Съвет

19.12.16
00:27

Здравейте,нова съм тук и не зная дали пиша на правилното място,ако някъде греша моля да ме извините.
Бих искала да попитам няколко неща и се надявам да намеря правилните отговори тук :)
Винаги съм искала да сваля килограми,но никога не ми се е получавало... В две зали до момента не пожелаха да се заемат с моите тренировки,като оправдание изтъкнаха белег,който имам от малка на врата(не е нещо фрапиращо)но споменаха,че има възможност да се закачи и да стане проблем.Въпроса ми е дали бихте ми препоръчали човек или добра зала в София,където да мога да тренирам нормално,все пак и аз съм човек и смятам,че не се различавам по нищо от другите хора.

19.12.16
13:22

Никой не ти е длъжен че да ти се оправдава - докато ти самата не се “заемеш” с твоите тренировки няма да стане работата.
Този сайт е пълен с полезна информация за тренировки и начин на хранене. Чети и се образовай. Ютуб е пълен с видеа как се изпълняват упражнения така че действай. Всичко зависи от теб.

19.12.16
18:05

Аз не твърдя,че някой ми е длъжен.В зала съм помолила за помощ инструктор,разбира се след заплащане и ми е било отказано

20.12.16
09:46

Има хора тренират без ръце, крака и т.н. Малко ми е странно как инструктор е отказал да ти вземе парите, но да приемем, че е така.

За да отслабнеш трябва да си в отрицателен калориен баланс (ще трябва да броиш калории),  да тренираш с тежести и да правиш по малко кардио.

Тренировката с тежести - за мен най-добре в началото да е цялото тяло три пъти седмично. Нещо такова.

Кардиото е ясно - качваш се на пътека или велоаргометър и се потиш за 15 мин.

И още една полезна статия за отслабването.

Заеми се сериозно и бъди упорита.
Пожелавам ти успех!

23.12.16
00:53

Благодаря ти за отделеното време и съветите,ще се постарая,за да имам добър резултат

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1