Отново с гумите за стискане 4 серии по-40 стискания и 40 сек задържане. Някой ще каже правя едни и същи работи. Тренирам за кеф и здраве най-вече така ми е добре така съм решил. Отдавна съм спрял да се стремя към големите тежести.. Колкото до стажа в залата 4 години с някое друго прекъсване,отделно съм тренирал и на лостове обичайните номера като планч,задна везна и други безсмислени работи като предна везна. В момента си тренирам в домашни условия най-вече за кеф и здраве както споменах по-горе.
Мнението беше редактирано от James 25 на 18.04.17 03:53.
5-серии по-40 стискания и 40 сек задържане.Отделна серия с най-тегавата гума пак 40 сек и 40 стискания. След това с най-леката малко раздвижване пак 40 стискания и 40 сек задържане. Доволно предмишницата твърда като скала.
3-серии по 40 стискания и 40 сек задържане с гумите за стискане малко раздвижване в 2:23
22.04.17
05:31
Някой да ми каже как се прима бцаа на капсули да ги отварям и да гълтам само прахчето или цялата капсула
Предмишница отново като за лека нощ. 10,10,10,10,10,10,10,10,5,10,10. С най-тегавата гума 60 либри което е 27 килограма.
френско разгъване 2x5
повдигане на щанга от тесен хват 2 серии по-7. Малко раздвижване набързо
френско разгъване 5,5,5
повдигане на щанга с тесен хват 5,5,6. Мисля да изключа това упражнение товари трицепса ,но не ме кефи,френското повече ме радва.
Френско разгъване 5,4,4,4.
предмишница разгъвания с щанга 4 серии по 5
и една серия за бицепс.
Така близо 2 месеца тренирам с кривия лост и то само френско разгъване. За това време ръката ми се промени върнах си формата от части. Не е нацепена като преди,но като цяло съм доволен. Някой ще каже защо тренирам с това движение ами товари ми доста ръцете пък и не се стремя за нещо по-така например да ставам нацепен. Целта ми е проста тренирам за кеф и удоволствие главно. Ай лека ви вечер.
Френско разгъване 7,7 само 2 серии. Стига толкоз+ една серия за бицепс.
Мнението беше редактирано от James 25 на 10.05.17 02:56.
Така стари постижения когато тренирах по активно.
Клек-80 килограма не е много но,не и малко доволно сега едва ли ще мога да клекна с тези килограми.
Тяга-100 и тук не съм гонел рекорди.
Лежанка 80 килограма можех и повече но,здраве да е.
набирания с тежест максимум с 15 килограма 3 пъти.
Кофички е тука слагах 30 килограма тежест при тегло 68 килограма. Общо 98 килограма.
Силови набирания с тежест едва 5 килограма не е много,не е и малко.
Набирания макс 22 съм стигал кофи пак около 20-25, силови набирания около 15-16 все пак съм тренирал и на лостове и тогава фитнеса го бях забравил. Отделно и боен спорт съм тренирал но,е било любителски. Това е сега 1 години по-късно нещата са други тренирам просто за кеф.
Една серия френско 8 повторения и малко разгъване за предмишница време нямах..
Отново една серия френско в 2:06 така е като няма какво да се прави. 8 повторения стига толкова. Отделно малко с гумата 4-5 серии по 50 стискания,20 ,30.
Мнението беше редактирано от James 25 на 15.05.17 02:34.
Отново френско разгъване 10-повторения една серия+ една серия за бицепс 5-6 пъти. Малко раздвижване в 1:43. ;Д
Отново същото френско разгъване 10-повторения и една серия за бицепс 8- повторения. Стига толкова. Колкото до съня не,не ми се спи свикнал съм да лягам към 5-6 сутринта 😄 Нощна птица съм малко аз.
Мнението беше редактирано от James 25 на 17.05.17 03:33.
Отново размисли и страсти е,чак пък страсти малко пресилено звучи дге. ;Д Смятам да намаля помпенето на ръките на един или два пъти седмично. Колкото до физиката почти нищо не съм изгубил е малко съм спаднал не съм като преди як и нацепен. Друго,друго какво да напиша мамка му.. А,да оставям това тук от времето когато бях заклет лостаджия. Както казах освен по-лостове и на фитнес съм ходел тоест и двата спорта съм ги мешал общо 4 години ех,кога мина времето ай,приятна ви вечер. ;д
Мнението беше редактирано от James 25 на 17.05.17 03:22.
Френско разгъване 10,4
бицепсово сгъване 8,4+предмишница отделно 4-5 серии по-50 стискания с гумата.
21.05.17
03:01
казано от James 25 на 21.05.17, 02:51:
Раздвижване с гумата 5 серии по-50 стискания
Аз си купих много приятна джиджавка,в колата си я държа.
Не знам дали има същото натоварване,но я стискам на време,по минута на ръка.
Мосля,че я бяхснимал но е като ръкохватка с едно-намотна пружина
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 21.05.17 03:02.
Лудница е то са пружини,гуми за стискане много джаджи са. Моята я ползвам с цел по-добър захват
22.05.17
12:58
казано от James 25 на 21.05.17, 18:52:
Лудница е то са пружини,гуми за стискане много джаджи са. Моята я ползвам с цел по-добър захват[/quoteаз открих,че в различна позиция на ръката се квключват различни мускули.
Някакво раздвижване отново с гумите само,че вчера 5 серии по-50 стискания.
Отново размисли в 5 сутринта има,няма 2 месеца от както тренирам с 5-килограмовия лост+гумичките за стискане. Прогрес има бицепс,трицепс важното е ръки да има. 😄 Не е кой знае какво но,пък е добре като за човек който тренира в домашни условия и то с леки килограми. Цели нямам тренирам за здраве. Лека сутрин от мен ;дд
Мнението беше редактирано от James 25 на 23.05.17 04:58.
Лоста за набиране е достатъчен и аз имах близо 2 години го ползвах. Накрая се счупи ;д
Френско разгъване 9-повторения
бицепсово сгъване 8-повторения
повдигане на щанга до брадата 8-повторения.
Отделно малко с гумите за стискане 5-серии по-50 стискания по-рано през деня.
Доволно раздвижих.
Френско разгъване 2 серии по-6.
повдигане на щанга до брадата-6,6,4.
Малко раздвижване доволно
Раздвижване с гумите 3 серии по-50 пъти и отделно по-70 стискания+още 20. Доволно има напомпване
Френско разгъване 7,7
повдигане на щанга до брадата една серия
бицепсово сгъване 8 повторения.
Френско разгъване 6,5.
Бицепсово сгъване 5,5.
Можех и повече мислех да вкарам супер серии,но засега се отказвам. По-едно време се чудех дали да вкарам гребане с щанга. Проблем лоста не е никак удобен за това упражнение. Обръщане още едно приятно упражнение ,но за жалост лоста отново не ми позволява твърде неудобен е. Тяга, клек нямам тежести за тях. Стига толкова размисли засега ще се придържам към френското,бицепсовото сгъване и повдигане на щанга до брадата пък по-нататък може и нещо ново да вкарам.
Мнението беше редактирано от James 25 на 31.05.17 20:11.
Само с крив лост разполагам братле. Колкото до тежестите разполагам с тежести от по-един килограм и половина. Но,тях не ги и слагам без това няма да ми свършат работа. За това тренирам само с лоста върши ми доста работа. Друг важен факт да спомена защо тренирам толкова леко и почти не натоварващо. Имам си проблеми с щитовидната жлеза базедова болест или хиперфунцкия няма значение. В норма съм,но все пак гледам да избягвам големи натоварвания с тежести. Така поне ми е казано и гледам да го спазвам лек спорт можело с лека тежест. Лицеви,кофи,набирания там съм пас. Пък и не ми е препоръчано да ги правя. Тренирам си за тонус като цяло не целя големи размери пък и само с този крив лост няма как.Ще се радвам да чуя някоя идея.
Мнението беше редактирано от James 25 на 01.06.17 02:03.