Тренировки и хранителен режим

08.05.17
00:46

Здравейте ! На 14 години съм и ходя на лостове от 2 месеца , 58 кг и 175 висок. Ходя и на лека атлетика от 5 месеца , преди това 7 години  футбол. Значи ако може да ми помогнете дали ми трябва хранителен режим и то какъв и как да си разпределя тренировките. Ппц тренировката ми е  4 серии по 10 лицеви,5 набирания и с двата хвата, помпички по 6 и дом правя корем. Почивам Сряда и Неделя. Какви тренировки трябва да правя и как трябва да се храня. А и тренировката ми е между 40 и 50 минути между всяко упражнение правя 30-60 сек почивка . Лека вечер 🙂

Здравей!

Предполагам, че имаш треньор за леката атлетика, така че се консултирай с треньора си по тези въпроси.

Колкото до храненето - опиши как се храниш сега + прочети това.

09.05.17
00:13

Ами тренера го питах и той каза да се консултирам с фитнес инструктор 🙂

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1