21.09.17
11:19
Тренировка-ръце и рамо(пояс):
1.вдигане на дъмбели за рамо напред и настрани от десет до едно със7.5кг в ръка.
2.трицепс на скрипец5#7-57.5кг
Сателит abdominal5#10-55кг
3.чуково згъване-5#5-22.5 в ръка.и
Сателит-повдигане на крака от вис5#10
4.кофи за трицепс5#10
Сателит казанче-още го качих-5#7-62кг и платих цената-лакета се обостри и от тук нататък тренировката бе тегавиня.
5.бицепсово згъване с опрян лакет в лежанка-5#7-17.5 кг на всяка ръка последователно.
Сателит-навеждане встрани с диск 15кг на ръка5#8.
6.вдигане на дъмбел за рамо с коляно на лежанката-5#7-40кг на страна.
Сателит-вдигане на крака от лост за набиране-5#7.
7.triceps press-5#10-65кг
(за първи път сядам на този уред, но ми се струва, че влиза добре в трицепса).
Сателит -казанче5#3-62 кг
8.вакуумки-5минути.
Всичко време-час и пет минути
Макс пулс-138
AVG пулс 114
Калории 408
Не трябваше така да натискам лакета,смятам утре и в други ден да направя два последователни дни крака за да му дам време да видя как ще ми отговори на почивката.
Бицепса-39?
Нямам обяснение как играе на горе надолу, най-склонен съм да вярвам, че меренето ми подлежи на съмнение.
Килограми от днес-82.8.
Въпреки разговора вчера и мненията, които получих пак ме изнервят тези кила.
Иначе визуално съм доволен от постигнатото към днешна дата.
Храната без промяна-1600 калории дневно+/-100.
Здраве на всички.
П.п.ракията свърши-греда.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 21.09.17 11:20.
21.09.17
12:09
Барт, като те гледам направо ще вземеш да спечелиш чалънджа доста предсрочно :-)
21.09.17
12:13
Бая сланина изчистих, вярно е.
Но предсрочното е нож с две остриета.Това не значи, че намалява амбицията, напротив.
Не си спомням кой скумптур е казал-”.....Скулптурата е скрита в камъка, само трябва да махнеш излишното......”.
Така се чувствам и аз.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 21.09.17 12:17.
21.09.17
19:50
Ето над какво работя цял ден.Касапинът ни, ни подари 30 телешки бузи и требва да се уползотворят.
А димо се изкушава от близалка, аз само хъмкам отстрани.
BTW, това са задушени телешки бузи в порто, розмарин и чесън с компот от диви гъби, готвени с мащерка, чесън, дижонска горчица,масло и сметана.Теринът е от собствено произведено листно тесто от лещено брашно,Пюрето е от червени картофи -печени в морска сол.Накрая крокета от чебата и кюнел меко сирене.
Общо ми отне четири часа заготовката, дано довечера се котира добре.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 21.09.17 20:23.
22.09.17
11:22
Днес едни рЕзки крака:
1.повдигане на прасци от стоеж 5#10+55кг
Сателит-abdominal-5#7-55кг
2.leg extention-5#7-70кг
Сателит-казанче-5#5-62кг
3.гоблет клек-5#10+25кг
Сателит-повдигане на крака от вис-5#10
4.повдигане на прасци от стоеж-5#10-55кг
Сателит-навеждане встрани с диск-5#8-15кг на всяка страна последователно.
5.leg-curl-5#10-60кг
Сателит-повдигане на крака от лост5#7
6.заден клек-5#5-60кг
7.подскачане на един крак5#30секунди на всяка страна.
Общо време57 минути
Макс пулс-148
AVG пулс118
Калории392
За вакуумки днес нямах време защото аз карам дребния на градина днес и трябваше да бягам към дома, та по-късно ще си ги направя.
Манджата от снощи -няколко -compliments,добре се котира,собственика я иска в менюто-голяма греда, голяма играчка е.Ще трябва да я упростя,защото трудно ще се поддържа за постоянно.Направи добро-изяж.........
Лакета-и той греда, не минава за сега.Давам си два дни почивка от залата вместо единия плануван и без това уикенда в кръчата ще е брутален, поне кардио ще има.
Весело днес и приятен уикенд на групата.
П.п.килограмите са 82.2 минус едноWC след залата, така че отиват в желаната посока килограмите.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 22.09.17 11:30.
22.09.17
11:49
Димо ми пусна една муха-300лицеви опори за един час.
Няма никой вкъщи,гледам си КФ видеа и............
Опитах.....
Добре е.
Под 33 минути.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 22.09.17 13:21.
23.09.17
03:09
Днес завършвам деня с 4800 калории-изгорени, срещу скромните-1600.
Утре ще спя поне до девет.
Уискито е много глупава напитка, вообще не може да ми навакса липсата на меката и затопляща ракийка на дядото, а и вообще не кореспондира добре със салатката.
Преди малко си говорихме със съпругата ми и се смяхме.Ако бях вършил нещо по задължение, което да ме доведе до моментното физическо съсстояние, в което се намирам, щях да мрънкам и да се оплаквам.Всичко ме боли.Но когато е от фитнес е сладка болка, майка му и прасе.
Тея 300 лицеви опори влязоха като тир в крайпътна къща.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 23.09.17 08:42.
Днес завършвам деня с 4800 калории-изгорени, срещу скромните-1600.
Не вярвай на всичко, което тия гривни ти казват. 🙂
Уискито е много глупава напитка, вообще не може да ми навакса липсата на меката и затопляща ракийка на дядото, а и вообще не кореспондира добре със салатката.
Значи не пиеш вярното уиски. 🙂
Има си време и място за всичко, но салатката наистина не е приятел на добрия скоч. 🙂
23.09.17
11:46
Боби, аз отдавна казах, че за мен тази гривна е само за сравнение на дните.
Знам, че не е точно измерването, но знам колко повече съм изгорил от вчера.
Уискито не е лошо, но просто не е моето питие.
Статията в днесвника на Ади е много силна.
Много по-креативни и страхотни са младежите в момента от моите тийнейджърски години.
Едит-сега правят неща в Гугъл, а аз бях в погото на концерт на Exploited.Смятам въпреки всичко, че всеки период си има заслуги и значение.
Дребния ми направи деня-каза ми, че гроздето е green-berries..
Симпатяга.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 23.09.17 12:09.
23.09.17
12:50
...
Уискито не е лошо, но просто не е моето питие.
.....
Има уискита дето бият на ракия и ракии, които се по-пивки от уискита в по-долния клас; трудно е да се обобщи. Ама пък по тоя край не се славят със хубава салата 🙂
23.09.17
14:52
Ха,прав си, но аз си я докарвам.
Има, да и хубави уискита и хубави ракии.При мен е едно такова главно носталгично към сянката на село с ракийка и салатка.
25.09.17
11:27
Преди днешната тренировка, бърз обзор на уикенда.
Общо 25 часа на крак, смъртоносно изгърбване, двама основни играчи-болни.
Основно, аз и шефа(главния) го избутахме, не съм имал такъв уикенд в кухнята от много години.Грешка направихме, че в събота се почерпихме, след като приключихме, с една хубава бутика вино от неговата изба, за добре свършената работа.
Така сега на темата(уж):
Гърди и гръб:
1.кофи за гърди5#15+0кг.
Сателит abdominal-5#7-55кг.
2.лежанка(тук започнаха проблемите, обикновенно ми е в началото, но беше заета)-5,5,4,4,2-85кг.
Още на първата серия нещо ме прободе в гръбнака около десет сантиметра под вратът, точно в гръбнака, като забит пирон.
3. Дърпане на скрипец зад врат5#5-60кг.
Сателит-казанче5#7-62.5кг последователно на страна.
4. Флайс-5#5-20кг на ръка
Сателит-повдигане на крака от вис5#7+0кг.
И повече не издържах на болката в гръбнака.
Прибрах се и едвам закарах дребния до градината.Сега лежа на дивана и не знам какво да правя, абсолютно безпомощен се чувствам, не мога да мръдна.
Не знам пренавит ли бях за тази тренировка, лошо загрях ли, но не спира, нито прав, нито легнал, нито седнал.Доста ме боли и ако не отшуми ще изпия един аулин, колкото и да е вреден, просто не се търпи.
Вообще не знам дали ще мога да отида в залата утре.
КФ-днес, добре че го няма треньора тази седмица защото трябваше да се обяснявам защо няма да ходя.
Успешна седмица и късмет на всички.
П.п.поне се върнах на 81 килограма, ако и кантара ме беше отрязал щях да изгърмя от яд.
Еб#х, не знам какво става докато пишех ме втресе.Измерих си температурата-38.5.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 25.09.17 11:41.
25.09.17
11:44
Сашо, лайкваш защото се очертава да съм извън играта и ще ме подминеш,а?
Ами пазете се малко, какво всички се юрнахте да цепите плочки и изгърмяхте, аз си тъпча на място и нищо ми няма, накрая ще взема да спечеля служебно 😄
25.09.17
12:08
Сашо, лайкваш защото се очертава да съм извън играта и ще ме подминеш,а?
Лайкнах, заради тренировката. Болежките са неделима част от тренирането, не мисля, че някакво схващане ще те изкара от играта 🙂
Впрочем, аз много повече ти се радвам, че тренировките ти вече почват да приличат на истински такива, макар и с много условности 🙂 Припомни си първите си постове във форума, върни лентата назад и виж колко много вече си научил. Плочките са мимолетна цел, хубаво е, че ти дават някакъв стимул, но тренирането си е цяла философия и когато се превърне в неразделна част от ежедневието ти, почваш да гледаш на тях по друг начин.
Е*ати фермана изписах. Абе радвам ти се, бе човек 🙂
Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 25.09.17 12:11.
25.09.17
12:21
Благодаря ти, машина.
Аз преди няколко дни имах препрочитане на целия дневник и определено осмислих доста неща.
Много е яко да чуваш хубави неща от “конкурент”.
Благодаря още веднъж.
25.09.17
17:32
Гръм и мълнии, смокини и черници.
Не минава този гръб.
Имам волтарен и фастум гел.
Не ми се струва, че ще помогнат, но ще опитам.
Минавам за сега без аулин.
Хахахаххах, поне вече не усещам лакета.
Ш взема да си изпраскам един чук в кутрето да ми мине гърбът.
25.09.17
20:23
болки са от областта на шийните прешлени. При мен е същата болка от лега - 6 шиен прешлен май беше...В някой дневник пуснах как да си го наместваш, но не помня вече...ще потърся...На мен ми помогна да мине болката. Има и още едно - това е разтягане: лягаш по гръб, слагаш един валяк под врата (навита хавлия например) и бавно започваш да пълзиш с тялото в посока към краката. Така прешлените трябва да се разтегнат (главата се стараеш да е на мястото си, без да я мърдаш)....
25.09.17
20:25
ето го
25.09.17
20:58
Благодаря, Карб, не изглежда някаква сериозна интервенция и безобидно.Само да заспи дребния и се мятам по гръб на килима, защото от нищо не минава.
Такива планове имах за тази тренировка днес, много силен се чувствах и в страхотно настроение и..... гняяяяс.
26.09.17
11:24
След днешната ранна беседа на тема предимство и предостъпване на оборудване по залите да си напиша и моета тренировка.
Днес се събудих подивял от болка в гръбнака и сметнах, че вообще няма да стигна до тренировка.Помотах се из вкъщи и установих, че ме боли при дълбоко вдишване, точно като натъртено, спукано или счупено ребро, но отзад.
Както и да е, реших, че няма да се предавам, опънах един аулин и до залата бях пружинка.
1.повдигане на дъмбели встрани и напред за рамо от десет до едно-7.5 в ръка.
2.кофи-трицепс-5#10
3.чуково згъване-5#5-22.5кг в ръка
Сателит-повдигане на крака от вис5#7
4.трицепс-скрипец-(тук качване)-5#7-60кг
5.Бицепсово згъване с опора в лакета5#7-15кг на ръка,последователно.
Сателит-навеждане встрани с диск5#8-15кг на страна, последователно.
6.вдигане на дъмбел за рамо с опора в коляно и ръка-5,6,7,8,9#35кг на ръка без сателит.
Свалих му килограмите за сметка на повторенията за да съм сигурен, че гърбът ще изкара до края.
7.набирания успореден хват-1#14,1#10,1#10
8.вакуумки-6 минути.
Всичко, час и осем минути.
Макс пулс-141
AVG пулс-118
Калории-407
Доволно, даже доста доволно предвид гърбът от вчера.
Килограми-82.0
Вчера се изкуших и изтупах едно парче лазаня.
Тази седмица се очертава, цялата само с 35 работни часа, така че ще мога и двуразова да направя някой от дните.
Хубав вторник на всички!!!!!!!!!!!!
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 26.09.17 11:26.
26.09.17
15:58
Ходих да взема една щука от приятел рибар за дребния и вижте кучето му с какво си играе.
Аз пък за да е бартер му занесох дом.сиренце с орехи.
Изчистих технилогията и вече ми се получава.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 26.09.17 15:58.
26.09.17
22:42
Ето я уа, щуклето се изПоти.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 26.09.17 22:43.
27.09.17
09:44
Нещо гледам си се строшил 🙂
Опитай с ей тази джаджа.
Ако не бачка линка, потърси acupressure mat, applicator kuznetsov.
Мнението беше редактирано от Dizzy на 27.09.17 09:48.
27.09.17
11:22
Днес определено няма да има тренировка.Гърбът ми е по-зле, мога да си обръщам главата на двете страни не повече от 20 градуса.
Може би щях да го преодолея, ако в комплект с това не ми предстоеше много емоционално натоварващ ангажимент, който допълнително ме яде.
На работа съм от три следобед, всички са по задачи, аз се завивам на топло(голям студ настана тук) и ще се подготвям за предстоящата неприятна част от деня.
Хубав ден на групата.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 27.09.17 11:23.
28.09.17
11:28
Ето ме и мен с едни крака днес:
1.гоблет клек5#7+25кг
Сателит-abdominal-5#10-55кг
2.заден клек:
5#60кг
5#70гк
3#80кг
3#80кг
1#85кг
1#90кг
Изварата нали рече в началото и аз така-в началото.
3.повдигане на прасци от стоеж 5#10+60кг
Сателит-навеждане встрани с диск-5#8-20кг
4.leg exention-5#7-70кг
Сателит-повдигане на крака от вис5#7+4кг
5.повдигане на прасци от стоеж 5#10+60кг
Сателит казанче(малко надолу защото лакета цикли)5#7-57.5кг
6.leg curl-5#10-60кг(и преди съм казвал, ужасно го мразя това, направо игли навсякъде в краката)
Сателит-повдигане на колене от лост за набиране-5#7+0кг
7.подскоци на един крак-5#40 сек последователно на крак.
Лакета-от време на време се обажда.
Гръб-боли ама се трае.
Емоционален план-много изтощително, в процес на сменяне на работата съм.Приех предложение за работа, което малко ме накара да прекрача моралните си устои, но силата на предложението тотално ме обезоражи.
Макс пулс-152
AVG-пулс-120
Времечас и десет минути
Калории-433
Килограми-81.4
Много съм доволен от себе си.
Хареса ми тренировката.
Има един грамаден нигериец, с него си обръщаме по някой лаф, но днес се засякохме в съблекалнята и се оказа, че имаме общи познати(мой приятел тук се ожени за нигерийка та им бяхме там на сватба).
Ми така де, хубав ден ви пожелавам и малко по-позитивно, че по другите дневници големи драми чета.
Ай със здраве.
28.09.17
23:38
Понеже по-рано говорихме за лекари.
Гледам и БГ новини, три дни подред умират хора от неуместна лекарска намеса или липса на такава........WTF,WTF,WTF????????????
А аз се кахъря за това дали разбират от хранене......
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 28.09.17 23:39.
То само в България е така...в Англия изобщо не стигат до лекарите,ако нямат записан час.
28.09.17
23:47
Нервак, наизуст го говориш това.
Англия специялно има невероятна здравно-осигурителна система.
С изключение на щатите няма къде да те оставят на умреш пред болница.
Айдееееее сега тъкмо казаха, че големия Хю е умрял.
Само щ’‘е питам нещо-къде предпочиташ да си (не дай-Боже)болен в БГ или Англия, кажи ми го така честно от сърце??????
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 28.09.17 23:52.
29.09.17
00:06
Англия специялно има невероятна здравно-осигурителна система
Потвърждавам! Моя приятел скъса връзка на коляното и 20 дена след това се преби и си счупи и ръката. Ходиха в тях да го питат как се чувства. Специални протези с градуси на отпускане и тн. Няма гип. За рехабилитация да не говорим. Последна дума на техниката апаратури, спортни зали и тн.
Днес децата бяха на профилактичен при зъболекар. Малкия е на 4, но вече има трета пломба🙂 Освен перфектното обслужване и отношение, всяко дете получава играчка и огледалце за зъби като подарък. Аз ходя за щяло и нещяло. Кеф ми изследване, отивам и готово. Винаги с час🙂 Без час, може и да не можеш да стигнеш до доктор, не съм пробвал, но тук звънят за щяло и нещяло на линейки и пристигат за 5 мин. Светлинни години са напред. Вноските ми са по 24 паунда на месец и това не е вноска само за здраве. Получих безплатно здравеопазване още като кацнах и не бях внасял нищо. Чувал съм, че в Лондон чакаш месец за час. На мен за децата ми дават на същия ден, за мен на другия. Само един път ми дадоха за другата седмица, но наистина беше поредната моя прищявка. Бяха ми загрубели и потъмняли кокалчетата на ръцете 😄 Бях се филмирал, че съм прекалил с добавките🙂
Мнението беше редактирано от Barberian на 30.09.17 08:49.
29.09.17
00:11
Аз живея на границата м/у Ирландия и Северна Ирландия(което по настоящем си е Англия) и само им завиждам.
Един от тях отива на лекар, боли го коляното, предписват му някакъв мехлем отива с рецепта и си го взема БЕЗ пари от аптеката.
29.09.17
00:19
Аз живея на границата м/у Ирландия и Северна Ирландия(което по настоящем си е Англия) и само им завиждам.
Един от тях отива на лекар, боли го коляното, предписват му някакъв мехлем отива с рецепта и си го взема БЕЗ пари от аптеката.
За моя радост, не ми се е налагало да купувам лекарства. Българите се оплакват, че много трудно приписват антибиотици и се запасявали от България. Тук джипитата са на обратно. Колкото по- малко лекарства приписват, повече пари вземат. Логиката е, че щом пациентите не пият лекарства значи са здрави и доктора се грижи добре за здравето им🙂 Вземат големи бонуси, ако те откажат от цигарите. Незнам, как доказват това, но винаги въпреки, че имам картон в компютъра ме пита дали пуша. Ако кажа ДА, ме захваща с лекциите 🙂
Мнението беше редактирано от Barberian на 29.09.17 00:21.
29.09.17
00:25
Моета застраховка в Ирландия (здравна) като не-пушач е около 350 евро на година, на мой познат от Мавриций -пушач е 4200 евро.
Като това е застраховка, не здравна осигуровка.
29.09.17
00:27
Ман, направо ме уби.......... И ти ли пушиш??????
29.09.17
00:59
Ман, направо ме уби.......... И ти ли пушиш??????
Не пуша от както кацнах в Англия и ми поискаха 11 паунда за парламент 🙂
Аз никога не съм бил истински пушач. Една кутия я разнасях 1 седмица и ставаше на мекица. Купувах си, защото понякога като ми се пропуши е кофти да искаш от някой и той да ти даде различна от твояра любима марка цигари. Когато пушех, не пушех в къщи нито на терасата нито около къщата. Не пушех пред децата. Както казах, не бях истински пушач🙂
Понеже по-рано говорихме за лекари.
Гледам и БГ новини, три дни подред умират хора от неуместна лекарска намеса или липса на такава........WTF,WTF,WTF????????????
А аз се кахъря за това дали разбират от хранене......
Статистиката сочи, че третата причина за смърт в САЩ са лекарските грешки, погрешно лечение и т.н. Не разбират дори от това, което са учили, ти за странични неща говориш... 🙂
29.09.17
10:13
Прочете ли и следващото ми мнение, че освен щатите другаде няма да те оставят на улицата да умреш.
29.09.17
11:28
Днешната тренировка започна със смях.
Слизам от колата пред залата и си викам, чакай да я подпра от към багажника за да усетя каква е механиката точно, нали Сашо каза, че лежанката е като бутане на кола.
И......... включи се алармата, ако някой не ме бе забелязал, тогава всички гледаха към мен.......и аз какво, престорих се, че разтягам прасците хахахах, похилих си се и гърди и гръб:
1.кофи за гърди-макс до долу и половината път до горе5#12
Сателит-abdominal-5#7-55кг.
2.дърпане на скрипец зад врат-5#6-60кг(леко вече, следващият път нагоре, но стъпката на този скрипец е десет кг, ще видя как ще го докарам).
Сателит-диск-наклони встрани-5#8-20кг
3.флайс5#7-20кг на ръка
Сателит-повдигане на крака от вис5#7+4кг
4.лежанка-5#60
5#65
5#70
4#75
2#80
Малко по-кротко на лежанката, защото гърбът позаглъхна, но ще го щадя още седмица за да съм ок за по-нататък.
Сателит-казанче-5#7-62.5
Лакета тук беше ок.
5.железен кръст-5#7-35кг на страна.
Тук лакета се обостри(на кръста, не на abdominal-a).
6.seated row(за първи път сядам на тази машина, но трябва посвече гръб)10#40кг,10#50кг,5#50,5#50кг
Без сателит.
7.набирания-чисти10,10,8,8,8
Без сателит(ей така да има).
Гръб-вече почти не го усещам.
Лакет-само докато го натягам.
Храна от вчера(ще я попиша защото вчера Кобрето ме засече, че малко наизуст я карам)закуско-обяд-5яйца със спанак и сирене, захтин и масло.
Пил.супа без картоф или фиде.
100гр сирИнИ
Орехи около 40 грама сурови.
Вода 5литра+
Килограми-81
Макс пулс-138
AVG пулс-118
Калории-382
Време-58 минути.
Щастлив съм от днешната тренировка.
Уттешната е под въпрос защото пак ще е изтощителен уикенд, а и съм от рано на работа will see.
Явно обаче съм яко в джаза защото тази нощ сънувах, че James нещо ми крещеше за клека хахахаххаха.
Хайде избутайте и днес и уикенда да ви е свежичък.
Едно едитче:
Днес се мерих с анцунг, а преди това с гащета, махам си още едни 300 грама от теглото.......хе , много яко.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 29.09.17 11:44.
Снимай един клип как дърпаш скрипец зад гърба. Това упражнение го дават от опасните, освен ако не го правиш с леко и мобилността в раменете ти е много добра.
29.09.17
11:36
Ами ок, ще го снимам, но мен точно то ми е много удобно и ако на някое от повторенията не докосна вратът не го зачитам.Не знам каква ми е мобилността в раменете, но никога освен от пуул оувър не са се обаждали.Смятам, че дългогодишното плуване има пръст тук.