Храната вчера:
1 цял айсберг с консерва риба тон, зехтин и лимон
Печено Пилешко Бутче с майонез
Капрезе с моцарела лайт
Грейпфрут
Трен днес
Раменна 3х10х15
В сс с 10 суинга
Разтваряне 7х10х2х3
В сс със задно рамо 7х10х2х3
Повдигане на краци от вис 3х10
В сс с 10 крънча
Централен Планк 1 мин.
Пробвах разни неща, ама не ми се получиха, а краката ми са твърде дроб за кардио и туй ша е за тая седмица.
Офп:
Гоблет 4х10х15
Напади 3х20х2х8
Румънска тяга 3х10х2х8
Суинг 3х10х16
Нямах време за кардио днес, нито никакво желание за тренировка. Поне си хванах по-голямата част от тъпата лекция, да не си губя времето в уикенда поне.
Храната ми е много сходна. Пак съм на капрезе с пилешко. Събирам се в калориите си засега, въпреки че в събота изядох цял огромен ферер роше или както се казва там, но пак завърших в калориите, което е важното. Килата се забавиха. Утре ще гледам да тренирам истински.
Лег 3х12х30
Горен Лег 3х10х2х8
В сс с 10 клека с подскок
Флайс 3х10х2х4
В сс с 5 бърпита
Кик бек 3х10х2х3
В сс с 10 суинга
Трицепс на кабел 3х10
10 мин стълби
Всичкито импровизация. На работа си т’кова т’ковато, след работа трен набързо, после ходене да се виждам с хора, св-та, имейли и... Напоследък мултитасквам яко. Като правя само 2 неща едновременно, се чувствам че лентяйствам.
Мнението беше редактирано от БПН на 16.01.20 22:55.
Тяга 3х12х55
Асистирано набиране 2
В сс с клек с подскок
Обратно гребане 3х8
В сс с 10 суинга
Чукчета 3х12х15кг
В сс с качване на висока стълба с Повдигане на високо коляно
30 мин качване на стъпало (двата степа един върху друг)
Лелеее, днес съм спала до 9:30,което е сууупер нетипично за мен. Събуждах се до 11:30 и после се занесох в залата. Искаше ми се да си скатая кардиото от мързел, ама който амка вкуснички неща, не може да скатава. Снощи вечерях навън и се напрегнах да се покажа като добро прасе, но не успях да изям всичко. И нямам никакво желание и намерение да си броя калориите, щото ще ми забие калкулатора. 😂
Мисля, че две седмици офп са достатъчни и от другата седмица ще започна да намествам работни тежести.
Днес преодолян себе си и отидох с притеснително светъл клин в залата. И малко се учудих, когато двама зад мен се кикотеха нещо, ама ги игнорирах успешно. За да разбера по-късно в съблекалнята, че клинът е пуснал бримка от чатала, чак до кръста, през средата на гъза. Мнооо яко! 😂 😂 😂
После пазарувах и ми беше смешно, защото в месарницата до нас знаят, че купувам само 3 неща от тях и вече ме питат кое от тях искам. 😂 А то не е, че хейтвам останалия асортимент, просто не знам кое месо как се готви. Когато се престраших, за първи път, с ребрата, беше защото нямаше хора и едната продавачка ми обясни как да си ги сготвя. Са е събота, по план трябва да се чисти и пере.
Раменна 3х10х15
В сс с 5 бърпита
Разтваряне в сс със задно рамо
7х10х2х3
Повдигане на крака от вис в сс с крънчове 3х10
25 мин пътека. Туй то.
Клек 2х12х35 10,7х35
Напади 3х20х2х7
Румънска тяга 3х10х2х10
Магарешки ритници 5х15
Глутеус мост 3х12 с 2 сек в Горна позиция
13 мин пътека
Нещо си разтегнах на едното задно бедро преди две седмици и сега Бг клека е аут, а румънската с дискомфорт някак си. Освен това, не мога да клека 4х12. Кръстът ми просто се одървя и тва е. С храната всичко е наред. Дано телОто да ме слуша, пък ще видим.
Лег 3х12х30
Горен Лег 3х10х2х8
В сс с 10 клек с подскок
Флайс 3х10х2х4
Кик бек 3х12х2х2
Трицепс на кабел 3х12
Всичкия лукс за към 30 мин. Толкова време имах. А и на клека с подскок гърба ми се почувства прищипан и реших да не си мерим ината. Толкова си мога. Тва е.
Мнението беше редактирано от БПН на 22.01.20 21:39.
Тяга 3х12х60
Асистирано набиране 4х3
В сс с качване на степ с Повдигане на коляното
Обратно гребане 3х8
В сс с 10 суинга
Силово гребане 3х10
Сгъване за бицепс 7х10х пръчка към 8 кг
Настинала съм и вратът от ляво е леш. С все пешката. Но не се оплаквам. Дори съм много доволна от тренировката. Все още не успявам всеки път да се насиля за кардио, ама и това ще стане.
Сега да се оплача. Миналия ден ми звъни някаква жена, много любезна. Не се представи. Казва само, че майка ми имала просрочени 4 вноски по кредит и че на другия ден ще я дадат на съд за да си изземат сумата. Не казва сума. Питам я коя е. Пак не казва. Казва името на някакво кредитно дружество. Питам от къде ми има номера, не съм позволявала да разполагат с него, а майка ми никога не ме оставя като лице за контакт. Игнор. Пак ми се казва, че спешно трябва да направим плащане за да не мине бързото производство. Питам кой е титуляра на кредита. Казва ми име. Обяснявам, че майка ми не се казва така. И тогава ме пита аз коя съм (как се казвам). Побеснях! Обясних и на висок тон, че е супер не професионално и жалко да се отнасят така безотговорно с конфиденциална информация, както и че все още искам обяснение откъде ми имат номера. Каза, че има грешка и затвори. Позвъних на мамам да потвърди, което знаех - че към днешна дата няма нито един кредит, камо ли просрочен. Звъннах на централен телефон на дружеството. Исках разговорът да се запише. Обясних им казуса. Първото откриване на топлата вода, беше че не съм им клиент. После открихме, че и майка ми не им е клиент. Накрая се оказа, че и номера, от който ми звъня анонимната кредитосъбирателка не бил на техен служител. Обясних, че някой злоупотребява с името на нещастната им институция и според мен това е повод за жалба в полицията. Обещаха да назначат проверка,а аз им обещах да пусна жалба и в кзлд, ако ми звъннат пак без повод. След 40 мин не-служителка та им се обади отново за да се извини, че набирайки е объркала последната цифра и случайно е звъннала на мен. Ако беше някой възрастен човек.... Майка ми е с брутално цкр, всеки може да си направи ташак, че го е окъсала отнякъде. Можеше да метне една торба с пари през балкона. Доброто за мен е, че нямам... Балкон. 😂
Пазете се!
Мнението беше редактирано от БПН на 25.01.20 14:46.
25.01.20
20:45
да знаеш, че имаш принос голям.
ангажирал съм приятелката ми да следи твоя дневник, защото стила ти на записки й допада и тя самата има ежедневие/цели сходни с твоите. направо ми се иска да ви събера в кафене, да оставя на сервитьорката 50 лева, и да ви оставя двете сами😄😄
ако можеш да вмъкнеш лек коментар за храненето си през деня, считай че ще бъде уважено. ако можеш!
Благодаря за интереса!
Спрях да пиша храната, защото е еднотипна.
Сутрин пия капучино, за обяд ям 100гр(сурово) варен ориз без мазнина, вечерям свинско със зелена салата или пилешко с капрезе. Ако има калории и нерва за сладко, ям един плод или скир/извара/цедено мляко с подсладител и какао/кокосови стърготини. Пиша в мфп, държа 1900-2000 ккал.
25.01.20
21:25
казано от БПН на 25.01.20, 21:13:
Благодаря за интереса!
Спрях да пиша храната, защото е еднотипна.
Сутрин пия капучино, за обяд ям 100гр(сурово) варен ориз без мазнина, вечерям свинско със зелена салата или пилешко с капрезе. Ако има калории и нерва за сладко, ям един плод или скир/извара/цедено мляко с подсладител и какао/кокосови стърготини. Пиша в мфп, държа 1900-2000 ккал.
разбрано
Раменна 3х10х20
В сс с 10 клек с подскок
Разтваряне встрани 7х10х2х3
В сс Със задно рамо 7х10х2х3
Повдигане на крака от вис 3х10
В сс с коремни преси 3х10
Планк 1:15
Наклон 30 мин
Не знам дали е добра идея, предвид крехкото състояние на гърба ми, да започна да слагам по мааалко тежест на планка....
Сутринта се събудих рано и си обобщих храната за изминалия месец, че другата седмица трябва да си докладвам резултатите на Ел чампионе и да видим дали ще се променя нещо. Интересни неща вади статистиката. Още не водя сметка на съня и не се тегля всеки ден. Ама ще трябва да започна. И те така те.
Клек 4х10х40
Ходещи напади 3х20х2х9
Суинг 4х10х16
Румънска тяга 3х10х2х10
Магарешки ритници 5х15
10 мин наклон
20 мин бягане (невероятните 15:47 за 2 км)
Пак не се оплаквам. Гърбът ми е тотал щета. Трапците на кокал, врата и той, кръста крампа, а като ми се скова гъза, и краката ме тормозят. Умишлено, по този повод, се накарах да “тичам”. Имах и енергия. Само телОто не ме слуша... Мисля да си вдигна драстично магнезия. И пак, дано има Плацебий, да помага. 😂
Мисля, че е прилично време да си легна. Иначе може да припадна.
Лег 3х10х35
Наклонен Лег 3х10х2х9
Сс с качване на степ 1 мин
Флайс 3х10х2х5
Сс с качване с Повдигане на коляното 1 мин
Кик бек 3х10х2х3
Сс с 10 суинга 8 кг
Кабел Трицепс 3х10
Бях с гостенин и нямах време за кардио. Младежа сууупер невзрачен като физика, а Мееега технични тип. Все едно бях да тренирам с мъжка Габи. 😂 😂 Супер премерени, фокусирани и правилни движения. Да, хамалите на тва се впечатляваме. Иначе, ядох навън и не мога да си преборя калориите, но ще трябва да си измисля някакви, да следим средно седмичния прием. Утре съм на доктори, дано да ми изпишат валериан и да ме пратят да си ходя.
Тяга 3х10х65
Набиране с ластик 5х3
В сс с качване на висок степ 30 сек
Обратно гребане 3х10
В сс с 10 клек с подскок
Гребане от пейка 3х10х8кг
Сгъване за бицепс 7х10х10
Хиперекстензии 3х10
20 мин пътека, 2 км на интервали за 15:57 (да, знам, че има хора, които ходят по-бързо)
Водата спадна. Напоследък нямам и особен апетит. Изследванията ми са топ. Екг, тсх, аст, дкк, хемоглобин, захар и чернодробни. Още не съм ги консултирала с кардиолог, но единственото, което остава да се прави е натоварване, ако наистина искам да се уверя, че учестения пулс и аритмията са на психична основа. Така че може и да не го правя, а само да си дозирам натоварванията плавно. Така го мисля, така каза и дофтора, с който си консултирах резултатите. Така и не се научих да чета екг. 😂
Иначе, след малко отивам да амкам хубавинки. Едва издържам от глад, ама ше предобря калориите иначе 😂
Раменна преса 3х10х20
Трисет рамо 6х10
Повдигане на крака от вис 3х10
Сс с коремни преси 3х10
Планк 1 мин с 10 кг
Което решение, с планка, май беше тъпо. Сега кръста ми пулсира. Поне не ме боли, де. Няма пауър за кардио. Закрива седмицата. Ако има утре сила - клек.
Клек 4х10х40
Статични напади 3х20х2х8
Бг клек 3х10х ст
Румънска тяга 3х10х2х12,5
Магарешки ритници 5х15
Пътека 20 мин, 2 км за 15:10
Някой ден ще умра от инфаркт на тая пътека. Ама 20 мин изкарвам някак. Определено се чувствам по - добре след свински тръст, отколкото след наклон. От днес вкарах междинно преди обяда - 30гр орехи на два пъти. Много искам да закусвам, но вечер съм скапана и заспивам твърде бързо след вечеря и сутрин се събуждам подута, което ми пречи да започна да закусвам. Супер порочен кръг си имам, ама кот такова.
2 в 1
Лег 3х10х35
Наклонен Лег 3х10х2х9
Сс с клек с подскок
Флайс 3х10х2х5
Сс с 5 бърпита
Раменна преса 3х8х20
В сс с 10 суинга 8кг
Трисет рамо 4х10
Крънчове в сс с Повдигане на краката и таз до свещ 3х10
Сс бицепс/Трицепс на кабел 3х10
Повдигане на крака от вис 2х10
Разтяг.
Никак не ми се тренира, яде или живее тази седмица. Така че... *ур за кардиото. 😂
Мнението беше редактирано от БПН на 08.02.20 12:00.
1 Кръг:
Клек 4х6х45
Лег 4х6х37.5
Тяга 4х3х60
2 Кръг:
Машина за задно бедро 4х10
Хор. Скрипец 4х8
Машина предно бедро 4х10
Раменна преса 4х8х2х10
3 Кръг:
Напади от дефицит 4х6х2х10
Верт. Скрипец 4х10
4 кръг:
Планк +10 кг 2х1мин 1х40сек
Пулдаун с въже 3х12 с изометрия
За първи път правих кръгова тренировка и Мнооого ми допадна. Лошото е, че в такъв формат трудно ще ми се случва в пиковите часове, в които тренирам през седмицата. Бях на някаква отворена тренировка, едни прохождащи инструктори да се учат на мен. Тоя, дето ми се падна, въпреки че ме осъмни, предвид факта, че мога да го осиновя без да е странно, ме изненада много приятно. Следва къпане, ядене и стенд ъп комеди довечера.
09.02.20
18:22
Бах, не усетих къде свършва изречението и помислих, че ти следва къпането.... 😂
Клек 4х10х40
Тяга 4х10х65
Сс
Степ ъп на кутия 2х10х2.5 2х10х10
Асистирани набирания 4х3
Сс
Обратно гребане Трх 4х10
Клек на кутия 4х10х10
Хип търст с дъмбел 4х10х15
Реших най-накрая да тренирам. Както подозирах, другарче в залата беше ключът към пренебрегване на факта, че грам не ми се занимава. Доволно. Утре, да съм ок, ще е пак 2в1. Кардио - някога.
Едит: намалих калориите до 1500-1600 дневно. Неволно стана, заради цялостната ми апатия, но мисля, че беше разумно. Когато се завърна в залата, ще върна пак поне до 1800-1900.
Мнението беше редактирано от БПН на 15.02.20 15:06.
Лег 3х10х35
Раменна 3х8х20
В сс с качване на висок степ
Наклонен Лег 3х10х2х9
В сс с клек с поскок
Флайс 3х10х2х5
В сс с качване на степ с високо коляно
Повдигане на краката един по един от лег х5 на крак
В сс с 10 коремни преси
Повдигане на краката от стенд, свити в коленете 3х10
Разтяг
Исках да изсимулирам сутрешна тренировка. Залата е на един *уй място от повечето ми работни точки, отваря в 6:30 и мисля, че няма да е лош вариант да пробвам да потренирам сутрин. Това изисква носене на още една кутия с храна, но това би била малка жертва, ако успявам да не колабирам по време на тренировка. Във вторник ще го проиграя в реално време. Все пак днес станах в 6 и се занесох там в 8:20. Идеята е да ставам в 5 и в 6:30 да съм там. Естествено, кардио сутрин няма как да ми се случи, но ако съм стриктна в тренировките, не би трябвало да е проблем. Отделям толкова време от ставането до тренирането, защото сутрин кръвното ми е ниско и несъбудена, ще е опасна комбинация за иначе слабата ми техника на повечето движения. Другия вариант би бил през седмицата да правя Лег и Раменна, а за уикенда да си оставя тягата и клека. Ще реша в движение.
Клек 4х10х40
Тяга 3х10х65
Ходещи напади 3х20х2х9
В сс с 3 асистирани набирания
Бг клек 3х10 със ст
В сс с 3х10 Трх гребане
Хип тръст 3х10х17.5 със задържане в Горна позиция
Мда, седмицата не мина по план. Не станах в 5,не тренирах в 6:30. Отново. Понякога предпочитам да си дозирам стреса до психически и емоционален без да знам дали е ок да пренебрегвам физическия. Активността рядко е под 12к. Храната е около 1500ккал предвид ниската ми тренировъчна активност. Днеска ми беше тегаво в залата, утре вероятно ще е по-тегаво. Туй то. Оправдания винаги има.
Лег 3х10х35
Раменна 7,10,8,6 х 20
Горен Лег 7,8,10х2х9
В сс с клек с подскок
Флайс 3х10х2х5
В сс с 1 мин качване на висок степ с високо Повдигане на коляното
Шолдър шокър х 3
Планк 2х1 мин х 10кг
Коремни в сс с Повдигане на краката и таза от Лег 3х10
Събудих се махмурлия - май имах температура. Зверски ме боли гърлото и дъня чайове. Положението след вчера е:
От Хип тръста, не пия алкохол.
Клек 4х10х40
Ходещи напади 3х20х2х9
Степ ъп на ниската страна на една кутия с 9кг гира
Румънска тяга 3х10х2х9
Хип тръст 4х10х17.5
Ето мееее! В 6:30 бях на прага на залата. Имам масивен сопол (да се чете като хрема в генералния смисъл на думата) и от сутринта се събудих с климкатични вълни и звънливия тембър на Джоко Росич. В залата срещнах един колега и след малкото дъра-бъра, премина към “сабо балко”.
За точно час приключих, с все офлянкване и всичко останало. С къпането и помаденето след това до карах час и половина. Явно е възможно. Но за да е сполучлив експеримента, трябва да не умра през деня и да повторя.
Лег 3х10х35
Наклонен Лег 3х10х2х9
Флайс 3х10х2х5
Трицепс въже 3х10
В сс с Повдигане на краката от вис 3х10
Без подскоци днес. От зор се събудих в 4:15 и нямах никакъв шанс за доспиване до 5. Цялата тренировка ми отне под 30 мин. Поддържам някаква гадна температура 36.8-9, която ми причинява особен дискомфорт. Главата ми тежи, а сопола е тъмно жълт вече.
Колегите ми от Пловдив всяват излишни паники. Направо се втрещявам...
Тяга 3х10х65
Набиране с пастик 3х4,3
В сс с качване на кутия х1 мин
Трх гребане 10,10,8,7
В сс с качване на кутия с Повдигане на стъпалото високо
Хиперексетнзии 3х10
Бицеп с 10кг лост 7х10
Някакъв финишър за краци и гъз
Доста добре днес. Видях се с Габ. <3
Уикенд занимание:
Трисет рамо с 2 кг гири 3х10 от всяко упражнение
Много гадости за корем в кръгче
Днес :
Клек 4х8х45
Ходещи напади 3х20х2х9кг
Бг клек 3х10х5кг
Румънска тяга 3х10х2х16
Хип тръст 4х10х22.5
Хиперекстензии за гъз 3х10х5кг
Разтяг
Бях при нашите. Трябваше да е почивка, но ги заварих в ремонт и нямаше как да сe ослушвам. Усвоили са си част от гаража за да си направят кухненски бокс. То беше местене на плотове, закачане на горни шкафове, съпроводено с много висене с шкафове, облегнати на раменете и седене на пръсти... После чистене, подреждане. Поводът да си ида беше да си пусна нови документи, че ми изтичат тази година и при моята работа не мога да си позволя да карам без валидна шофьорска книжка. Всичко свършено. Само дето съм малко разглобена. А имам да правя едни статистики, които шефката ми ще мрънка да получи в понеделник, а на мен ми трябват около 3 работни дни за да и изкопам всичките данни, които са ми нужни. Нещо се бях напрегната в петък, защото петъчния следобед ни беше даден да работим тия неща, а аз не се скрих, че си действам лични задачи. Ама... Кот - такова. За 4 часа няма как да и се случи, дори и да си бях ползвала времето по предназначение. А и съм си обещала, че тази година ще си ограничат родилките мъки за тиквени медали. Естествено вкъщи имаше много изкушения от хранително естество. Мисля, че се справи прилично, но е време от месеца, в което много ми се яде. И то все боклуци.
Лег 3х8х37.5
Горен Лег 3х10х2х10
В сс с клек с подскок 3х10
Флайс 3х12х2х5
В сс с 10 суинга с 16ка
Кик бек 3х10х2х3
Трицепс на кабел 3х10
Ето още една сутрешна тренировка. Будилника звънна в 5,а аз не исках да ходя никъде. Завих се през глава до 5:20, когато осъзнах, че няма да мога да си доспя. Съответно станах, направих си кафе и обяд. В 6:35 вече редях лежанката. Еректорите ми са натегнати. На работа напрежението ескалира и мисля, че физически започвам да вдигам кръвно вследствие на това. Обожавам си работата и компанията, просто мениджърския състав само създава напрежение, вместо да го обира. Или аз имам грешни очаквания. Да, знам, че не съм женена за тая фирма, но и не бих се махнала просто за да се махна. Не и на този етап. Важното е, че до петък трябва да по приключа и да си позволя социален живот вече.
Тяга 3х8х70
Асистирани набирания 2х4 2х3
В сс с качване на висок степ 1 мин
Трх гребане 4х10
В сс с 10 суинга с 16ка
Гребане с лост 4х10х20
В сс с качване с високо коляно
Хиперекстензии за гъз 4х10х5
Обръщане 4х5х20
Бицепс 7х10х10
Голям страх от тая тяга, голямо чудо. Задното бедро беше решило, че тясна тяга няма да се дъпра днес. Една вработваща конвенс пробвах, ама то грозно, грозно, все едно никога преди не съм дърпала така. И си я направих тясна и си страдам сега, с изтръпналия ми крак 😂
Като за нула желание - толкова. Сега имам една уговорка и после ще правя нищо до края на уикенда.
Честит празник на който празнува!
08.03.20
09:53
Честит 8 март!
Клек 4х8х45
Ходещи напади 3х20х2х10
Румънска тяга 3х10х40кг
Степ ъп 3х10х10кг
Клек кутия 3х10х2х10 на раменете
Хип тръст 4х10х22.5
Магарешки ритници 5х15
Честит празник, мили дами! :)
Събудих се с мисълта за старото билдърско правило, че за да растат мускулите, трябва да се стресират. И поне гъзът ми виси до задколенните ямки, реших да пробвам билдърската
Отидох в залата за рамо и корем и... нА ти, Глутеус невидим, нА - стрес! Ше правя крака! 😂 😂 😂
Понеже изпитвам почти панически страх, че някой ден, на някой клек, ще чуя отново онзи хрущящ звук, който ме остави два дни ревяща в леглото, мразейки се, когато е неотложно да ида до банята, ме беше много страх да правя втори клек за седмицата. Всички знаем, че съм мръсен неможач... Но, за моя огромна радост, поне до момента, нещата са добре. Нямаше изненади. И дразня хората, че ги карам да ме спотват на очевидно леки за мен кила, ама сейфти фърст, кво да се прави. Все пак е механизъм за нови усещания. На всяко повторение, в което се забавяше скоростта, моя спотър ме сръгваше в ребрата (не, не ме подхващаше), което си даде резултат, не му се сърдя и не се оплаквам.
Сутринта, по обясними причини, бях в насътроението “ти си мръсна, дебела свиня” и фб тактично ми извади римайндър за лятото на 2017,когато съм била в топ формата си - недохранена и развисната. И, благодарение на бб тийм, успях да проверя как тогава се е случило така. Омразното бягане! Явно не може без него. Смисъл, явно не може нито да тренирам леко, нито да няма кардио. И понеже бягането е по-досадно, но във времето се е до казало като по-малко травмиращо, ще трябва да започна пак. Мисля първо да врътна някакви интервали за да набера инерция до 9км/ч за крос, пък после ще видим. Не е лесно....😂
Лег 3х8х37.5
Горен Лег 3х8х2х10
В сс с 10 клек с подскок
Флайс 3х12х2х5
В сс с 10 клек с подскок
Кик бек 3х10х2х3
В сс с качване на кутия с високо коляно
Скрипец Трицепс 3х10
Кат за преди работа - толкова. Утре не знам дали ще успея сутринта, но ако стана навреме, ще трябва. Ако не - след бач. Нещо ме емна тоя моя социален живот... Не друго, ами постоянно ям навън и трудно си броя калориите. 😂
Мнението беше редактирано от БПН на 10.03.20 22:45.
Вчера:
Раменна 3х8, 6х20
СС рамо 5х10х2кг
Трисет
Задно рамо на кабел 4х10
Крънчове 4х10
Повдигане на таза от лег 4х10
Планк +10кг 2х45 сек
Почти нямам седене на компютър, а очите ми са дроб, въпреки че ползвам очила. И няма никаква, никаква сила и всичко тежи зверски. До събота съм почивка от зала.
Чувам, че колегите от други фирми, са ги пуснали в неофициални отпуски. На нас ни пратиха инструкции как да си мием ръцете...
Клек с ластик 4х25
Къртсита 4х10 на крак с 2 кг шише с вода
Степ ъп 4х10
Унилатерална Румънска 4х20х2кг
Лицеви от колене 10,5,10,5
Гребане с ластик 15,10
Гребане с бутилка с вода 2х15
Раменна преса с бутилката 3х10
Ъраунд дъ уърлд с бутилката 2х10 в посока
Трисет корем 3х15 от упражнение
На местата, където позволява, си затруднявам с пикови контракции. Няма как да отчета полза или негатив, защото ми е нетипично като натоварване, така или иначе.
Не мога да подмина актуалната тема. А и с тия тренировки... По-добре да спамим май. Много се дразня, че 80% от хората приемат ситуацията като общонароден отпуск. От това, което видях вчера, беше все едно наистина мерките са взети за да фалираме бизнеса. Кандидат любимия даже изпадна в пристъп на ярост, че нямало къде да идем за уикенда, защото хотелите не работели... Не казвам, че е адекватно това, което се прави. Аз планирам да си седя вкъщи и да виждам, ако се налага, точно трима души, които съм виждала в последните дни и за които знам, че също си редуцират силно контактите за периода. Определено не се притеснявам толкова за себе си, колкото за хората, които ще контактуват с мен след като отменят мерките.
Клек с пикова контракция и подскок 4х12
Кракомах с ластик на глезените 4х12
Отпади 4х12
Патешко (?) ходене с ластик на бедрата 4х10 в посока
Глутеус мост с краката стъпили на дивана 4х15
В сс с разтравяне с ластик на бедрата 4х20
Тяга на един крак 4х10
Лицеви опори 10,5
Нещо като придърпване на верт Скрипец, с разтегнат ластик на китките 4х10
Едностранно гребане с ластик
4х10
Фейспул с ластика 3х10
Кик бек 4х10х2кг
Сгъване за бицепс 4х20х2кг
Планк 2х1 мин
Туй то.
Тоя хоум офис е бруталити - всеки ден нова простотия измислят за да преправяме статистика, която вече сме направили, докато учим неща, които няма да ни трябват в ежедневната работа. Йеееей!
Изгоря ми, за пореден път, крушката в банята. Новата крушка, която проверено е здрава, също не свети. Не ми остава друго, освен да си повикам майстор... 😂
Клек с ластик и с Кик встрани в изправено положение 4х15
Бг клек 4х12х2
Уол сит 3х30сек
20 мин някакви подскоци и кикове и кракомаханици
Онова, дето от позиция за Планк се подпираш на предмишниците и после пак обратно 4х10
Лицеви от колене 4х10
И май тва беше днеска.
Ама тоя компютър ми съсипа очите и сега съм с такова зверско главоболие, че не е за приказване.
Нещо като тяга с един кашон 11,2кг 4х15
Клек пак с тоя кашон 4х15
Степ ъп с 2 кг шише 4х10
Сит ъп с 2 кг 4х10 на крак
Гребане с шишето 4х10
Флор преса, пак с шишето 4х30
Трисет корем 3х10
Започвам да се депресирам яко. И знам, че това не е трен. И си се чудя, да си купя ли 5л шише или не?
Едит: опитах се да правя тяга с леглото. Някой успявал ли е? Указания? Нещо не мога да намеря позиция, в която да успявам да заключвам. Ако ми се опират краката в ръба на леглото, горе не ми стигат ръцете. Ако са далече, повече е на кръст...
Мнението беше редактирано от БПН на 21.03.20 11:06.
21.03.20
11:59
Обръни се с гръб към него. Пак не е тяга, а по-скоро нещо като хакен клек, но е по-удобно.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 21.03.20 11:59.