16.05
чак в 14.30 - доста съм яла в сряда, че ми беше тежко до късно
- малини, прясно соево мляко, 1/2 доза протеин и малко ръж. овес. ядки
- 3 маслени бисквитки, 1 фурма с бадем в млечен шоколад (и Дубайските сладки захарта има същия вкус, установих 🙂 )
- ябълка
- 1 ф. типов хляб, парчета телешка пържола запечена с чедър и рукола; няколко пържени картофа, безалкохолна бира и джин с диетичен тоник
(обрах се умишлено в поръчките, че хич не бях във форма за особени подвизи втора поредна вечер, която не е уикенд)
към 1300-1400
движение:
в обедната почивка: 10 мин. пътечка 10%, 5,5 км.ч, 20 мин бягане 9,5-10 км./ч
малко раздвижване добавих, че храната от предишния ден не мога да я от-изям 😄
17.05
- соево мляко, боровинки, ръж. овес. ядки и 1 голяма лъжица гранола
- салата с пилешко, едамаме, зелении, цвекло, мента, лайм, сусам, пилето беше оцапано с някакъв гаден сос, който не можах съвсем да си спестя
- 2 фурми с бадем в бял шоколад - колежката разопаковала куфара и намерила още ..ммм. Звучи елементарно, обаче толкова да бяха вкусни тея фурми.
- ябълка
- пиле, гъби, зелении, соеви кълнове, 3 с.л. сметана; извара+кис. мляко, ягоди, 2/3 доза протеин, няколко какаови зърна
1400
движение:
разгрявка, крос трен
- скрипец широк хват към гърди 4х12 @26кг.
- гребане 4х10 @20кг.
- гребане-хоризонтално с въже, лакти покрай ребрата: 3х12 @2х9,5, 2х6, 2х6кг., със задържане
- дъмбели до брадичката от стоеж - 1х10 @7,5кг, 2х12@2х5кг.
- привеждане на горен (тесен лост) скрипец с прави ръце 3х15 @12,5 10, 10 кг
- раменна преса от стоеж 3х12 @2х5кг.
- хиперекстезии - 4х15, със задържане
СС - 15, 12, 10 повторения /ръка
- флайс от стоеж 2х4кг
- повдигане на ръце напред (рамо) /2,5кг./ръка
—-
35 мин пътечка - 25 мин.10% наклон, 5.5 км.ч, 10 мин без наклон
Изкарах повече от 20 мин на пътечката по съвсем различни причини от спортните. Някаква там визуализация си върви на екрана на уреда, гори, планини, горски пътеки бла бла ....по едно време мина на някакъв град ...викам си как прилича на немски град това, даже баварски някакси. Помислих, че вече прекалявам с тая носталгия по Германия и това са глупости. Да, ама след малко почват познати вериги магазини и ресторанти да се появяват ... магазини с типично облеко ...и накрая “излязох” на Marienplatz, с други думи общината на центъра в Мюнхен, точно до уличката където ми беше първата работа там.
Ах, че хубаво ми стана!! Продължих да вървя, докато не минах целия град на визуализацията, още няколко знакови места и парка, страшен кеф 😄 И те така заминаха много приятни 15 минути 😄
18.05
- кис.мляко+рикота, ягоди, чия, 30 гр. бадемово масло (т.е. тахан?)
- протеин
- пълн. пита с пилешко на тиган, олекотена филаделфия, краставица, 4 маслинки
- остатъци от домати и краставици; сладък картоф с 2 с.л. сметана, 2 слайса прошуто и пармезан - на фурна. 30 гр. бял поколад и 2 шоко оризовки
Много мразя да ми се замразят зеленчуците в хладилника и да са за боклука..
към 1600
движение:
разгрявка, крос трен, СТ клек и напади
- клек @25кг. 3х12
- плие 16кг. +
- румънска тяга с пудовка 28кг. - СС 3х12
- ходещи напади 2х4кг. - 3х16
- лег преса @73-4кг. - 3х12
- аддуктор 4х15 @35,5кг/
- абдуктов 4х15 @40кг.
- хип тръст@12 кг. - 4х15
- изправени крака до гърди от стойка - 3х15
- “молитва” 3х15 @15кг.
- планк 3х1 мин.
———
вело 20 мин., минах 8км., още няколко мин лежерно
поразходих се, 15К крачки. Приятно се изненадах, че средните ми за седмицата са 11-12К, тъй като смятах, че е по-зле. Но то от гости са станали тея крачки де.
Драма, не мога да си измисля нова програма. А трябва, усещам го. Има няколко готини 4-дневни сплита из сайта, но се опитвам май да мина на 3 тренировки + 4та пожелателна, и това ме спъва.
Мисля че 4 по план не е реалиситчно - сега 2 седмици ще мога вероятно 3х седмица да тренирам, после следващите 2 - 4х, после 3 седмици съм турист, после ...половинката идва и не знам изобщо как ще ми изглежда ежедневието, кога ще насроча спорта ..
Още един ден имам да го измисля.
Снимах клипове, но ми се спи сега. Не бях блестяща в ъгъла на камерата, така че може би са безполезни.
19.05
- ябълка, лъжичка бадемов тахан
- голямо капучино с бадемово мляко
- шоко хапки - шам-фъстък, бадем, лешник с млечен шоколад (30гр.)
- нори чипс
- салата, пълн. паста с лъжица сметана, синьо сирене, пармезан, пресен лук; 1 оризовка, още синьо сирене, камембер, серано, смокиня; едит: +извара с 1/2 доза протеин и малко рожков, 3 какаови зърна - само от гузна съвест, че докато си угаждам с мазни сирена, бях останала на 60гр. протеин..
1400
движение: разходки, 14К.
Ако успея да се преборя, ще пусна и клиповете. Клека верно е сниман под ужасен ъгъл, виждат се едни ужасно отиващи напред колене и наведен кръст. Аз да взема да мина само на преден освен ..
Тягата ми е с пудовка и ръцете ми изглеждат потресаващо като са така натиснати към тялото 😄 и там не съм се справила блестящо с ъгъла на снимане, но май по-бива.
Мнението беше редактирано от Ellie на 20.05.19 02:12.
20.05.19
15:55
Всичко изглежда съвсем прилично, коленете ти са си ок. Само че с всяка повторение става все по-плитък и по-плитък клекът. При тягата може да сгънеш малко коленете и да изнесеш дупето още назад.
О, ами радвам се тогава! Мерси, Кобре, за обратната връзка.
Не знам какво си представях, но като гледам клипове хората колко дълбоко и чисто клякат ..мислех, че моето не е ок. Явно трябва да се концентрирам малко повече просто и да не губя дълбочина. И да клякам :P
Тягата - и друг път съм чела, че румънската не е с прави крака, но нещо не съм схванала как да сгъна повече и да я направя по-скоро румънска, отколкото права. Ще опитвам пак 🙂
20.05
- соево мляко, боровинки, малини, 2 с.л. овес. ръж. ядки, 1/2 доза протеин
Взех си един чисто растителен, че уж да редувам ..блях, гадост на гадостите. Няма да го бъде
- суши “Омега3” сет - 4 бр. ориз и сьомга, 4 бр. маки - сьомга, авокадо, сусам; няколко зелени листа, рукола, тиквени и слънчогледови семки, мисо супа
- фурма с бадем в бял шоколад (последната :( )
- общо 9 бр. ...някакви японски хапки, като пелмени - зеленчукови и със скариди; 8 бр. бейби телешки кюфтенца от олекотена кайма
1400
Много азиатска вълна днес, много въгледритат и протеина едвам го спасих го 80гр.
движение: не особено, спонтанно ме поканиха на театър. Поне използвах да ида пеш до там и натрупах 13-14К крачки, което за работен ден е добре пак.
Малко тая седмица ще стане греда с тренировките, петък-понеделник ме няма. Каквото мога ще събера в оставащите дни.
Снощи някакво сомнамбулство ме обзе, легнала съм след 3. Изобщо не мога да си го обясня.
П.С. Ааааа реших се за програма - ще заимствам една за “начинаещи” от една ютюб госпожица, които мисля, че с работни тежести по моите възможности въобще няма да е зле.
3 дни са, така че ще имам свободата да измислям четвърти, когато имам възможност, и някакъв корем трябва да се добави.
Много сладко девойче, възхитена съм на 18 как добре е смляла информацията, а и не е залитнала по един куп клишета, все още живи.
https://www.youtube.com/watch?v=AyMG_E6bvNg&list=PLu7M_I7kp9mIuP0md6Cpg0hPCyOEXJIHx&index=2
Мнението беше редактирано от Ellie на 21.05.19 01:43.
казано от Ellie на 21.05.19, 01:38:
Много сладко девойче, възхитена съм на 18 как добре е смляла информацията, а и не е залитнала по един куп клишета, все още живи.
https://www.youtube.com/watch?v=AyMG_E6bvNg&list=PLu7M_I7kp9mIuP0md6Cpg0hPCyOEXJIHx&index=2
Слабичко е)))
https://www.facebook.com/183630568345314/videos/451489022287734/?epa=SEARCH_BOX
Мнението беше редактирано от nervak на 21.05.19 09:50.
Еее Нервак, дъщеря ти е съвсем друга класа!
Много готино, че вече освен спортни изяви, има и медийни - с интерес изгледах тренировките и упражненията как ги е показала. Даже се е жертвала да хване розови гирички 😄
Аз нямах предвид иначе физиката на другата девойка, с нея нямаме общо, но ми хареса, подбора, има си и табличка за следене и въобще, много мило че са го направили.
21.05
- пр. мляко, къпини, овес. ръж. ядки 2 с.л., 1/2 доза протеин, чия
- салата, прошуто, кашкавал (единия от всичките видове), боб и няколко полу-сушени домата, и пресни домати
- 2 мандарини, ябълка
- протеин
- кюфтенца от телешка кайма 5%, кейл на чипс с малко настърган пармезан, чили сос; ванилово млекце
От кейла едва ли хващам някакви хранително вечества като го препичам така, дано поне въглена нещо добро носи/
1500
движение:
разгрявка, крос трен
- гоблек клек 3х12 @16кг. (дълбочината контролирах чрез сигурно докосване на лакти/бедра)
- румънска тяга 3х12 @30кг.
- хип тръст 4х12 @20кг.
- гребане с дъмбел - 3х12 @7,5кг/ръка
- лег с лакти на 45 градуса - 3х12 @2х7,5кг.
- раменна преса 3х12 @2х5кг.
- разгъване прав лост на скрипец за трицепс - 15, 15, 10 @10кг.
- бицепсово сгъване 2х5кг.
- стойка за корем 3х15 с прави крака
- “молитва” 3х15 @16,5кг.
- планк 3х 60 сек.
——-
пътека 10%, 5,5 км./ч - 20 мин, +5 надолу до 0
- Тази зала има стойка за лоста на хип тръст и е доста по-различно така. Ако не се хлъзгах, може би щях да се осмеля за повече кг-ми
- Един частен треньор отстрани ми настояваше, че 7,5 на гребането ми е леко, поне 1,5 кг. нагоре трябвало. Може и прав да е, беше голяма борба за тоя дъмбел, но следващия път ще гледам да е с колкото ми е предизвикателство
- На “молитвата” най-накрая хванах по-устойчив начин да държа въжето и да вдигна тежестта, но пак не ми е тежко, ами умирам от болка в края на серията, защото изпускам въжето и се притиска ръката ми супер неприятно в ръба на пластмасовия накрайник. Нещо правя грешно, хората с колко кг. го дърпат това въже ...
- Стори ми се не много тежка програмата, даже се притеснявах, осигурява ли някакъв прогрес и ще си запазя ли енергоразода. Ама към края на тренировката поумрях, най-вече на раменната преса, не знам защо, така че може би има потенциал. Само още трябва да се натисна да разбера точно кои са правилните кг за мен, не страхливо да стоя в ъгъла на по 5-10 по-малко.
Мнението беше редактирано от Ellie на 22.05.19 00:56.
22.05
- закуска като вчреа, само смених вида горски плодове
- ябълка
- 30 гр. пукани царевички, грахови зъра и други ..зърна, няколко бадема
- салата, серано с кашкавал, мини-чушки пълнени с козе крема сирене
- 2 бири, 2-3? аперол щрпиц, щипка фъстъчки и начос
- картофки от пресен картоф с кожа, бургер; млекце, шоколадови парченца
Днеска ..мм..доста калории. Ама живот. Един от колегите се напи и се осмели да ми каже, че съм се шейпнала мног яко последните месеци 😄 Ам да кажем, че съм доволна - нали казват един месец да забележиш ти, два приятеките, три света - аз даже не мисля че имам очебийна разлика толкова, та е хубаво, че някои даже я е видял 🙂
движение:
23 мин. бягане 9,5 км.ч
3х12 колелце
3х30 @5кг руско усукване
планк до отказ - 3.05 мин.
Спуках се да бързам в обедната, и за какво - да изляза от фитнеса и да ми отменят срещата 2 мин. преди случването й.
Поне мръднах леко.
23.05
- пр. мляко, 2 с.л. ръж. овес ядки, боровинки, чия
- спанак и кейл салати, полусушени домати, моцарела, бял боб, зел. маслинки, чери домати
- ябълка, 2 мандарини, 25 гр. бадеми, капучино
- 3 от най-малките кокоши яйца! в малко кокос. мазнина, 1 ф. ръжен немски хляб, 30 гр. камембер, домат, краставица
1300
движение:
разгрявка крос трен
- лег @20кг. - 12, 12, 11, 8
- скрипец 1х12@26, 12, 12, 10 @28,5
- хоризонтално гребане с тясна ръкохватка 3х12 @19кг. (с тясна ръкохватка по- ми се удава да вдигна тежестта, отколкото с независимите с усукване)
- напади 3х20 @2х4кг.
- румънска 3х12 @32кг. (на пудовка ми е леко зор 32 с моя хват, но 28 беше изчезнала, а 24 е пълна скатавка)
- трицепс-въже @6,75 3х12
- разгъване с паралелни лакти (нещо като раменна преса, но лактите са отпред) - 3х12 @2х4кг.
- сгъване за бицепс с лост, широк хват 3х10 @12кг. (с малко зор)
- подаване на швейцарска топка ръце-крака със спускане до където гърба на земята позволява - 3х20
- страничен планк 1мин, 45, 45 сек,/ страна
на страничния планк много се усеща дисбаланса между ляво и дясно, койото съм създала още като дете с многочасово държене на цигулка на лявата страна 🙂 и допреди 4-5 години, когато се усетих, че всичко мъкна от лявата страна, доста го бях развила.
———-
кростренажов 20 мин. - към 4 км. уж, срамота ...аз за малко повече ги бягах едно време 😄
Всичко в чорбата днес беше тренировката, доколкото успях да събера във времето, което имах. За съжаление няма изгледи за трета силова тази седмица.
Учудих се че имах желание за крострен точно, по принцип имам болезнена травма, защото притежавах такъв преди години и цялото ми “трениране” в живота беше подвластно на убеждението, че трябва да изкарвам 45-60 мин/ден върху него.
24-27.05
добре изкарах уикенда, хапване на горната граница (и малко след) баланса, но накрая точно залитнах повечко към питиетата и се разплух чисто физически ненужно много. Движението беше само ходене, 9К, 24К, 12К и 19К крачки съответно.
28.05
- кокос. мляко, гранола, боровинки
- печени царевички/соя/грах, овъргаляни в някаква гняс
- супа с броколи, ориз и пиле (трудно беше да се намери нещо в течността), мини-хапки от сандвич с риба тон, зеленчуци, кашкавал
- няколко резена портокал, мандарина, грейпфрут, грозде
- протеин
- довърших пакетчето с царевички, соя и т.н.
Тая глупост ми влезе под кожата днес и дано поне с целия пакет ми мина мерака за в бъдеще. Как пък не проядох някакъв нов зеленчук, ами царевица овъргаляна в олио, чили пудра и малтодекстрин.
движение:
доста мизерно раздвижване във фитнеса
- скрипец 1х15Х19кг., 3х12@26 кг.
- гребане с 20кг. щанга - 4х10
- лег с дъмбели с лакти на 45 градуса от тялото - 4х15 @2х6кг.
- привеждане на тесен скрипец 3х15@11,25кг. (последните няколко бройки намалих до 8,75)
- плие @16кг. + румънска тяга (или май с прави крака като гледам техниката?) @28кг. - 3х12 СС
- трицепс зад глава 6кг. дъмбел - 3х15
- чуково 2х4кг. 3х30
- крака към гърди от фитнес топка - 3х15
- странични наклони с 8кг. пудовка - 3х15/страна
опит за кардио - смених 2 уреда за по 5 минути и се разкарах от тоя фитнес. Днес хич не бях на кеф. Прибрах се пеш, което не е безкрайно много, 18,7К крачки.
Тренировката изглежда по-добре описана, отколкото беше. Бях кашкавалена, неконцентрирана, немотивирана и просто отвратителна. Дори не се изпотих, определено не беше качествено. Да живее навикът и дано следващият път е по-смислено.
И тая седмица е “квот може” да се направи и нещо не е зле да се стегна, че то много работи може да се направят помежду другото, не е задължително човек да има свободен календар за седмици напред. Изобщо не знам как се оправят хората с деца, казвала съм го - респект и само респект! Аз дано се ъпгрейдна на умения/нагласа някой ден като му дойде времето ..
29.05
- кис. мляко, къпини, овес. ръж. ядки, 1/2 доза протеин
- айсберг, суш. домати в олио (изцедени), моцарела, нахут, маслинки
- 2 ябълки
- 3-4 мини шоколадови вафлички
- 2 царевични оризовки с лъжичка филаделфия, скариди; пълн. спагети със скариди в малко кокос. масло, пресен лук, чесън, 1 ч.л. зехтин на приготвените спагети
Доста се бях затъжила за храна след вчера 😄 На оризовките за вечеря друго трябваше да сложа, но както и да е. Иначе просто щях да си направя повече спагети, супер вкусно се получи!
движение:
бягане/ходене пътечка
- разгъване за бедра @2х10кг - 4х15
- сгъване за бедра 2х15@ 7,5кг., 2х15@ 5кг./крак
- лег преса @73кг. 4х12
- клек 3х12 @25, 27,5; 27,5; 27,5 кг. (още трябва!)
- едностранно гребане с дъмбел @9кг. - 4х12
- раменна от седеж 3х12 @2х6кг.
- вертикално повдигане на гира за рамо - 3х30 @3кг.
- повдигане на прави крака от стойка с гръб босу топка - 3х15
- “молитва” 3х15 @18,25 кг. - алилуя, с ръкохватки с мекичко далеч по-добре, след като на втората серия на въжето изтървах и се изнервих от болката в ръцете и че не мога да продължа
——-
пътечка 20мин. 5,5 км/ч на 10%, още 5 мин. разпускане
Днес си знаех къде са ми частите от тялото, ядох храна и като цяло, логично, всичко беше по-добре.
30.05
- мляко, боровинки, чия
- английски мъфин с яйце и лук
- айсберг, моцарела, цвекло, маслини
-порция плодове
-протеинов бар
Ако в 3 през нощта имам желание за нещо, може да допълня
Движение - не точно.
Щях да ходя да правя кардио в обедната... Ха-ха-ха, това беше преди да осъзная че за 7 часа в офиса имам 8 работни срещи (не по 10 мин.). Малко тичане между залите е редно да си припиша поне.
Ще видим между хоум офиса и запразняването уикенда какво може да се постигне все пак.
31.05
- кис. мляко, ягоди, чия, доза Хербалайф (трябва да стегна у нас народа, вместо да вземат един читав протеин ..)
- малка купичка таратор - колкото брат ми беше оставил - мама като посреща деца от цяла Европа, не стига и една тенджера 😄
- 1 ф.п.хляб, краставица, 1/2 розод домат, малък резен краве? сирене, 3 маслини каламата, 4 резенчета телешка луканка
- салата, овче сирене, чабата с маслини, зеле с пуешко и 1/2 пилешка пържола; ред черен белгийски шоколад, 2 бонбона линд, една белгийска бира
както се вижда, добре си прекарвам (и ям) 😄
тая сутрин се пуснах пробно на кантара - 51.3 кг. Че направо супер, предвид че се държа леко неприлично напоследък.
Все пак си отбелязвам че искам и оставащите 2-3кг. някой ден да сваля, ама no pressure 🙂
движение: малко даже успях
разгрявка крос трен и СТ клек, лост усуквания
- преден клек с 16кг. пудовка - 3х12
- хип тръст @16кг. - 3х15
- пулдаун 1х15 @25кг., 1х12 @30кг. 2х12 @32,5 кг.
- гребане - 3х12 @15 кг.
- румънска тяга с дъмбели - 1х12@24кг., 3х12 @2х16 кг.
- лег @20 кг. - 12, 12, 11
- колене към гърди със стъпала на фитнес топка - 3х15
- руско усукване @5кг. топка - 3х30
10 мин. от и до фитнеса
мисли тренировъчни:
- както винаги в родната ми Варна въздуха ме застрелва и ми е тежко като за световно. Тъжно ми е, нали ми е родно, как може да съм толкова неадаптирана вече
- днес за пръв път май наистина правих по-скоро румънска, отколкото с прави крака тягата. Има повече в корема и кръста, и по-малко в краката.
- хип тръста изглежда яко упражнение ...като гледам другите. Аз не мога да се оправя, клатя пейката, не знам как да сложа дъмбела (камо ли щанга), без да се шибна и насиня 3 различни места, не мисля, че го правя оптимално, имам чувството че излеждам супер нелепо и всеки мен гледа и тайно ми се смее. А днес смотания дъмбел беше с разхлабени дискчета и ми защипа кожата между палеца и показалеца, като направи малко кръвоизливче. Естествено не беше забавно хващането на каквото и да е оттам нататък
Ех таз Варна 😉 За хип тръста ако мога да те насърча да не го отписваш от раз това велико упражнение.Дай му малко шанс 😁 До скоро и аз го избягвах.Няма подходящо място в залата.Лоста е прекалено дълъг и където и да отида все преча на някой.След 7 месеца посещение в таз зала обаче установих , че има 1 (само един в цялата зала) по-къс лост който прилично се вмества в зоната с лежанките.Сега хип тръста ми е едно основно упражнение за глутеус.И мога да ти кажа , че много добре работи за изграждане на маса.И задника ми не става голям и масивен , напротив изглежда стегнат и прибран.За клатещата се пейка , ако имаш възможност да я допреш до стена си е вариант.Абстрахирай се от това как изглеждаш отстрани или какво ще си помислят околните.Съсредоточи се в правилното изпълнение , а кой каквото иска да си мисли ...
Мнението беше редактирано от Get Fit на 01.06.19 11:01.
Варна си е Варна <3
Мерси за включването, Мария, и за окуражаването! Не мисля да се отказвам, определено ми звучи доста убедително което знам за него, а и ти също доста подобно мнение изказваш, но ще трябва още да усъвършенствам как да имам повече ползи, отколкото друго 🙂 Засега ще гледам да се възползвам максимално от едната зала, където има стойка за него, там бях най-близо до това, което мисля че “трябва”.
1-2.06
няма много да описвам, беше прекрасно, беше домашно, беше много (агнета, баница, салати,разядки, вино, уиски, ядки, сладкия щанд на баба ми няма да го описвам, че ще хванете диабет докато четете).
движение:
Съботата имах плацикане в басейн, малко танци; днес разходка и едно топване в моренцето (още беше студено за моя вкус)
Подготвям нова седмица с читав график на движение, поне от това, което ми е известно засега 🙂
03.06 - хубава дата, баща ми е рожденик 🙂
- кис. соево мляко, чия, малини, ръж. овес. ядки
- салата, серано, авокадо, домат, пармезан
- 4 желирани кисели бонбона
- капучино, 30 гр. бадеми
- протеин
- 3 малки бъркани яйца с домати, пуешка пунка, маслинки, 1/2 краставица, 1 ф. немски ръжен хляб
1450
движение:
разгрявка, СТ клекове
- клек 1х12@25кг., 1х12@27кг., 1х12@30кг., 1х10@32кг, 1х8@33кг.
- румънска тяга с лост - 3х12 @30кг, 35кг, 38кг
- аддуктор 4х15 @40кг.
- абдуктор 4х15@47кг.
- пек-дек 2х12 @21,5кг., 1х12@19кг.
- въже за трицепс 3х12 @6,76кг.
- “хеликоптер” 3х12 @12кг. лост
- гребане 3х12 @19кг. тесен хват
- колелце 10, 8 - не го усетих силно ядрото достатъчно за това
- планк с лакти върху топка и много мърдане (кръгчета, ляво-дясно, напред-назад) 3х60 сек.
———
25 мин. на 10%, 5,5 км./ч
- Днес потвърдих отдавнашно подозрение - всичко на лоста за клек под 30кг. е или загрявка, или скатавка.
Мисля, че е редно като някаква бебешка цел да се прицеля в клек 40кг. и тягата да ми достигне и задмине личното тегло, т.е. 50-55 - струва ми се симетрична цел.
- исках да правя друго и още за гърба, но едни типове, които буквално се бяха нанесли да живеят на уредите, определено ми промениха плановете.
- доволна съм че нямах проблеми днес, защото вчера на плажа настъпих една пчела и въпреки, че прекъснах процеса на жилете, ми остана подуто с леко болящо/сърбящо, но за щастие не се активизира в маратонките по никакъв начин.
04.06
- соево мляко, къпини, ръж. овес. ядки, доза протеин (последния вкусен :( )
- пица - 3/4 от пица с нормален диаметър, смесени парчета - маргарита, спанак и синьо сирене, шунка и кашкавал, 3-4 тестени топченца с чеснов сос и доматено место
- айсберг, краставица, домат, пармезан, пил. гърди с марината чили, подправки и рапично олио
Днес не бях точно предвидила пицата, но ...не я и отказах. Доволна съм, хапнала съм колкото трябва защото следобяда вече усещах глад.
движение - не много, походих малко след работа и станаха едва 10К крачки за деня.
Смениха ни среща за края на деня в последния момент и аз увиснах, ако си бях взела дрехи поне едно леко кардио щях да метна. Първи ден МЦ, не е голям пропуск де.
05.06
- 2 мандарини
- соево кис. мляко, боровинки, чия, 1/2 растителен протеин, овес. ръж. ядки
- “спагети” от тиквички, котидж, домат, авокадо, пармезан
- ябълка
- “лодки” листа от айсбер с пилешко (като вчера), извара, маслини, чили чушка, пресен лук, пармезан и подправки; няколко доматчета; остатъка от изварата с рожков, 1/2 ябълка и лъжица бадемов тахан (последата, ама засега няма да купувам още, че ...да)
1450
движение:
разгрявка
- скрипец широк хват 1х12@26кг. , 1х10@33кг., 1х12@31 кг., 1х12@28,5кг. (още се търся)
- гребане с дъмбел @9кг. - 3х12/страна
- хибридни арнолд преси от седеж - 3х12 @2х5кг.
- раменни преси от седеж - 3х12 @2х6кг.
- румънска тяга с дъмбели - 1х12 @2х14кг., 2х12@2х16кг.
- привеждане на скрипец надолу (тесен лост) - 3х12 @12,5кг.
- чуково сгъване 3х30 @2х4кг.
- колене към гърди със стъпала на фитнес топка - 3х12 или 15, забравих
- странични наклони с 12 кг.пудовка - 3х12/страна
————-
колело 20 мин,17 +3 cooldown
фоумролер
- Постарах се на фоумролера, че с пътуванията все забравям магнезия, фоумролер не бях правила от не помня така и то се връща - така брутално ме сцепи прасеца посред нощ с крампа, много ги мразя тези събуждания
- За съжаление тея дъмбели са доста неудобни за румънска тяга, не се виждам да продължавам с това. Във Варна може да ме прискрипаха, но поне се получаваше тягата и даже в пъти повече ми хареса от пудовка, че усещам по-добър контрол да не висват раменете.
- Влизам в някакъв много готин ритъм. Е, имам няма и 2 седмици до пълното излизане от него за почивката и после създаване на ново разпределение на ежедневието ... за двама <3 та ще видим, става интересно хаха
06.06
- мляко, ягоди, чия, овес. ръж.ядки, 1/2 веган протеин (бленд е от няколко неща, соя, коноп, грах и т.н.)
- котидж, авокадо, домат, тиквички на спагети
- ябълка, бразилски орехи
- соево протеиново мляко
- сладък картоф, патладжан с малко пармезан, фета сирене
1400
Днес прекалено млечно, а по ирония точно допълнителните протеинови приеми бяха пък растителни. Не точно идеално, микс от това-имах-купено-и-мразя-да-хвърлям-храна и какво се продаваше наоколо хах.
движение:
бягане 5 мин., СТ клекове и напади
- бг клек със заден крак на TRX 1х12@8кг, 2х12@12кг./крак
10 издърпвания (почти хоризонтални набирания) на TRX
- плие 3х12 @20кг.
- лег преса +30кг. (значиии 83, верно ли? Иска ми се да знаех наистина колко е точно конструкцията) - 3х12
- напади 3х20 @2х4кг.
- повдигане на крака от стойка с гръб босу топка - 3х15
- “молитва” - 1х15 @17кг., 2х15 @18,5 кг.
- руско усукване @5кг. диск - 3х30
———
пътека 10% на 5,2км/ч - 20 мин. + 5 без наклон на 6 км/ч
- Ауч! Как се скапах днес и от какво не разбрах, но даже не можах да сложа 5то упражнение за долната част
- Левият ми крак да е толкова по-зле от десния!
- TRX <3 за втори път изобщо евър е изкаран и трябва да разбера откъде да го набарвам. Издърпванията нямат никаква цел, просто много ми беше домъчняло за TRX-a и трябваше да го подържа малко по-дълго 😄
- Много бях разтуптяна още като се качих на пътеката и намалих хода от самото начало
Утре е голямото изпращане на шефа ми, който напуска. От обяд ще запразним и смятам да си поръчам качествено храна, че ще ми е необходима. Не смея да си поставям цел да не се омазвам, защото това омазване е планирано от месеци. От друга страна кой знае, може пък именно затова да не почувствам нужда да се случи.
07.06
е, както си и мислех 😄 Имах прилична храна и с десерти, обаче алкохола пак стана неприличен, като накрая стигна до неприятна степен. Да, имам да си бия главата до другия път да не правя така.
Единственото положително, което заслужава да се отбележи е, че последните месеци в състояние под алкохолно въздействие губех всякакъв срам и поглъщах доста сериозни количества неща, които обикновено полагам усилие да избягвам - или поръчвах в заведение, или минахвах през магазина и пообирах рафтовете. Снощи за пръв път не се случи, при все че минах покрай магазина на прибиране, но нищо.
08.06
- пълн. пита с пуешка шунка, айсберг, чедър
- 1/2 ф. немски ръжен хляб с бри, 1 бар от смлени бадеми, банан, какао, фурми
- шоко пълнозърнеста оризовка
- пълн. спагети, скариди, чесън, пармезан, 1 ч.л. зехтин добавен
май още нещо сладко може да хапна
1350 до момента
едит: 1677
движение: доста бях утрепана днес, за щастие имах лукса да мога да си го позволя. Излязох до магазина и се поразходих из квартала, към час общо но не взех телефон. Абе днес съм на най-базовия си разход 😄
Като цяло, тея дни установявам, че се чувствам ...като себе си пак. И много се кефя, беше отдавна когато последно го изпитах това. Страхотно е! И под “себе си” нямам предвид формата, която е добре, но не е на 100% най-фината или силната ми, а по-скоро контрола над ежедневието, желанието да тренирам, желанието да си хапвам яки неща и все по-малкото влагане на воля дасе случва това.
Мнението беше редактирано от Ellie на 13.06.19 01:04.
снощи имам да едитна кис. мляко, череши и 2 реда бял шоколад
09.06
- кис. мляко, череши, мюсли с ядки (без захари)
- протеин
- суш. манго, физалис - общо 60гр., 35гр. макадамия
- бял шоколад 4 реда (държа да отбележа, че те са много малки! 1=9гр. мисля)
- айсберг, домати, капки зехтин, балсамико, свинско филе, сладък и нормален картоф (след изпичането скандално малко количество 😄 )
- 1/2 ф. немски ръжен хляб и филаделфия милка
гладна съм ..още съм гладна 😄
едит: още и ядох. 1765
движение:
разгрявка
- тесен обратен хват пред гърди скрипец 1х12@33кг., 1х10, 8, 7@38кг.
- лицеви опори 1х 8 +7 женски, 7+8 женски, 15 женски
- хип тръст @20кг. 3х15
- лег с дъмбели и 45 градуса лакти/тяло - 3х12 @2х8кг.
- скрипец широк хват пред гърди - 3 или 4 х12 @28,5кг.
- трипец тесен скрипец - 3х12 @10кг.
- планк +5кг. - 3х броих до 70, да кажем минути
- хиперекстензии 4х15
иии това беше. Срам не срам, доста се натоварих и не пожелах да правя кардио, поразходих се още малко, но като цяло тоя уикенд батериите са много надолу. Нищо де, затова почивам.
Мнението беше редактирано от Ellie на 13.06.19 01:04.
10.06
- английски чай с мляко и каф. захар
- мляко, малък банан, чия, 1/2 растителен протеин
- суши със сьомга няколко вариации чисто и с авокадо, мак; мисо супа (по-скоро бульон с 1 водорасло и хапка тофу, доста издънка ..)
- ябълка
- домат, краставица, фета, маслини, капка зехтин и 7-8 маслини; свинско филе с нормални/сладки картофки
1444
движение:
разгрявка
- клек 1х12@25кг., 1х12@30кг., 12, 10@35кг.
- румънска тяга 1х12@30кг., 1х12@35кг., 2х12@40кг.
- ходещи напади 3х20@2х5кг.
- лег преса +30кг. 3х12 (зор!)
- на фитнес топка - научих че това се казва stir in the pot - 3x45-50 сек.
——-
пътечка 5,5 км/ч 20 мин. на 10%, 5 без
три автобусни спирки походих
Тая седмица явно ще съм на сплит, днес такава мускулна, че не исках да барам горната част.
Гърбът нещо ..имам да го оправям. Не го усещах стабилен.
Трябва да се науча да дишам на клека - знам, че се поема въздух и така се спуска надолу, само дето аз съм свикнала да го поемам докато слизам, после задържам и изпускам с изправянето, което май хич не е файн.
Мнението беше редактирано от Ellie на 13.06.19 01:03.
казано от Ellie на 11.06.19, 00:56:
10.06
... маслини, ... и 7-8 маслини;...
Памет като на златна рибка 😄
11.06
- skyr, мляко, малини, чия, растителен протеин
- салата, тиква, нахут, 3 фалафелчета, тиквени семки; тънък резен лимонов тарт
- диетична кола (случват се веднъж в годината и такива неща)
- 3 бъркани яйца, пуешка шунка, 1 ф. ръжен немски хляб, маслини, доматки, тзатзики;
2 реда бял шоколад - такаааа, шоколадът свърши, аз съм описала 8 реда, само че той е 10 ...някой май е чупил по-големи парчета
1450
движение: малко тичах към спирката, но иначе не много, базово дневно
Мнението беше редактирано от Ellie на 13.06.19 01:03.
казано от Ellie на 12.06.19, 00:40:
казано от Ellie на 11.06.19, 00:56:
10.06
... маслини, ... и 7-8 маслини;...Памет като на златна рибка 😄
Подценяваш паметта на рибките. 🙂
казано от Boby_ на 12.06.19, 09:25:
Подценяваш паметта на рибките. 🙂
Хаха, нещо ново научих 😄 Извинявам се на рибките!
12.06
- скир, мляко, боровинки, банан, чия
- супа от карфиол, киноа, пилешко (бутче), куркума и др., 2 бр. оризови рулца със скариди, айсберг, морков, целина, оризови спагети, соев сос
- ябълка, бадеми
- протеин
- енергиен бар с червени боровинки и годжи бери
- телешки кюфтета (5% кайма, яйце, подправки), дзадзики, 1/2 пълн пита, краставица
1650
Супер ме доядя за тоя глупав бар, не го исках дори ... мечтаех кюфтетата с подобието на снежанка и се прибирам изгладняла като вълк ...а в кухнята бедствие с пералнята. Над час чаках да премине (т.е. съквартиранта да се пребори) и от немай къде го смотах.
движение:
разгрявка
- гребане 4х10 @20кг.
- гребане? хоризонтален скрипец - както и да му е името на Row уреда - 3х12 @19,5 тесен хват със задържане
- вертолет 3х12 @12кг.
- скрипец широк хват пред гърди - 3х10@28,5, 1х12@26кг.
- раменна преса с лост от стоеж - 3х12 @12кг.
- флайс 2х3кг. 3х15
- разгъване скрипец тесен лост за гръб/трицепс - 3х12 @12,5кг.
———
колело 20 мин. + още няколко, забравих да погледна някакви данни
- Днеска поредността на упражненията е покъртителна, според каквото падне. На скрипеца по тоя повод се усетих уморена и никак не останах доволна
- Раменната за пръв път я правя с лост. Мисля че е готино, а и се поозорих особено накрая, но не го усещам май в раменете .. не знам, ще погледам малко клипчета.
- Опитвам се да вкарвам малко повече смисленост/ сила и играта доста бързо приключва за мен - 4-5 упражения и съм чао. Което, доколкото се информирам, хич не е безсмислен подход, а и пести време 😄
Мнението беше редактирано от Ellie на 13.06.19 01:10.
13.06
- skyr, мляко, ръж. и лимецови ядки, протеин, боровинки
- кейл, яйца, сьомга, киноа, семки (звучи далеч по-яко отколкото беше на вкус, ама аз съм виновна задето не си приготвих сама обяд)
- ябълка, 2 мандарини
- 2 тънки пробни резена от лимонова и шоколадова торта
- сладък картоф, патладжан, фета; и оттам нататък сладки глупости по незнайна причина се натрупаха
1800 някъде калориите
движение: не много, походих няколко спирки след работа, 6-7км. може би
14.06
- 1 чаша смути от спанак, ябълка, мента
- 1/2 бейгъл с авокадо, домат, бекон
- салата, бресола, пармезан, доматки, маслини, няколко капки зехтин
- бейби кроасан, флет уайт с бадемово мляко
- ньоки, сос от сирена; краставица, маслини, 2 слайса серано
1500
движение:
разгрявка
- преден клек 1х12@12кг., 3х12@16кг.пудовка
- румънска тяга 3х12 @32кг. пудовка
- лег екстензия (машина) 4х15 @19кг.
- обратната 4х15 @21,5кг.
- хип тръст 1х15 @20кг., 1х15@25кг., 2х15@30кг.
разтягане
кардио не правих, но се прибрах пеш и пазарувах, общо 9 км. бяха това, последния даже с някакви торби там.
- пъзла с пъзлите съм аз, трябваше да взема 20кг. пудовка на предния клек, поне да пробвам няколко повторения. Ама недай Боже да се презоря нещо
- хип тръста на стойка си е друга работа, даже и повече сигурно ми е оптималната тежест
- енергия и мотивация днес не бяха на ниво, тотално игнорирах корема, а у нас се усетих, че и лег преса слагам уж на тая тренировка, кардиото скатах ... кардиото май ще почна перманентно да го скатавам де, минава ми малко по малко волята да съм хамстер, но ще е добре да съм по- на ниво с тежестите.
Хелооууу мили хора!
Голяма екскурзия, голяма лудница и голяма ваканция за дневника ми 🙂 От няколко дни чета де, но нямах какво да отбележа в спортно отношение.
Обобщение последния месец: голямо изживяване и безобразно много километри, часове с автобус, самолет, лодка, крака. Ще се опитам да пусна и нещичко за цвят, макар че е невъзможно да съм изчерпателна с под 100 снимки 😄
Храна: ами зле 😄 заведения само, в повече със сигурност. Няма кой знае какви поражения и драми с външния вид, освен че все така искам да си сваля последните кг-ми, ама не ми е ясно кога ще стане и кой ще го направи хаха.
Движение: ходене, пак ходене, тук там баири и стълби, нищо предизвикателно освен 4те км. качване от 4600 до 5200м. на Рейнбоу планината, беше велико.
Цели сега
- да вляза в ритъм предвид новия си “семеен живот” и да намирам място за 3-4 кратки силови на седмица. Мисля, че е постижимо.
- да се храним добре. Ще се опитам да го докарам интуитивно, засега не ми се мерят пак калории и режат парченца на 5, но ще гледам да бъда честна със себе си и ако не се получава, ще се наложи да следя повече.
Викам да сложа и едни мерки, не е зле от време на време, все пак е дневник
кг.? 51-2
гр. обиколка - ? 89-90 (тя не ме интересува откакто намаля 😄 )
талия - 65-66 (+2 см. от преди пътуването)
ханш 92.5 см. (+0,5 см от преди пътуването)
бедра 53,5 (+0,5), 52 (-)
отчет 14.07
- пил. шишче (с мазнина и подправки, от витрина)
- сушена ябълка
- 1 ф. ръжен немски хляб, авокадо, хамон, оризовка с бри
- аперол шприц олекотен
- салата с козе сирене, орехи, омлет 2 яйца и още нещо?
движение: йей да! днес малко интро във фитнеса да си припомня как да си контролирам крайниците по време на упражнения
загрявка
- клек @20кг. 1х12, @25кг. 3х10
- тяга румънска - @20кг. 1х15, @30кг. 3х12
- скрипец 1х12 @21,5кг., 3х12 @26кг.
- лег @20кг. - 3х10
- раменна от седеж @2х5кг. - 3х10
- крака до хоризонтал от стойка - 3х15
- странични наклони със 7кг. 3х15/ страна
Дано скоро и повече 🙂
Марги - с удоволствие, даже още снощи щях, но се оказах неочаквано заспала. Ако те интересува нещо по-конкретно, вероятно е да имам 10-20 негови сними, така че и желания се приемат 😄
15.07
- кокосово къри с риб. филе и дългозърнест/кафяв ориз
- ябълка, 2 шоколадови бонбона
- салата, маслини, зехтин, риба тон - пържола със соево-захарен сироп в кокос. масло; картофи на фурна (зехтин)
движение: тичане по огледи и разходка 3-4 спирки след работа.
Малко ме е срам, но е факт че от вчерашната “тренировка” имам мускулна треска.
Мнението беше редактирано от Ellie на 16.07.19 00:42.
16.07
- капучино
- табуле с булгур, нахут и леща, 3 фалафелчета, лъжица хумус и парче фета сирене, 30 гр. сухарчета
- ябълка
- кокосово-овесен протеинов бар
- комбуча 300мл.
- мексиканска кутия: айсберг, пил. късчета, салца, кафяв ориз, кашкавал, лъжица гуакамоле
движение:
още една разгрявка във фитнеса за горна част
- скрипец тесен надхват 1х10@28,5кг., 2х10@33кг.
- гребане @16кг. - 4х10
- хоризонтален скрипец тесен хват @19кг. 3х10
- разгъване въже трицепс 2х12@7,5 кг., 1х12@5кг.
- вертолет @12кг. 3х10
- сгъвания за бицепс 2х20 @2х4кг.
разходка
21.07
По-скоро седмичен отчет
Хранене: не е най-добрата ми седмица, още сме все едно на почивка, вземаме си храна отвън, угаждаме си и не е най-оптималното количество или качество .. трябва да се стегнем, ако не искаме да станем от двойките дето заживели щастливо и качили 10 кила 😄
Движение: само едно раздвижване още в петък във фитнеса за долна част:
- клек 1х12@20кг, 1х12@25кг., 1х10@27кг, 1х10@30кг. (малко криви накрая)
СС с пудовка
- плие @16кг. 3х12
- румънска @24кг. 3х12
- лег преса с +20кг. (73) - @3х12
- хиперекстензии 4х15
срам ме е да опиша колко болезнена мускулна треска имах (и имам още) след това.
Поне на разходки го докарваме, осреднено ми е за седмицата е 15К/ден, но това няма как да компенсира липсата на тежести, така че продължавам да гоня 3-4 кратки силови за седмицата.
Мнението беше редактирано от Ellie на 22.07.19 01:29.
казано от Ellie на 22.07.19, 01:26:
.. трябва да се стегнем, ако не искаме да станем от двойките дето заживели щастливо и качили 10 кила 😄
Най-добрият признак на семейно щастие 😄
Страхотни снимки, Ели! Перу и на мен ми е в топ 10 за посещение.
Ако имаш още за споделяне, както и впечатления и съвети за планиране на такава екскурзия, много добре ще ти украсят дневника. 🙂
казано от Рая на 22.07.19, 10:27:
казано от Ellie на 22.07.19, 01:26:
.. трябва да се стегнем, ако не искаме да станем от двойките дето заживели щастливо и качили 10 кила 😄
Най-добрият признак на семейно щастие 😄
Ааа мерси, ама не мерси 😄
22.07
- кафе с малко мляко
- кис. мляко, чия, ръж. овес ядки, малини
- салата, прошуто, авокадо, домат, зехтин, маслини; солетести топченца
- 2/3 голямо протеиново барче на PhD
- домат, краставица, зехтин, телешки кюфтенца (кайма 5%, общо 1 яйце, 1 с.л. зехтин и 1 ф. бял хляб за сместа), допих една комбуча
движение:
разгрявка бягане
- лег преса с +30кг. (83)- 3х12
- едностранно гребане с дъмбел @7кг. - 3х15/страна
- кофички от пейка 3х12
- раменна преса от седеж @2х6кг., 3х12, едно пробно 1х12 @12кг. от стоеж с лост, но не ми се получи
- бицепсово сгъване от долен скрипец @10, 7,5, 5кг. - 3х12
- трицепсово разгъване прав лост @10, 7,5, 7,4 - 3х12
- планк 3х1 мин.
Днес само кратка разходка. Реших се на тонизиращ сплит докато малко вляза в крачка, макар че модифицирам леко - https://www.muscleandstrength.com/workouts/3-day-whole-body-toning-workout.html
казано от Boby_ на 22.07.19, 17:52:
Страхотни снимки, Ели! Перу и на мен ми е в топ 10 за посещение.
Ако имаш още за споделяне, както и впечатления и съвети за планиране на такава екскурзия, много добре ще ти украсят дневника. 🙂
Хаха с удоволствие, само си избери място 🙂 За мен бяха най-впечатляващи Мачу Пикчу и Рейнбоу, а джунглата беше неочаквано яко изживяване! Тя можеше да е дори един ден по-дълга, но там дебнат някои дребни опасности, гида ни го ухапа нещо въпреки всички репеленти и го хвана лека треска точно преди дългия полет, та се бяхме изпопритеснили. Нищо де, Слава Богу, но аз лично още имам като раничка от ухапване - европейските кожи реагират доста на тамошните насекоми.
Арекипа и Куско бяха много гостоприемни и красиви, Пуно малко не можах да го оценя защото леко (за някои и силно) ни беше подпукала височинната болест, но Титикака и островите бяха готино изживяване. Паракас си заслужава за ден, не по-дълго, караха ни с бъги из пустинята и с лодка до близките острови от птичи лайна - както може да се сетиш, бъгито ми е хайлайта по-скоро ..
Наска освен линиите няма друго, само да вметна, че те не са за хора с дискомфорт от самолети (особено нещастни 6-местни от по-миналия век) и съвет от мен - да се избягва хранене преди полетчето 😄 (не знаех, че пилотите услужливо накланят самолета рязко наляво и рязко надясно за ВСЯКА фигура ..след третата само стискаш зъбите и снимаш на сляпо).
Лима не впечатли много, но беше добър полъх на цивилизация в началото и накрая. Парка на фонтаните е единственото, с което ми остана мила.
Останалото са музеи, безумно дълги преходи с автобус, доста поизмъчва това, забравения град на Инките, Солниците и още някой друг храм или село, които забравям.
Като цяло имахме спор за обема на програмата и най-вече културната част - факт е, че е тежка, всеки ден ставането ако имаме късмет след 6, ако не - между 2 и 4. За хора, които не могат да спят в превозни средства, или поне да дремят, е доста жестоко. Видяхме невероятно много събрано в 17 дни, може би не всеки иска да види до такава степен всичко, особено откъм музеи и прочие. Часовете в преход за много, но не знам дали има начин да се избегне, или няма да оскъпи неразумно, но ми се стори че има добри вътрешни линии. Аз дори се отказах от Колка Каньон, защото я бях закъсала тотално откъм енергия и настроение.
Организация - ние бяхме с агенция и имахме гид с нас. Аз без това не бих се хванала, особено ако не знам испански отлично и не съм се подготвила изключително добре. Агенцията мога да я споделя, ако се интересуваш, ние сме много доволни, обсъжда се много, нагажда се програмата в индивидуални случаи се организира някаква паралелна.Има и моменти на детската градина. Особено ми беше жал за гида в някои от тях 😄 Букнахме преди почти година. Може и малко по-късно, но по-малко от 3-4 месеца ще е твърде късно, за някои от преходите свършват билетите, най-вече за влака към Мачу Пикчу поне 6 месеца май е добре по-рано. Естествено това ако не искаш да качваш трейла за 4 дни, но аз лично ...за себе си поне, не мисля, че нещо изтървах.
И аз мисля че е нереалистично да видиш всичко за по-малко от месец.
Имам приятел, който води (по-скоро водеше) групи там, за около 20 дни, беше избрал определени неща, които да се правят и определени места, които да се посетят. Перу просто е прекалено голямо и разнообразно за да се види наведнъж. Сега съжалявам,че не отидохме с него докато все още организираше пътуванията. 🙂
То стана седмичен отчет докато стигна ..
Храна: доста по-добре върви, малко си седнах на д-то и взеха да се връщат вкусове и навици към читава храна.
Пу-пу и сладко не съм яла май (освен ако не съм забравила 😄), алкохол засега 1 коктейл и 2 чаши шампанско снощи.
Движение:
24.07
разгрявка
- клек 3х12 @25, 27, 30 кг.
- румънска с пудовка @28кг. - 3х12
- скрипец @28,5 кг. - 3х12
- флайс от пейка @2х5кг. - 3х15
- бицепсово сгъване @2х4кг. - 2х20
- трицепсово кикбек разгъване @2х4кг. 3х12
- крака към гърди от стойка с гръб топка босу - 3х15
25.07
45 мин. клас йога на борд
26.07
разгрявка
- напади @2х4кг. - 3х20
- скрипец тесен надхват @33кг. - 3х12
- лег @20кг. 12, 12, 11
- хеликоптер @12кг. лост - 3х10
- трицепс въже @7,5 кг. 2х12, @5кг. 1х15
- планк с лакти на швейцарска топка с минималко мърдане - 3х1 мин.
Разходки - осреднено засега по 11к/ден.
Тая седмица някакво чудо, всичко върви по план, даже се метнах на йога спонтанно. И добре че го направих! От вчера имам чувството, че частите от тялото и мускулатурата ми отново са свързани с нервната ми система, не бях осъзнала каква нужда съм имала.
Уикенда вместо 4та тренировка ме чакат жилищни вълнения и да се надяваме много успешни огледи на стаята ми - подписахме за жилище и сега спешно се отървам от моето. Другият, съответно - местене!
Не съм най-смислено и градивно движещият се човек в момента, но се кефя на всичко което се случва, включително и на тези непретенциозни посещения във фитнеса, стига да ги има.