10.11.17
22:38
Искаше ми се малко по-романтично и ретро да го изиграем.
Ще потърся, благодаря.
10.11.17
22:40
казано от Deyan на 10.11.17, 22:37:
казано от Bart Simpson на 10.11.17, 22:30:
Някак имах чувството, че главно на теб пиша като се обърнах към широката аудитория, не знам защо хахаййай.
Ами защото подсъзнателно си възприел, че такива стари джаджи могат да ги помнят само по-възрастни хора като мен
А и други чичаци има тук, не мисля че е това причината.
11.11.17
12:13
Намерих, има няколко обяви.
Аз този път ще съм песимист. Според мен ще се разочароваш. Те и като нови не работеха както трябва (късат лентата, затягат им се ролките и т.н.) не мога да си представя как ще се държат след 30 години. Нито откъде ще намериш здрави ролки.
11.11.17
15:56
Има и обяви за ролки,но аз исках нещо с такава функция, но по модерно и все пак не мултимедия.
12.11.17
18:11
Дългото стоене на крак вече не.ми е проблем, бих казал 95%~ възстановен.
Дълга разходка- няколко града.
Един БГ магазин -кори за баница, сушени чушки, слънчоглед, агнешки чревца си напазарувахме и.........изненадаха ме с много блага каисиевка ракийка.
Оставих я обаче в багажника на колата докато свърша с антибиотика.
Едно от последните слънца хванахме днес, малко семейно колоездене.
Отидох и малко на лостове-набирания и кофи, направо ми се прирева, на каучук съм.
Не мога да повярвам как само за няколко дни се върнах в първи клас.
Има и няколко уреда за раздвижване на ревматични старци, та и на тях малко се пораздвижих.
Умирам на мъка като си сваля часовника в 0/00 часа и видя някакви 2700 калории.
Още малко........
13.11.17
16:52
Днес ми пристигна писмото от болницата, уви, часът ми е в четвъртък, а не утре.Това означава още дни без тренировки.
Поне не съм пил нито една бира заради гадния антибиитик.
По план някъде сега трябваше да съм завършил 5#5-95 кг на лежанката.
Направо не се побирам в кожата си, усещам че ми напира канелката.
Да седиш и безучастно да гледаш как всеки сантиметър, до който си се добрал с кръв и пот и сълзи, се топи............ Нещо губя всякакво търпение, чувствам, че съм много готов да се превърна, в това което бях преди-заядлив и агресивен пън.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 13.11.17 17:24.
13.11.17
18:45
Едно велико парче.
И още едно от много любим филм:
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 13.11.17 18:47.
16.11.17
20:28
Бях на лекар днес.Прегледал е всички изследвания и рече, че имам възпаление на тестиса, което ще мине бавно и болезнено.
Боли си.
Каза също, че мога да се върна в залата, но преди малко носих тежки пазарни торби и усещам напрежение в слабините.
Бих искал утре да се върна в залата, но ще надвия над желанието си и ще отложа завръщането си с още една седмица.
Дали ще продължа в съревнованието ще реша тогава.
Ако реша да се спра имма въпрос.
Бихте ли приели моментното ми физическо състояние за края на съревнованието?
Ако сметнете че не е честно ще разбера.
В крайна сметка ще реша в края на следващата седмица.
Лека вечер на всички и до скоро.
П.п.няма антибиотик=студена ракийка и салаткааааа.
Маздраве, машини.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 16.11.17 20:31.
17.11.17
13:28
Вчера в болницата ми казаха, че нищо ми няма, тази нощ -39 градуса температура и треска цяла нощ.
Нещо ме яде, но не знам какво е, явно и в болницата не знаят.
казано от Bart Simpson на 17.11.17, 13:28:
Вчера в болницата ми казаха, че нищо ми няма, тази нощ -39 градуса температура и треска цяла нощ.
Нещо ме яде, но не знам какво е, явно и в болницата не знаят.
Не я оставяй тази работа така. Връщай се на лекар и прави каквито се налага изследвания.
18.11.17
03:39
Също и цял ден треска, пак спешно, нови тестове, нови антибиотици.
Две седмици болнични.
Все още имам шанс да се върна в играта за второто полувреме.
Две седмици този път антибиотиците, поне гръмнах няколко ракийки в промеждутъка.
18.11.17
12:52
Добре де, кръвни изследвания са ти правили предполагам. Щом вдигаш температура, сигурно някъде има възпалителен процес, като е възможно от там дето упомена. Левкоцитите как са......а и другите показатели?
Мнението беше редактирано от Деян на 18.11.17 12:54.
18.11.17
13:04
За жалост, Дидо, тук от болницата излизаш само с рецепта........нищо друго.
Племенницата ми в Швеция беше веднъж в спешното за няколко шева, защото падна върху някаква.чиния и се наряза, та излезе със сто документа подробно описана всяка процедура.
Тук какви ли тестове не.ми правиха и излязох с рецепта за два антибиотика и това е.
Няма нито резултати от изследвания, нито диагноза, нищо.
Мой много близък приятел лекар в БГ настоява да си дойда , но ми е невъзможно и ще се оповавам на местното здравеопазване.
18.11.17
13:06
Относно кръвната картина,какви са ти стойностите на СУЕ?
Защото СУЕ е показател за възпаление и се повишава именно при възпалителни процеси.
18.11.17
13:09
Нямам ниллава идея, не.са.ми показали нито един резултат.
18.11.17
13:15
А ти защо не настоя да си ги видиш?
Или не знам как е в чужбина де,но не мисля, че биха ти отказали.
В момента температурата повишена ли е?
18.11.17
13:18
Ме можеш туко-така да настояваш в болницата тук.
Все пак сме на село и доктора, кмета.и даскала, нали знаеш.
Иначе температура нямам вече, сега съпругата ми отиде за следващата чанта антибиотици.
Дано този път са по-резултатни.
Странно е как в началотона боледуването ми нямах търпение да се върна в залата.
Сега вече нямам търпение просто да спре всичко да ме боли.
Връщането в България защо е такъв проблем? Щом има на кого да се довериш какво те спира?
18.11.17
19:01
Куп причини, просто няма как да стане.
19.11.17
14:24
Днес за първи път усещам подобрение и смятам, че пикът на инфекцията премина.
Отока в слабините май спада, поне не боли.
Както и болката на всички засегнати области поотшумява.
Поусмихнах се днес.
Дано продължавам в същата посока и скоро да съм на крак.
20.11.17
12:54
Днес се събудих с приповдигнат дух, направо не е за вярване при това смачкано време навън, закарах дребния на градина и........се отбих до басейна.
Половин час поплувах.Усещам дискомфорт в засегнатата област, но не и болка.
После десетина минути сауна.
Качих се и до залата, нищо сериозно.Едно хубаво загряване и разтягане, около двайсет минути.
После малко кофи, пълни.
Петнайсетина минути пътека-ходене.Стотина лицеви опори.
Малко да раздвижа мускулите и ставите, защото след повече от десет дни лежане не знам дали си представяте колко съм схванат.Няма шанс скоро да хвана нещо тежко.Следващия месец само със СТ.И емоционално и физически се чувствам много изтощен.
Тегло........нямам думи.
78.1
Станал съм скелетон.
Бицепса едвам опъва рулетката до 37.
Изобщо, много назад, но с упорство(каквото имам в излишък) и търпение мисля, че щом веднъж напреднах, ще успея пак.
Успешна седмица, другари и другарки.
Абе какво се тръшкаш за бицепс и тегло. Важното е да мине тая история с инфекцията без последствия, другото е лесно.
20.11.17
13:00
Боби, не съм някаква кифла да се “тръшкам”, просто констатирам.
Това обсъждахме вчера, че щом го направих веднъж, вероятно ще успея отново когато му дойде времето.
😉
Едит:
Та аз се отказах от предизвикателствто, какво по-голямо доказателство от това за приоритетите ми.......?
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 20.11.17 13:58.
23.11.17
00:23
Бях решил утре да се завръщам по малко в залата ако днес след работа съм ок. Как беше......да, ама не.След девет часа на крак и 20 000 крачки, опъва, дърпа и малко боли.
Дето вика Боби, няма да се тюхкам и тръшкам за бицепси и тегло, ще отложа още малко до 100% възстановяване.
Тук удари нулата и нито един облак на небето, като лятна, родопска нощ е, смятам, че ще замръзне тази нощ.Гумите дойдоха и са монтирани, така че да му мислят летногумците.
Лекичка на батките и каките.
23.11.17
08:25
казано от Bart Simpson на 23.11.17, 00:23:
Гумите дойдоха и са монтирани, така че да му мислят летногумците.
По този повод, ходих снощи да ми монтират джантите със зимни гуми и влязох в приключение, защото ми скъсаха фабричния секретен ключ. Звъннах в представителството в София, имали ремонтен комплект за такива случаи, но е риск да тръгна така, а поръчка на нов секрет отнема 10 дни, защото са с различен профил и нямало как да имат всички налични. В крайна сметка намерих кой е производителя и си го поръчах сам през интернет, но пак е чаканка и филм.
п. с. Ще се оправиш, но трябва търпение, а сърце юнашко не трае 🙂
23.11.17
10:21
“.......да гледа как турчин, бесней над бащино ми огнище......”
Понякога един болт може да те включи в голямо приключение и ако нещо може да ме вбеси, то са малки неща.
Аз и нов акумулатор си взех и не чаках да ми го монтират, само им казах, че ще го закарам някой ден за рециклиране стария.
Ей заяде един болт на рамката, където ляга , то не ходих за спреове за какво ли не, накрая съседа ми го сряза и сложи нов,два часа по мъките за смяна на акумулатор.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 23.11.17 10:41.
23.11.17
10:39
А знаете ли каква тъпотия пише в Закона за движението по пътищата:
Чл. 139. (1) Движещите се по пътя пътни превозни средства трябва да бъдат:
1…
2…
3…
4. (нова - ДВ, бр. 101 от 2016 г., в сила от 21.01.2017 г.) с гуми, предназначени за зимни условия, ИЛИ с гуми с дълбочина на протектора не по-малка или равна на 4 mm през периода от 15 ноември до 1 март.
Така написано излиза, че ако си с гуми за зимни условия, т.е. зимни гуми може и да си с галоши, а само ако не са за зимни условия, разбирай летни, задължително е да имат съответната дълбочина на протектора. Също така, в закона няма определение що е гума за зимни условия и ние си го тълкуваме, че се подразбира да са зимни..................но може и да са такива, които стават за такива условия, поради еди какви си причини.
Както и да е, въртяха сукаха в Народното събрание, как да го измислят, за да няма екшън и накрая се пръкнай ей това горното.
Мнението беше редактирано от Деян на 23.11.17 10:49.
23.11.17
10:44
Ако бяха вложили същите усилия в подготовка на пътищата би било доста по-резултатно.
Ясно е че не е лесна задача да се поддържа инфраструктура, но е решаващ фактор за безопасност на пътища.
казано от Deyan на 23.11.17, 10:39:
Така написано излиза, че ако си с гуми за зимни условия, т.е. зимни гуми може и да си с галоши, а само ако не са за зимни условия, разбирай летни, задължително е да имат съответната дълбочина на протектора.
Мисля, че ако са зимни си важи стандартното 1.6мм.
24.11.17
12:52
Малко раздвижих кръвта днес.
1.кофи СТ 10#10
2.лег 10#5-60кг
3.набирания-чисти-10#6
4.флайс10#5-17.5кг в ръка
5.казанче-5#10-50кг на страна
6.плуване-30 мин бавно микс от всичко включително и гръб.
7.сауна-15мин без почивки и студен душ.
Мноооого бавно ще се върна към прогресивни практики.
Нищо не боли, добре се чувствам, но страшен локум ръцете и гърдите.
Направо ми иде да зарежа всичко, най-накрая ината ми да ми послужи за нещо.Днес последен ден на антибиотици.
Силно се надявам средата на другата седмица да се почувствам готов да хвана нещо по-тежичко.
Безгрижен уикенд на всички.
Едит:
Имах тема снощи, но потъна в небитието.
Търся супер мото или крос четиритактов(не КТМ) 250 или 125 cc без регистрация и уреди, само за гора е.
Може и не-китайче АТВ.
Ще ми трябва за лято-2018.
В мобиле има две ямашки ТДР, яки са, но много истерични-двутактови са.
Ако ви се подмята нещо по гаражите имайте ме предвид.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 24.11.17 13:10.
25.11.17
23:01
Ам най-обичам да ми спре автобуса пред ресторанта(да дойдат сите на куп) и в осем главния да ми каже:
-Ай бегай да думкаш бири.
Хахахаххаахха
25.11.17
23:02
казано от Bart Simpson на 25.11.17, 23:01:
Ам най-обичам да ми спре автобуса пред ресторанта(да дойдат сите на куп) и в осем главния да ми каже:
-Ай бегай да думкаш бири.
Хахахаххаахха
Понеделник се хващам за гирите, един месец-две тренировки ПФУ.
Абсолютен стууууууд.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 25.11.17 23:47.
25.11.17
23:51
казано от Bart Simpson на 24.11.17, 12:52:
Малко раздвижих кръвта днес.
1.кофи СТ 10#10
2.лег 10#5-60кг
3.набирания-чисти-10#6
4.флайс10#5-17.5кг в ръка
5.казанче-5#10-50кг на страна
6.плуване-30 мин бавно микс от всичко включително и гръб.
7.сауна-15мин без почивки и студен душ.
Мноооого бавно ще се върна към прогресивни практики.
Нищо не боли, добре се чувствам, но страшен локум ръцете и гърдите.
Направо ми иде да зарежа всичко, най-накрая ината ми да ми послужи за нещо.Днес последен ден на антибиотици.
Силно се надявам средата на другата седмица да се почувствам готов да хвана нещо по-тежичко.
Безгрижен уикенд на всички.
Едит:
Имах тема снощи, но потъна в небитието.
Търся супер мото или крос четиритактов(не КТМ) 250 или 125 cc без регистрация и уреди, само за гора е.
Може и не-китайче АТВ.
Ще ми трябва за лято-2018.
В мобиле има две ямашки ТДР, яки са, но много истерични-двутактови са.
Ако ви се подмята нещо по гаражите имайте ме предвид.
За какво ти е да се трепеш с тая моторетка бе Барт? Голям мъж, културист да кара бензинова резачка 🙂
26.11.17
00:20
Трябва ми нещо кротко, защото спазарих едно атв-нце за дребния и тр и аз да пърпоря в гората с нещо.
Иначе винаги когато ми се докара има резаци за каране.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 26.11.17 00:22.
26.11.17
00:25
Имам един приятел, много запален, който кара и се състезава и все ще ти намери нещо, така че като се върна ще го питам, но е от Варна.
26.11.17
01:21
А няма значение, ще пратя някой да го вземе.
Само да е нещо свестно.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 26.11.17 01:58.
казано от Bart Simpson на 26.11.17, 00:20:
Трябва ми нещо кротко, защото спазарих едно атв-нце за дребния и тр и аз да пърпоря в гората с нещо.
Иначе винаги когато ми се докара има резаци за каране.
По-добре научи малкия да ходи из гората и да я уважава, а не да създава смрад, мръсотия и шумове с атв-то.
26.11.17
11:06
Марге......друг път ще ти кажа, че сега ми е неудобно.
Не бе, що..... Сега ще ти кажа......
Get da fuck out of heaaaa.
Като си имаш деца си ги учи на каквото си искаш.
Колко мръсотия да създаде едно 15 кубика атв-нце, колко резачката на някой мангал дето реже гората.......
Въри патр у/о лирай да не замърсяват хахахахаах.
Мн си смотана, Марге.
На фона на всички неприятности, които имаме в глобален мащаб, замърсяване, презаселване, загряване на цялата планета таз мома, реши да забележи колко по-добре е да се ходи в гората, вместо да се кара АТВ.......аз, Маргарито, ти предлагам да си извадиш бастуна изотзад и като, ако все още нямаш деца, да вземеш да помислиш как да им направиш света по-весел, че и без тва е голяма бъркотия.
И да ти кажа, Маргаритке, твоета кола замърсява и шуми повече от на сина ми АТВ-то.
Много си прост, Гоше, мн си прост.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 26.11.17 11:20.
казано от Bart Simpson на 26.11.17, 11:06:
Get da fuck out of heaaaa.
....
Мн си смотана, Марге.
Чудесно, от още такива хора има нужда планетата, на които да не им пука за нищо освен за собственото им мимолетно усещане за удоволствие.
Твоето атв няма да замърси много, но още 1000000 такива мислещи като теб ще го направят. Ако мислиш че действията на единчовек нямат ефект, лъжеш се.
Замърсяването не е само механично, а и шумово. Няма нищо по-лошо от това да си ходиш тихо в планината и някой да раздере тишината с атв, джип или кросов мотор...не защото има работа да върши с него, а защото може...
Жалко.
Както казват -не мислете каква планета оставяте на децата со, а какви деца оставяте на планетата.
Иначе, колкото и да ме редиш, трудно ще ме обиди подобен дебилизъм като твоя.
Мнението беше редактирано от Margi на 26.11.17 11:21.