Тренировка-протеин-закуска?

15.04.17
09:42

Здравейте, имам нужда от вашите препоръки относно приема на протеин. На 22г. съм, 61кг (...), 177см. Поначало ставам сутрин, раздвижвам хубаво кръвта, след което тичам, а след това правя една 30-50мин. тренировка. Следва закуската, но зная, че протеинът се приема веднага след тренировка. Въпросът ми е: ако приема протеина веднага след тренировка, кога следва да закусвам? Благодаря на отзовалите се!

ПС: Не, няма да си променя режима и да тренирам в 15ч., вместо в 5-6. Стана ли сутрин, първото, което правя е да тренирам, защото след това имам много други задължения.

Barberian

15.04.17
10:42

Протеина е най- удобната добавка и няма някакви строги правила за пеием. Нещата зависят от дневния ти прием на протеин( от храна или на прах) съответно от предния ден и седмица, а не от това кога ще го приемеш. Ако закусваш белтъчна храна, нямаш нужда от протеина. Ако закусваш мюсли с мляко- примерно, можеш да сложиш протеина директно вътре. Ако държиш да пиеш протеин и храната ти не позволява да го добавиш вътре, го изпий с вода или мляко след тренировка и закусай когато се чувстваш гладен или когато ти е удобно.
Протеин

Мнението беше редактирано от Barberian на 15.04.17 16:32.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1