Уличен фитнес за дете

Имам едно питане и ще се радвам ако някой ми отговори. Имам син на 8 години може ли вече да се натоварва с кофички и набирания или още е рано?

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 25.04.17 11:26.

25.04.17
11:47

Стига да ги може да ги прави.

BBD

25.04.17
13:10

Ранното развиване на мускулатура не възпрепятства ли костния разтеж?Баща ми беше мъжът с най-добра физическа форма,която съм виждал в живота си и не ми даваше да му пипам пружините до 14-годишна възраст.Само ме караше да плувам всеки ден.След това ми показа домашни упражнения.Но до тогава ми беше забранил категорично.

Мнението беше редактирано от BBD на 25.04.17 13:24.

25.04.17
19:30

Според мен не е вредно ,но ще бъде добре още малко да изчакате. По-добре боен спорт

25.04.17
19:58

казано от James 25 на 25.04.17, 19:30:

Според мен не е вредно ,но ще бъде добре още малко да изчакате. По-добре боен спорт

Toва на база на какъв опит го казваш?  Тренирал съм два бойни спорта(изкуства) и може би най-големия извод за мен си е, че докато психически не си дорасъл за нещо, тялото няма как да го направи. Личното ми мнение е, че трябва да си дорасъл за да знаеш какво точно искаш от БИ, което практикуваш, иначе е загуба на време. Човекът питаше за набирания и кофи, не за БС/БИ, а чисто физ.развитие и практикуване на БИ/БС са различни неща.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1