Преминаване от кръгове на?

Buggsy Bones

21.01.17
11:05

Здравейте. Аз съм на 23г. с известен опит в залата с прекъсвания. Висок съм 178см и в момента тежа 90кг. Целта е редуциране на мазнините и покачване на мускулна маса.
Сегашната ми тренировка е кръгова с акцент върху базовите упражнения. Храненето е съобразено според целите. В момента се чудя след като свърша с кръговете към какъв начин на трениране да премина? Моля ви, дайте ми някакви предложения максимално оптимални относно целта. Мислех си за бутащи/дърпащи ,  долна/горна част  или един традиционен 4-5 дневен сплит със стриктно подбрани упражнения?

22.01.17
20:44

казано от Ерата Релефа на 21.01.17, 11:05:

Здравейте. Аз съм на 23г. с известен опит в залата с прекъсвания. Висок съм 178см и в момента тежа 90кг. Целта е редуциране на мазнините и покачване на мускулна маса.
Сегашната ми тренировка е кръгова с акцент върху базовите упражнения. Храненето е съобразено според целите. В момента се чудя след като свърша с кръговете към какъв начин на трениране да премина? Моля ви, дайте ми някакви предложения максимално оптимални относно целта. Мислех си за бутащи/дърпащи ,  долна/горна част  или един традиционен 4-5 дневен сплит със стриктно подбрани упражнения?

Каквото и да избереш важното е да наблягаш на базовите упражнения. Тук има привърженици на различни методи на трениране, така че май-вероятно ще получиш и доста различни мнения.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1