04.01.17
12:13
Здравейте, имам един въпрос относно тягата, при това упражнение като правя до 6 повторения на следващия ден, имам лека мускулна треска на трапеца и задното бедро, пробвах 2 седмици под ред да правя 8 повторения на мъртва тяга с по малко кг, на 6 ци те си правя 140 на серия бавно и усещам точно това което искам да усетя, а забелязах че при 8 кръста ме боли, и на другия ден само лека болка в кръста имам, нямам мускулна на трапеца и бедрото, дали се получава така защото бързам да ги направя 8 те повторения, защото като знам че имам 6 и се концентирам много по добре?
Ти ще кажеш дали бързаш :). Възможно е да се изморяваш от повечето повторения и да нарушаваш техниката и от там натоварваш кръста и идват болките.
09.01.17
13:13
казано от deqn91 на 04.01.17, 14:15:
Ти ще кажеш дали бързаш :). Възможно е да се изморяваш от повечето повторения и да нарушаваш техниката и от там натоварваш кръста и идват болките.
След 5 тото повторение на тягата започвам да бързам, вчера правих 5 ци по тежки, днес имам лека мускулна треска само, нищо друго няма болка.