значи ти трябва още сваляне.
С тренировки за сила ще качиш килограми от натрупана мускулна маса, която може да дръпне/ поизпъне кожата за по-добър вид. Нещо подобно се случи с кожата около трицепса ми.
Готови комплекси има всякакви в сайта. Не са нужни някакви специфични упражнения.
Мнението беше редактирано от Dizzy на 03.12.16 22:15.
04.12.16
00:21
казано от sujuka sujuka на 03.12.16, 21:24:
- любовните дръжки/паласки или кой както ги знае
Това не ми дава мира и не мога да заспя без да направя уточнение ....
Любовните дръжки (наричани още секс дръжки) НЕ са паласки. Това са тлъстинките на женския ханш, където мъжете държат жените като ..... такова. Удобно място за хващане, един вид.
А паласки са грозните висящи тлъстини в долната част на гърба точно над талията. И двете са признак за висок процент мазнини, но къде ще се натрупат зависи от генетиката на конкретния човек.
И малко картинки за онагледяване да сложа: първото са любовни дръжки, второто паласки.
Мъж с любовни дръжки звучи.... притеснително, всъщност това зависи от сексуалната ориентация на наблюдателя :D
04.12.16
10:10
казано от Dizzy на 04.12.16, 00:21:
Мъж с любовни дръжки звучи.... притеснително, всъщност това зависи от сексуалната ориентация на наблюдателя :D
Съгласих се :D Става дума за тлъстините, като на първата снимка вляво, отстрани където са. Не знам как им е точното наименование, затова казах кой както ги знае, щото всеки ги знае различно :)
Съгласен с всичко казано, само откъде имаш информацията за точното местоположение на паласките? Ако името на висящите мазнини идва по аналогия с торбичките, носени препасани през кръста за патрони, пари и каквото и да е друго, наречени паласки, то те може да са или отстрани, или отпред на тялото а чак там горе под плешките трудно би се задържала препасана торба. Макар че така с черния сутиен и висящата мазнинка отдолу наистина много наподобява паласки :)
Също и дръжките могат да се ползват и отпред и отзад. Според зависи от интензитета, жените също може да имат нужда да се хванат за нещо. :D
Което ми напомня как една колежка си мислеше че любовните дръжки са бричовете отстрани на бедрата. Викам ѝ: “Майна, доста извратени пози ползваш ти” :)
Мнението беше редактирано от Димо на 04.12.16 11:09.