Mjölnir.......

Темата е заключена.
Прескочи до:
Carbohydrate

19.09.17
12:33

подпожната мазнина се събира в мускулите под формата на мастни киселини, което е провокирано от вида на тренировките. Като добавим и вода, то се разбира, че от преливането на съставните части, резултата не се променя)))

Bart Simpson

19.09.17
12:38

Точно пишех това когато и Тихомир е посал-последните 5-6 дни меренията показват с по около 200-300 грама нагоре всеки ден и сега когато се върнах един килограм под началото на предизвикателството се изнервих.

19.09.17
12:49

казано от Carbohydrate на 19.09.17, 12:33:

подпожната мазнина се събира в мускулите ...

Това трябва да се сложи с дебели, червени букви начело на темата с бисерите!
Жалко, че вече я няма.

казано от Bart Simpson на 19.09.17, 12:38:

Точно пишех това когато и Тихомир е посал-последните 5-6 дни меренията показват с по около 200-300 грама нагоре всеки ден и сега когато се върнах един килограм под началото на предизвикателството се изнервих.

Оп, пропуснах факта, че следваш предизвикателството т.е. целта ти е да падаш още надолу като тегло и излишни мазнини.

Силно подозирам, че промяната в теглото е пряко свързана най-вече с промяната в тренировките. Ако не бъркам, започна да тренираш кросфит преди колко... 10тина дни? И малко след това започва промяна в теглото.

В такива моменти е напълно нормално първата ни реакция да е изнервяне и взимане на прибързани решения, които най-често са и неправилни. Дишай дълбоко и продължавай да си се движиш както досега с храната, а по-твърди изводи ще можеш да направиш поне след още 1-2 седмици.

Това е и най-гадното да правиш сериозни промени по време на следване на специфична цел като отслабването и намаляването на излишните мазнини. Обикновено води до изменение в някоя от следваните метрики и изисква време, докато разбереш дали всичко е наред и как да продължиш.

Carbohydrate

19.09.17
13:00

казано от Boby_ на 19.09.17, 12:49:

казано от Carbohydrate на 19.09.17, 12:33:

подпожната мазнина се събира в мускулите ...

Това трябва да се сложи с дебели, червени букви начело на темата с бисерите!
Жалко, че вече я няма.

Недей, защото щях да направя същото с твоя пост, която е абсолютна глупост, но си замълчах!
Нали казваш, че можеш да намериш всякаква информация. Сигурно е така. Но това не значи, че ще потърсиш, а пък за четене не остава и да говоря. Ти си много горделив! За което хич не ми дреме. )))
Прочети за човешката физиология. Къде изгаря нашата мазнина, като отслабваме, сигурно я изакваме)))...да ме прощават

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 19.09.17 13:05.

Bart Simpson

19.09.17
13:01

Благодаря, Тихомир, ще се вслушам в съвета и ще видя как са нещата след две-три седмици.Ще се опитам да запазя темпото и да не променям повече неща.

19.09.17
14:06

казано от Carbohydrate на 19.09.17, 13:00:

[
Прочети за човешката физиология. Къде изгаря нашата мазнина, като отслабваме, сигурно я изакваме)))...да ме прощават

И как я преливаме от подкожни мазнини в мускули... 😄 Вземи го патентовай този процес, ще станеш милиардер за нула време. Може и Нобелова награда за медицина да получиш в добавка.

Майтапът настрана. Книгите, които съм прочел, ти дори не си виждал на едно място.
Ходи си играй другаде - може да си намериш някой да ти се връзва на закачките.

Отделя се като пот (вода) и издишан въглероден двуокис, други елементарни въпроси имаш ли?

Bart Simpson

19.09.17
14:19

казано от Boby_ на 19.09.17, 14:06:

[

И как я преливаме от подкожни мазнини в мускули...  Вземи го патентовай този процес, ще станеш милиардер за нула време. Може и Нобелова награда за медицина да получиш в добавка.

Майтапът настрана. Книгите, които съм прочел, ти дори не си виждал на едно място.

Да наистина-представи си-тупаш пица, гориш въглена и мазното от бекона се помпа в бицагите, “.....тогава предвиждам такъв живот, че само си викам дано-о-о-о........”.

казано от Тихомир Велев на 19.09.17, 12:30:

...В общия случай, за човек минал фазата “напълно начинаещ”, повече от 200-300 г мускулна тъкан на седмица е максимумът.

Без зоб, за човек, минал фазата на начинаещ бих казал, че 200-300 гр. / месец е горе-долу нормално. За 200-300 гр. / седмица чист мускул си трябват “витамини” 😄

Барт, най-вероятно си се оводнил - най-вероятно си с мускулни трески, в мускулите бая водица отива, докато отминат микро-възпаленията.

Bart Simpson

19.09.17
14:25

Добър изтрел, откакто съм на КФ имам доста мускулни трески.

казано от Alexander Krastev на 19.09.17, 14:22:

бих казал, че 200-300 гр. / месец е горе-долу нормално. За 200-300 гр. / седмица чист мускул си трябват “витамини”

Оп, напълно прав си. И с калкулатор, па не мога да смятам. 😄

Carbohydrate

19.09.17
14:48

казано от Boby_ на 19.09.17, 14:06:

[

И как я преливаме от подкожни мазнини в мускули...  Вземи го патентовай този процес, ще станеш милиардер за нула време. Може и Нобелова награда за медицина да получиш в добавка.

Аз чета учебници по медицина и лекции по спортна медицина с иследвания на спортисти, а ти какво четеш изобщо не ме интересува 🙂. Както и на херцога тъпите отговори))).който не може да различи къде, от какво и защо))..Херцожеее, мастна киселина, която мускулите използват не е като сланината, която ядеш))

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 19.09.17 15:01.

Карбо, мазнините са едни и същи. Мазнина + кислород—-> (окисление)—-> вода и въглероден двуокис. Елементарна органична химия. Това че корабът майка пак ти спуска тъпотии е друга тема.

Carbohydrate

19.09.17
15:34

казано от Херцог Трън на 19.09.17, 15:09:

Карбо, мазнините са едни и същи. Мазнина + кислород—-> (окисление)—-> вода и въглероден двуокис. Елементарна органична химия. Това че корабът майка пак ти спуска тъпотии е друга тема.

ок, явно съм пропуснал някъде материала и мазнината от депата направо отива да се окислява в мускулите))...ми, добре)))

Говориш глупости. Че си пропуснал, така е. Трябва ли да ти преподаваме за бета окисление и цикъл на Кребс?

Carbohydrate

19.09.17
16:58

сега, може и да искаш да се измъкнеш от казаното, но не става))))) (освен ако не си изтриеш мнението).....няма да коментирам повече

И бих си изтрил мнението понеже? Ти и да коментираш, ще са празни приказки, неопиращи се на наука, тоест нищо съществено 😄

Dizzy

19.09.17
20:27

Не е много по темата, но отдавна искам да го пусна. : Д

Carbohydrate

19.09.17
20:47

Dizzyyyyy, точно на място е клипа))

Bart Simpson

19.09.17
20:53

.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 19.09.17 23:42.

Bart Simpson

19.09.17
20:56

Ако аз не си извадя гащите от зад#(ка пред целия форум няма да съм аз, ама така поне сте сигурни, че не съм снимал някой друг хахаххаха.
Така втора тренировка крака днес:
Клек:
8#50кг#2
8#60кг#1.  5#60кг#1
5#70кг
5#75кг
3#80кг
3#80кг
1#85кг.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 19.09.17 21:53.

Carbohydrate

19.09.17
20:57

що не сложи още по далече камерата), ......ако искаш мнение за клека, то снимай от близо, точно от страни и друг, от пред....

Bart Simpson

19.09.17
20:59

Ами не знаех от къде е най-добре да се снима, ще го имам предвид

19.09.17
21:04

казано от Bart Simpson на 19.09.17, 20:56:

Ако аз не си извадя гащите от зад#(ка пред целия форум няма да съм аз

Имитираш Надал ти,знам аз 🙂

Bart Simpson

19.09.17
21:07

‘убавци сме и двамата.

Dizzy

19.09.17
21:10

Надал, първият клип е блокиран, вероятно заради музиката : ) Опитай да го редактираш.

Bart Simpson

19.09.17
21:12

Права си -наДДал съм хахахайа.
Ми погледнах ги и двата обшествени, до там.са.ми възможностите.

Bart Simpson

19.09.17
21:52

Че и вечеря зглобих хахаха, триста грама телешка кайма със сланина замесена и кисело мляко със сода и бая подправена и две яйца за порция, яката вечеря.
П.п. И забравих броколите в стиймъра, ама си ги изядох.
Кръстил съм си ги -Dragon eggs.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 19.09.17 22:29.

Bart Simpson

19.09.17
23:16

.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 19.09.17 23:43.

ДЕ

19.09.17
23:40

Тц.....не баца!

Bart Simpson

19.09.17
23:42

казано от Deyan на 19.09.17, 23:40:

Тц.....не баца!

Здраве да е, другия пътще снимам без звук

20.09.17
10:32

казано от Bart Simpson на 19.09.17, 23:42:

казано от Deyan на 19.09.17, 23:40:

Тц.....не баца!

Здраве да е, другия пътще снимам без звук

Тубата позволява лесна редакция и подмяна на целия звук.

Bart Simpson

20.09.17
11:04

Опитаха се да ми обяснят как става, но ми е твърде сложно да се ориентирам,  а и клипа няма чак такова значение.
Благодаря все пак.
П.п. Ще се справя ако де захвана, но твърде много ме затормозява, вообще не обичам компютърни и медийни неща.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 20.09.17 11:05.

Bart Simpson

20.09.17
11:24

Тренировката днес.
Гърди:
1.лег5#5-80кг(мислех да качвам днес, но реших да затвърдя)
Сателит abdominal-5#7-55кг(обикновенно е 65, но тогава напрягам цялото тяло.Установих, че при  по-малки килограми влиза по-добре в пресата)
2.кофи за гърди-до най-долу и половината път до горе-5#15+0кг
Сателит-казанче5#7-57.5кг на всяка страна(много опъва сератусите това упражнение, сред любимите ми е.На последната серия пак опъна лакета, който тъкмо отшумява)
3.железен кръст-5#5-35кг на страна.
Сателит-повдигане на крака от вис5#10-все по контролирано става упражнението, с много прави крака, заключени в коленете.
4.дърпане на скрипец зад врат-много широк хват-5#5-60кг
Сателит-навеждане с диск в страни-5#8-15кг на всяка страна.
5.флайс-5#7-20кг в ръка
Сателит-abdominal-5#7-55кг
6.вдигане на дъмбел от полу-лег-5#7-22.5кг в ръка.
Сателит-вдигане на крака от лост за набиране5#7+0кг.
7.планк-5#45 секунди.
8. Вакуумки-5 минути.
Време-58 минути
Макс пулс-142
AVG пулс-114
Калории 344
Обобщение за тренировката, нямам много какво да кажа, само много ме боли един вратен прешлен от лоста вчера-клека на втората тренировка, нещо не успявам да сключа плешките хубаво и да не се подпира на гръбнака, но ще опитвам.
Килограми-82.6
Не са надолу, но поне не са и нагоре.
Хубав ден на всички.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 20.09.17 11:27.

Bart Simpson

20.09.17
14:41

Ехе, забравих сиренето да ви покажа.
Малко не отцеди като хората, но както казва мой добър приятел-всеки дефект-ефект, сега на констистенция е малко като дунавия, с градинска чубрица расла под родопско слънце.
Ще избистря технологията в следващите опити.

20.09.17
14:46

Плитък клек(последното повторение едва хваната паралела), слаб пояс(навежда те и те клати тая тежест), май отлепяш леко петите(може и да бъркам, не се вижда добре), лека флексия долу. Казах ти да клякаш с дъмбела, ама ти не та не.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 20.09.17 15:03.

Bart Simpson

20.09.17
14:53

Можеш ли да обясниш на по -.......лаишки език къде е грешката и как да позачистя, освен за петите, това го разбрах.
Ако ми разясниш, ще опитам отново и ако не стане се връщам на дъмбела.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 20.09.17 14:56.

20.09.17
15:12

Кое точно да обясня “по-лаишки” от това?
Плитък клек - означава, че не слизаш максимално надолу.
Едва хвана паралела - означава, че бедрата ти едва са станали успоредни на пода в най-ниската точка на клека.
Слаб пояс - нямаш контрол при изправянето и се навеждаш напред. Тоест поясната мускулатура(еректори, квадратни поясни мускули и корем, а и донякъде и сгъвачите на таза участват там) не може да запази позицията на тялото(каквата и е работата при клек).
Лека флексия долу - извиваш лумбалния дял на гръбнака не назад(както трябва, тоест екстензия), а обратно(”изгърбване” в кръста).
Едва ли ще ги оправиш така и това са чести грешки при клека в началото и за това и ти казах да клякаш с дъмбел. Това щеше да ти помогне да не ги праивш тези грешки.

Bart Simpson

20.09.17
15:28

Действам.
Благодаря много, бирите се трупат.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1