08.01.18
19:36
Мите, тва е най-големия дъмбел в тая зала 🙂 Освен да почна да го изхвърлям, вместо тва гребане 😄
08.01.18
19:39
Абе аз да се обадя, мен ми го показаха гребането от земя с ръка на коляното и малко по-статично тялото.
Аз като загребвам ми е успоредна дръжката на ръката.
08.01.18
19:45
Бе то уж силово гребане трябва да е, ма ся гледам, че по-скоро някво високо изтегляне-полу изхвърляне правя 😄
Май по-добре обикновено гребане от хоризонтала да правя, че то поне е ясно.
Ти вземи един 70 кила дъмбел и направи някое гребане.Кво я размахваш тая баданарка ...
Точно -обръщане на баданарка))))...като няма дъмбел,вземи някой къс лост за сгъване,натовари го и дърпай с него.
Сашо, много се изправяш. Мога да ти го кажа аз със свои думи или да цитирам адаша ти - избери си. 🙂 И в двата случая ще звучи горе-долу така: това не е силово гребане.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 09.01.18 09:44.
09.01.18
10:14
Прав си, Боби, затова го сложих с една звездичка 😄 Това моето е по-скоро някакво високо изтегляне с външна ротация 😄
Ще го мъча още 2-3 пъти да го догодя, ако не стане, ще си греба стандартно.
09.01.18
10:17
Ами дайте да го видим накрая някъде това силово гребане как се изпълнява-клип ли, статия ли.
Прав си, Боби, затова го сложих с една звездичка Това моето е по-скоро някакво високо изтегляне с външна ротация
С тоя дъмбел няма да стане, трябва с по-тежко да е.
Прав си, Боби, затова го сложих с една звездичка Това моето е по-скоро някакво високо изтегляне с външна ротация
С тоя дъмбел няма да стане, трябва с по-тежко да е.
09.01.18
10:32
Ами дайте да го видим накрая някъде това силово гребане как се изпълнява-клип ли, статия ли.
Аз имам видеа на Сашо, ама съм си платил годишен абонанент, ако ги кача, може да ми го спре и да ме съди за авторско право 😄
Мнението беше редактирано от Barberian на 09.01.18 15:44.
09.01.18
10:38
...
Този също се изправя прекалено много. По-чисто и по-силово трябва да е.
П. П. И прекалено много изнася лакътя встрани. Абе има специфика това “нашенското” силово гребане. 🙂
Мнението беше редактирано от Boby_ на 09.01.18 11:15.
09.01.18
11:11
Този също се изправя прекалено много. По-чисто и по-силово трябва да е.
Ясно. Мен ме интересуваше общо взето как изглежда движението, но схванах какво трябва да се прави!
09.01.18
11:53
Чакай и аз.
Кракът от дърпащата страна не трябва да е в една равнина с този от опорната страна, а доста по-назад.
Agree?
Няма ли някой да го уцели как се прави това силово гребане, другия път ще кача клип на мойто схващане за силово гребане, но разбира се без да се смеете. 😄
Няма ли някой да го уцели как се прави това силово гребане, другия път ще кача клип на мойто схващане за силово гребане, но разбира се без да се смеете.
Поне “моето” Деян го беше качил преди време в изпълнение на някакъв квадратен трол 😄
09.01.18
15:04
09.01.2018 - Седмица 1, тренировка Б
клек на гръб 10, 10, 10х140
тяга надхват 9 и 1/2 х180
планк с 20кг - повдигане на крака от вис 8; 2 пъти
Клекът беше голяма борба. На тягата 10-то повторение ми отвори хвата миг преди да ги заключа и ги пуснах 🙂
Тия 10-ки са некъф ужас, некъф ад! След тягата, 20 минути не мога да си събера душата из залата 😄
09.01.18
16:14
* Адаш, като стигна някой ден до Пловдив, силовото гребане ще е едно от нещата, дето да се коригират
Адаш, ти ония клипове, които ти пратих на вайбър изгледа ли ги въобще 😄
09.01.18
16:22
Гледах ги, Адаш, даже си мислех, че всичко е точно, докато не се снимах и осъзнах колко съм далече от реалността 😄
Ще го оставя това гребане засега и ще греба стандартно, може и малко скрипец да правя, то и без това ми е асистиращо упражнение 🙂
10.01.18
15:42
10.01.2018 - Седмица 1, тренировка В
раменна преса 10, 10, 8, 5х65 - набиране 10, 10, 10, 5
раменна преса с дъмбели 7х(2х25) - гребане с дъмбел с опора 10х30 ( на ръка ); 2 пъти
Блях, да свършват тия 10-ки, голяма гадост са.
Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 10.01.18 15:44.
11.01.18
11:43
Днес почивам, сутринта станах разглобен от мускулни трески и при положение, че съм спал като пор, бях уморен още със ставането 🙂
Ся четох разни стари дневници и дискусии та се замислих, колко от потребителите тук са си зобвали “тайно” 🙂 Имам наблюдения и от още няколко места, та почват доста “истини” да ми просветват. Няма лошо де, всеки си носи главата на раменете, но сега ми е супер смешно как са се представяли нещата. Единствения, който не е крил тук, че е зобил е The Reem, но човек като му види отдадеността, тренировките, храненето, може само да го адмирира.
Та, както казваше Карбо, по-добре пръв на село, отколкото последен в града 🙂
Аз отсега си казвам, че след 20-30 години започвам със зобта, имам сериозни дългосрочни планове 😄
Мен ме накефи как точно Карбо каза в една разгорещена дискусия: “от вас 90% сте на стромба” и никой не му опонира или отрече 😄 Или може просто всички да са били в 10-те процента 😄
И аз научих доста за зобта откакто чета форума (”доста” на фона на почти нулата ми познание по темата от преди де) и най- вече колко разпространено е да се зоби.
11.01.18
11:57
Ааа, Саше, без зоб забрави ! 😄 😄
11.01.18
12:06
Без зоб ш си остана микроб 😄
Смешни са писаници от рода “Бах много бях уморен, пък напрайх рекорд, как става не знам” 😄 Ми кажи си, че зобиш да те е*а 😄
Аз като съм уморен или не тренирам, или се контузвам.
Без зоб ш си остана микроб
Друго поетично излияние, което снощи видях във фейсбук:
“Без химия няма физика” 😄
Смешни са писаници от рода “Бах много бях уморен, пък напрайх рекорд, как става не знам” Ми кажи си, че зобиш да те е*а
А дали годинките не влияят?
Възможно е да има нахимичени ...Но...
Разни младежи по на 18-20 и годинки не им дреме да напъват и уморени и недоспали-нали гледам един такъв.Ако ти постна къде е отишла за 7-8 месеца ,някои ще си помислят ,че и блъскам химията венозно направо!
11.01.18
12:40
Мен ме накефи как точно Карбо каза в една разгорещена дискусия: “от вас 90% сте на стромба” и никой не му опонира или отрече Или може просто всички да са били в 10-те процента
Или просто хората имат по-добра работа от това да опонират на изкуфял и инфантилен кукумицин като Карбо. Шансът да проведеш смислена дискусия с улично куче е малко по-голям от този да направиш същото с Карбо. А горното му е редовното извинение, сложиш ли над 50% от макса си на някое движение вече си ходеща дискова херния според него.
И аз научих доста за зобта откакто чета форума (”доста” на фона на почти нулата ми познание по темата от преди де) и най- вече колко разпространено е да се зоби.
Силно се съмнявам, просто поради наличната или по-скоро липсата на налична информация, ако изключим няколкото статии на Сашо в сайта.
Ся четох разни стари дневници и дискусии та се замислих, колко от потребителите тук са си зобвали “тайно” Имам наблюдения и от още няколко места, та почват доста “истини” да ми просветват. Няма лошо де, всеки си носи главата на раменете, но сега ми е супер смешно как са се представяли нещата. Единствения, който не е крил тук, че е зобил е The Reem, но човек като му види отдадеността, тренировките, храненето, може само да го адмирира.
То не е особено сложно да се разбере кой какво прави, ако следиш дневниците сравнително редовно. И преди, а и сега - ако си направиш труда да прочетеш един дневник за 2-3-4 месеца назад, нещата си проличават. А Рийма беше доста мощен 🙂
Та, както казваше Карбо, по-добре пръв на село, отколкото последен в града
Посредствено мислене, типично за Карбо ...
Смешни са писаници от рода “Бах много бях уморен, пък напрайх рекорд, как става не знам” Ми кажи си, че зобиш да те е*а
Умората е субективно усещане, няма пряка връзка със зобенето. Напълно възможно е да се чувстваш уморен, но въпреки това да си направиш рекорд, дори да не зобиш. Много хора не разпознават умората правилно и оправдават мързела си с нея. И на мен ми се е случвало включително.
Също е субективно това с контузването. Зависи от организъм, а и не само. Липсата на концентрация е много важен фактор в такива случаи - натренирани хора са се сецвали вдигайки 8кг пудовка от земята, просто щото е 8кг - я да се наведа както ми дойде 🙂
Като цяло тук не е добро място да научиш нещо за зоб - първо заради политиката на форума и сайта, второ защото много хора правят баткенски изпълнения без особена мисъл, трето защото митовете не умират лесно и ако се говори нещо по темата често са пълни глупости.
11.01.18
13:02
С риск да довлоша мнението за мен тук, смятам че ако не бях попаднал на вас щях да поема по краткия път.
Но ината ми, ме спаси и този път.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 11.01.18 13:10.
11.01.18
13:19
Днес почивам, сутринта станах разглобен от мускулни трески и при положение, че съм спал като пор, бях уморен още със ставането
Днес се събудих по сходен начин, но треските бяха само в предмишниците и се замислих дали не е от възрастта, но го отдавам на липсата на тренинг.
Ся четох разни стари дневници и дискусии та се замислих, колко от потребителите тук са си зобвали “тайно” Имам наблюдения и от още няколко места, та почват доста “истини” да ми просветват. Няма лошо де, всеки си носи главата на раменете, но сега ми е супер смешно как са се представяли нещата. Единствения, който не е крил тук, че е зобил е The Reem, но човек като му види отдадеността, тренировките, храненето, може само да го адмирира.
Онзи ден Барт ме попита на лс, дали е вярно че съм бил въртял химии и ми стана интересно кой във форума разпостранява подобни глупости?!
Ако не си вадиш хляба със спорт и зобиш е глупаво.
11.01.18
13:26
Завиждащите, как кой?
11.01.18
13:34
Пуснете анонимна анкета -
“Зобите ли?”
- “да”
- “не”
-”зобя, но не ми личи”
- “срам ме е да си кажа”
етс етс
Онзи ден Барт ме попита на лс, дали е вярно че съм бил въртял химии и ми стана интересно кой във форума разпостранява подобни глупости?!
Злите езици 😄
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 11.01.18 13:35.
Правилния въпрос най- вече е: “Защо Барт пита кой върти химиите във форума!?!”
11.01.18
13:43
И отговора:
“Защото уважава питания на база откъслячното му познаване и иска да знае дали не си е изградил уважението върху хлабави камъни.”
11.01.18
13:43
Ники, аз коментирам само частта с очевидно ироничните изказвания, че хората нямат идея откъде им е дошло и как изведнъж са опраскали някаква тежест, дето останалите можем само да я сънуваме 🙂
С на Карбо мненията рядко съм съгласен, но конкретно това мнение си е съвсем 100% на място. Бръкнеш ли в кацата с меда, даже и да си топнеш върха на пръстите само, отиваш в съвсем друга категория. Всеки си решава, но личното ми мнение е, че ако това няма да сложи хляб на масата ти и да нахрани семейството, е пълна глупост и комплексарщина.
А умората си е умора, няма мързел тука - за себе си не мога да кажа, че някога ме е мързяло, раздавам се в тренировките според възможностите си, даже твърде често излишно, ама ако ставаха само така работите с желание, ехее 🙂
Мъжко е да се напише “Ей, пичове, аз зобя, не е по правилата на форума да пиша какво точно, ама да знаете и да не се заблуждавате”.
Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 11.01.18 13:44.
11.01.18
13:52
Сега се замислих, че само на един човек във Форума му пролича, когато започна и спря цикъла, останалите предполагам го правят по-кадърно.
11.01.18
13:59
Аз пък имам някаква фобия към стероидите, страхът е надделявал и дори и като младеж, за мен това бе табу. Имаше едно момче в училището, дето изведнъж “дръпна”, ама погледът му се промени-започна да му изглежда като на човек, болен от синдрома на Даун. Даже като, че и затъпя. После завършихме у-ще и не знам до къде го е докарал. Кой знае какво и по колко е взимано!
11.01.18
14:02
Сега се замислих, че само на един човек във Форума му пролича, когато започна и спря цикъла, останалите предполагам го правят по-кадърно.
И кой е тоя човек?
11.01.18
14:10
Дневника на Ангелов
п.с. мое мнение
11.01.18
14:30
Силно се съмнявам, просто поради наличната или по-скоро липсата на налична информация, ако изключим няколкото статии на Сашо в сайта.
Колкото и нескромно да е да го кажа, това е единствения материал на български език, който е изчерпателен от-до. Доколкото съм чел, а аз съм чел много, такъв синтезиран преглед на АС няма и на други езици, има много написано, но не и синтезирано така сбито и подредено. Пропуснал съм умишлено само дози, цикли и насоченост на различните препарати.
То не е особено сложно да се разбере кой какво прави, ако следиш дневниците сравнително редовно. И преди, а и сега - ако си направиш труда да прочетеш един дневник за 2-3-4 месеца назад, нещата си проличават. А Рийма беше доста мощен
Посредствено мислене
Който иска да тренира на препарати - тренира така. Нищо омаловажаващо резултатите няма в това. Смешното е, когато се опитва да го крие по една или друга причина.
Бръкнеш ли в кацата с меда, даже и да си топнеш върха на пръстите само, отиваш в съвсем друга категория. Всеки си решава, но личното ми мнение е, че ако това няма да сложи хляб на масата ти и да нахрани семейството, е пълна глупост и комплексарщина.
В конкретната тема да бръкнеш е едно, да си топнеш върха на пръстите е съвсем друго. Нито е глупост, нито комплексарщина, въпрос на желание и цели е. Нито пък са нещо толкова черно и страшно АС.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 11.01.18 14:35.