22.02.17
15:36
Датата на най-очаквания турнир за годината е почти ясна. По долу ще цитирам организаторът Димо Бенев:
” Вече се поизбистри евентуалната дата на състезанието, което всички толкова много обичаме - засега мислим да е 13-ти май-Събота,в познатото на всички читалище “Младост” :) . Разбира се, това не зависи изцяло от нас, затова са възможни промени, но ще е в този период. Тази година включваме НОВО правило !!! Всеки, който е ставал шампион в турнира, НЯМА повече право да участва в класирането на любителите !!! Всеки Шампион, обаче е добре дошъл да участва в състезанието - извън класирането в категориите. За Шампионите ще се формира отделно класиране по Уилкс, като ще получат купи за първо,второ и трето място :) ! Шампионите вече ще имат право да участват в “Джони спорт - Храм на Силата”, без значение от спечелените от тях отличия в други състезания :). Засега не сме сигурни, какви награди ще можем да раздадем, в какъв вид, размери и т.н., като моля всеки, който има желание да помогне за каузата по някакъв начин - с награди, финансови, някакви услуги и т.н., да влезе в контакт с мен ! Благодаря за вниманието, успешна, ползотворна и без травми подготовка на всички !
p.s. Медалисти от национални и международни първенства, без значение в каква възрастова група, нямат право да участват в класирането или в състезанието по Уилкс, освен ако не са били шампиони на “Джони Спорт - Храм на Силата”.”
По традиция всяка година от форума се събираме доста силна агитка от участници и зрители, ще се радвам да я продължим и тази година.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим22.02.17
16:24
казано от Sanya на 22.02.17, 16:19:
Приготвям си помпоните :D Йееееей!
Помисли си и какъв ще е outfit-а ;).
22.02.17
17:20
Санчо, и баница за форумните ни състезатели! :D Разрешавам официално!
Аз ще направя бонбони.
След това всички дружно отиваме на кръчма за мръвки, за да празнуваме медалите.
Sounds like a plan!
22.02.17
18:06
Подкрепям с две ръце за баницата на Санчо, все пак ще трябва и гориво за големите тежести, които ще се вдигат. Много ми се иска да поостана и да направим и кръчме заедно, но не знам как ще съм с транспорта.
Мнението беше редактирано от Иван Благов на 22.02.17 18:31.
23.02.17
00:21
казано от Sanya на 22.02.17, 16:19:
Приготвям си помпоните :D Йееееей!
Approved.
казано от Вероника Налбатска на 22.02.17, 17:20:
Санчо, и баница за форумните ни състезатели! :D Разрешавам официално!
Аз ще направя бонбони.След това всички дружно отиваме на кръчма за мръвки, за да празнуваме медалите.
Sounds like a plan!
Double and triple “Херцог Трън” Seal of Approval Award
:D :D :D
Ама да знаете, че миналата година приключихме към 10 вечерта, а с новите правила е много вероятно пак поне дотолкова да отперем... :)
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 23.02.17 00:22.
казано от Иван Благов на 22.02.17, 15:36:
p.s. Медалисти от национални и международни първенства, без значение в каква възрастова група, нямат право да участват в класирането или в състезанието по Уилкс, освен ако не са били шампиони на “Джони Спорт - Храм на Силата”.
Дейба :D :@
09.04.17
22:33
https://www.facebook.com/events/424581617895322/
Ариииии, скачаййййй 😄
12.04.17
09:52
Има ли предварително записване, трябва ли трико и позволени ли са sbd наколенките?
12.04.17
09:55
Има записване, но не е задължително, трябва да си с обикновено меко трико или къс клин, наколенки и бинтове не са разрешени 🙂.
Не е лоша идеята за това Джони - да се даде път на трениращи, които не са активни състезатели, за да получат възможност да изпробват себе си.
Събират се страхотни хора както на подиума, така и в публиката и атмосферата е много приятна.
Има и недостатъци - първо се явяват прекалено много хора, които очевидно не отговарят на горните условия. Има опит да се разделят те от класирането на останалите, но ми се струва, че не е достатъчно.
Освен това времетраенето е прекалено - няма как човек да види цялото състезание, ако не остане от сутринта до късно вечерта. Може би трябва да се раздели в отделни дни на групи A, B, C и колкото се налага по заявки, за да си протече реално едно динамично, оспоравно състезание без сваляне и качване на много тежести и с не повече от десетина участници в група.
Тази година ще го пропусна по обясними причини, но ви желая приятно изкарване на всички, които ще се появите както като участници, така и като публика! 🙂
10.05.17
14:59
аааа най-накрая намерих инфо за това : D
и аз ще се опитам да дойда, за да гледам, звучи супер интересно : )
10.05.17
15:06
Този турнир винаги е бил неформална форумна среща... 🙂
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.05.17 15:06.
10.05.17
17:30
Дано и тази година се съберем яка група от яки хора.
Точно се чудех дали ще ходят хора от форума, тъкмо да се запознаем, че ми е тъпо да се изтърся сама. А на моята дружка и изникнаха ангажименти. Като по чудо почивам събота и неделя 🙂
Мнението беше редактирано от Дени на 11.05.17 15:55.
Така се надявах, до последно, че ще можем да намерим някаква дупка в днешния ден, за да наминем към Джони-то, но няма да ни се получи :(
Много ми се искаше да се срещна с вас.
13.05.17
08:56
казано от Дени на 11.05.17, 15:54:
Точно се чудех дали ще ходят хора от форума, тъкмо да се запознаем, че ми е тъпо да се изтърся сама. А на моята дружка и изникнаха ангажименти. Като по чудо почивам събота и неделя
Дени идваме от Пловдив с Надето и Теди ☺☺☺
13.05.17
09:04
Обикновено свършваше към 8-9-10 вечер.
https://www.youtube.com/channel/UCmPYtKB2dFDMGFdbh-ZwX_A/live?&ab_channel=KirostrongTeam
Това вероятно ще е линка за лайвстрийма
В момента изпълняват някакво странно движение, предполагам се нарича отскачане на щанга от шкембак 😄
Дейба, как завиждам на тези, които са там... В последния момент тренера ми каза, че ще дърпа сериозна тяга там. . Жалко, че няма да мога да дойда и да гледам. :(
13.05.17
20:51
съдийството нещо беше лабаво и не ми хареса. От липса на опит ли или заради приятелски побутвания, ама на моменти беше тото.
Мнението беше редактирано от Ice Mountain на 13.05.17 20:54.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече