Относно протеините

12.04.17
08:25

Целта ми е да не качвам повече килограми и колкото мога да изчистя мазнините. Според вас този протеин - Matrix 2.0 подходящ ли е за целта?

Приемането на протеин няма директно отношение към процесите на отслабване и надебеляване. С други думи - няма значение какъв протеин на прах ще приемаш и дали изобщо ще приемаш. Резултатите се определят от други фактори.

12.04.17
08:46

Значи от този няма да кача килограми ? Питам ,защото не ми е необходимо да кача повече от 1-2 кг. , тъй като имам определена категория в състезанията. Благодаря.

В най-общ план - ще качиш тегло, ако приемаш повече енергия отколкото изразходваш. Независимо дали приемаш протеин или не.

14.04.17
17:47

Fat burner-a вреден ли е , има ли странични ефекти?

казано от Мирела Христова на 14.04.17, 17:47:

Fat burner-a вреден ли е , има ли странични ефекти?

Може би...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1