Аминокиселини

Темата е заключена.

22.04.17
19:24

дравейте, мерси за съветите.Вече не ме болят бъбреците. Таман се връщам от тренировка, днес по изключение да обед , вече не ме тресе, преди тренировка изпих един хап от 1.4гр, но все още нямам апетит и имам сухота в устата, но положението е къде къде по-добро от вчерашното. Не съм пил хапче след тренировка. Според вас добре ли е да направя така: преди тренировка- хапче и след тренировка - хапче става общо 2.8 грама или е много? Какво ви е мнението за Scitec 5600? Кога трябва да спра да ги пия? Пречат ли на сексуалните функции?

Дон Давиеба,
обясних вече, че една тема е достатъчна и не е нужно да пускаш отделна тема за всяко твое ново мнение по казуса си.
Ползвай първата такава.

Следващия път директно ще трия темата, без предупреждение. В рамките на 10 минути пускаш 3 еднакви теми, при условие, че вече си създал една и в нея е коментирано.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1