Анти-Бодибилдинг програма !

11.01.17
14:48

Здравейте приятели на спорта. Мисля да започна една нова програма която е доста нестандартна а имени ето тази :  https://www.t-nation.com/workouts/anti-bodybuilding-hypertrophy-program .

Целта е покачване на мускулна маса. Искам вашето мнение относно програмата , методите който се изпокзват, упражненията , интезивноста , какво мислите вие за тази нестандартна програма :)))

11.01.17
15:23

Хич не е анти, ами си е баш бодибилдинг програма. Ако я издържиш и възстановяването ти е ОК - ще стане.

11.01.17
18:37

Това е друг въпрос колко е анти ... :D Интересуват ме различните мнения като цяло за програмата , защото е доста различна от  останалите  програми .

11.01.17
20:28

Ако я сравняваш с какъвто и да е класически сплит(тук изключвам схеми като 5х5, 5-3-1 и вариациите и, ТСЛ) е в пъти по-смислена и продуктивна.

11.01.17
21:35

И аз така мисля че е много по-смислена от всякакви билдарски сплитове и за товя мисля да е почна . Исках просто да събера различни мнения . А какво мислиш ако в един от дните за горна част бутна  раменна преса, а в другия по едно за бицепс и трицепс ?

11.01.17
21:47

Първо я завърти няколко пъти в оригиналния вариант, пък после я променяй. Иначе раменната преса може да я сложиш във втория ден за горна част.

11.01.17
22:12

Успех Франко !  The Sardinian strongman :)

11.01.17
22:21

Благодаря . Ще е подхващам  от другата седмица , иначе до сега тренирах пак по една програма изготвена от Уотърбъри ето тази  - https://www.t-nation.com/workouts/waterbury-method .

13.01.17
15:37

Прочетох статията и прогрмата ми се струва доста интересна. Както отбеляза колегата, тя не е толкова “анти бодибилдинг” , но имам едно по-добро предложение за теб и това е хибридната система на Майк О’Хърн (Mike O’Hearn - Power bodybuilding). В своята програма той успешно компилира два много важни елемента: тренирането на нервната система с цел повишаване на силата ( силови упражнения, изпълнени в трибойски стил с много серии, малко повторения и големи почивки между отделните серии) и упражнения за хипертрофия. Това е една добра ( по-добра концепция, според мен ), която е малко по-специализирана към хипертрофията, но все пак обръща голямо внимание на базовите упражнения и силата.
Ето една статия, в която има линкове към видеата, където се разяснява по-подробно концепцията на програмата:

http://www.bodybuilding.com/fun/mike-ohearn-power-bodybuilding-12-week-training-program.html

Поздрави :)

17.01.17
17:34

Ще погледна за какво става въпрос . Благодаря :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1