Mjölnir.......

Темата е заключена.
Прескочи до:

Вземи си едни платнени кецове, дюс и като си идваш в България, ще ти ги нарисувам. 🙂 Даваш ми ги днес сутринта и утре вечер ги имаш.

В случай, че не можеш да намериш 1:1 това, което Кобрата ти е дала.

Bart Simpson

18.12.17
10:36

Ама са яки няма спор.

Bart Simpson

18.12.17
12:30

След ранната дискусия, тренировката:
1. Тяга-4#90кг
2. Набирания+15 кг-1#4
3. Силово гребане1#4-35 кг на страна.
Всичко 5 кръга.
1.кофи +10кг 6#10
2.кофи +0 кг 5#10
Тягата остава на тези килограми докато поляка, който ми показва на място одобри и след това снимам та да ми кажете и вие -къде, как.
За сега я чувствам добре разпределена в цялото тяло.
Само днес съм почивка защото в събота ще съм оф, обаче възнамерявам след като се съберем всички у дома(живи и здрави) да отида в големия бой да помогна на момчетата.
Главния ме освободи, но нямам сърце да ги изоставя в мелето.
На вас свежа седмица.
Само лека корекция:
Кофите с + са +15 кг.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 18.12.17 13:03.

Bart Simpson

18.12.17
16:08

Както си лафихме с бомбъра и се събудих на дивана след час и половина завит и на тишинка хаххха.
Станах озверял от глад:
4 яйца, една пилешка гръд, 400 гр спанак и 30 грама масло, разбира се с една злобарка-нага морич.
Следобед трябва да напазаруваме за 11 човека за пет дни........
На 24,25,26 нищо, ама нищо не работи.

18.12.17
16:14

казано от Bart Simpson на 18.12.17, 16:08:

разбира се с една злобарка-нага морич.

Т’ва нещо за ядене ли е?
’ щото аз ползвам думата злобарка в друг контекст... 😂

18.12.17
16:22

Люта чушка,добра при това.

Bart Simpson

18.12.17
16:46

Ей ги, злотата.
Тези са от някаква гадна реколта, направо на моруги бият и на вкус и на мощ.
Малко на форма повече на скотч боннет бият, но на вкус нямат нищо общо.
Нагата е малко по-издължена от тези специялно, но вкуса не може да бъде сгрешен.
Може някоя грешна пчела да е прехвръкнала някъде. 😉
Едит, аз съм фанатизиран лютоед.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 18.12.17 16:52.

Bart Simpson

18.12.17
21:47

Първата доставка

Bart Simpson

19.12.17
12:12

Бутащи-А:
1. Заден клек-4#90- кг
2. Лег-4#80- кг
3. Раменна преса- стоеж-4#50 кг.
5 кръга.
Днес съм като крик.
Клека- на последния кръг трябваше да си пусна “We will rock you” иначе нямах шанс.
Лега-80 и олеква.
Раменната преса- още я клатя,  но скоро ще кача килограмите.
За кофи нямаше сила, изцеди ми всичко тази тренировка.
Килограмите са малки, но за разлика от някогашните сплитове, тази взема всичко.
Днес трябваше да съм почивка и нагласата ми е такава, още ми е странно, че ще ходя да работя.
Хубав ден.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 19.12.17 12:13.

Bart Simpson

19.12.17
12:21

Е го.

Огромно удоволствие ми доставя когато се изправям и щангата започва да пружинира на гърба ми, усещам тежкото и е голям кеф.
Тук съм съсреодоточен да не свивам коленете на вътре и нямам фокус върху останалото, но ми е тежко и не успявам.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 19.12.17 12:28.

19.12.17
14:31

Доста ясно се вижда че ти тежи.

Bart Simpson

19.12.17
14:34

Срамно е да ми тежат 90 кг и така да ме клатят и много ме е яд, че перя некви перки а една щанга не мога да вдигна, но ще го боря.Има ли желание има и прогрес.
Докато не го направя на 90 кг красиво в този протокол остават така килограмите.
Едит:
Имай предвид, че до ден днешен никога не съм влизал в серия на клек с повече от 60 килограма и веднъж 80.
Едит 2:
Б#х колко съм оплешивял хахахахах.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 19.12.17 14:47.

19.12.17
14:47

Ти си луд да се срамуваш от тва с колко клякаш 😄 Съвсем в друг смисъл ти го написах. Написах че даже за мен е видно че ти тежи и че може би трябва да посмалиш тежестта и да не рискуваш с тежки за теб килограми лоша форма.

Bart Simpson

19.12.17
14:50

Димас, има нещо което не мога да разбера.
Чувствам сила и не ме мори, кости, стави, мускули -чувствам ги силни и стабилни и както казах сила чувствам, но не мога да я насоча.
Някак се чувствам като ракета с грешна траектория, гориво има ама завива настрани.
82 килограма мускули.Доста поизчистих и не мога да ги ползвам, бая е дразнещо.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 19.12.17 14:53.

19.12.17
14:55

казано от Bart Simpson на 19.12.17, 14:50:

Димас, има нещо което не мога да разбера.
Чувствам сила и не ме мори, кости, стави, мускули -чувствам ги силни и стабилни и както казах сила чувствам, но не мога да я насоча.
Някак се чувствам като ракета с грешна траектория, гориво има ама завива настрани.
82 килограма мускули.Доста поизчистих и не мога да ги ползвам, бая е дразнещо.

Две причини:
1. Силови дисбаланси, защото си тренирал по сплит. Имаш доста “пропуснати” места по тялото, така да се каже. Големите мускули могат и още, малките отказват. Това е опасно и от здравословна гледна точка и създава предпоставки за контузии дори при ежедневни движения без тежко.
2. Нямаш изградени моторни умения и нервната ти система не е свикнала както с движенията, така и с тежестта.

И двете могат да се коригират постепенно, ако тренираш подходящо и не си съчиняваш допълнения към програмата. 🙂

Мнението беше редактирано от Boby_ на 19.12.17 14:56.

Bart Simpson

19.12.17
14:56

Е добре, как да махна кофите и барпитата като толкова ги обичам.

19.12.17
14:58

казано от Bart Simpson на 19.12.17, 14:56:

Е добре, как да махна кофите и барпитата като толкова ги обичам.

Това е все едно някой 180-килограмов шопар да ми каже “ами как да ги махна тортичките и пържените картофки, като толкова обичам да си похапвам”. Ами не ги махай, умри от инфаркт на 35. 🙂 Изборът е твой.

П. П. Ще има време и за кофи и бърпита. Няма да избягат. 🙂

Мнението беше редактирано от Boby_ на 19.12.17 14:59.

19.12.17
14:59

Де да знам кво да ти кажа за клека, освен че щом сила има, пък завиваш, може стабилизиращите мускули да са ти по- слаби от разгъващите? Или да нямаш двигателната култура да клякаш, което е нормално като не си го правил. Или съвкупност.

Виж, за оплешивяването мога да те успокоя с две скорошни изследвания:

http://healthland.time.com/2012/09/28/shave-it-off-how-bald-guys-can-look-more-manly-and-dominant/

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3978100/The-benefits-going-BALD-Men-hair-appear-intelligent-educated-honest.html

Bart Simpson

19.12.17
15:00

И какво,  утре да си почивам и да не ходя в залата, така ли?

Bart Simpson

19.12.17
15:07

Добре, Боби, виж, следвам всичко плътно, без добавени съчинения.
Дадох си сметка, че да ми се изготви програма и аз да си я мачкам като пластелин е все едно аз да ти дам рецепта за пъстърма от сьомга и ти да си я направиш с таранка и после да викаш -е#ах тъпата рецепта.
РАЗБРАХ.
А, Димас, тава са неща,  с които ние плешивите отдавна се успокояваме.
Ама на мен грам не ми дреме, щото отвад се виждам само в you tube.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 19.12.17 15:09.

19.12.17
15:08

казано от Bart Simpson на 19.12.17, 15:07:

Дадох си сметка, че да ми се изготви програма и аз да си я мачкам като пластелин е все едно аз да ти дам рецепта за пъстърма от сьомха и ти да си я направиш с таранка и после да викаш -е#ах тъпата рецепта.
РАЗБРАХ.

Аз не бих се сетил за такава аналогия, но точно това имам предвид. 🙂

19.12.17
15:33

Дадох си сметка, че да ми се изготви програма и аз да си я мачкам като пластелин е все едно аз да ти дам рецепта за пъстърма от сьомга и ти да си я направиш с таранка и после да викаш -е#ах тъпата рецепта.
РАЗБРАХ.

Да се намеся като Гордън Рамзи или Джейми Оливър тогава 😄
Остави тежкия клек и поклякай с леко за бройки, високи бройки.

Bart Simpson

19.12.17
15:41

Гордън е.по-добър футболист отколкото готвач, а Джеими е наследствен с високо самочувствие от десет годишен готвач.
И двамата съм ги срещал.
Гордън е неприятник,Оливър-харезма и въздух под налягаме.
Благодаря за всички съвети.

19.12.17
15:45

Е, де да ги знам професионално и емоционално. Тях спрягат за велики готвачи, тях споменавам 😄

19.12.17
15:47

казано от Bart Simpson на 19.12.17, 15:41:

Гордън е.по-добър футболист отколкото готвач, а Джеими е наследствен с високо самочувствие от десет годишен готвач.
И двамата съм ги срещал.
Гордън е неприятник,Оливър-харезма и въздух под налягаме.
Благодаря за всички съвети.

Направи ми впечатление, че пред ресторант на Джейми в Лондон се виеше опашка от хора, маркетинга е голяма работа.

Bart Simpson

19.12.17
16:30

А той стъпва там само за благотворителни церемонии и рекламни сесии.

Аз съм чувал следното нещо, което мисля е много правилно: “Ако следваш програмата на 100%, резултатът ще е 100% или повече, ако я следваш на 80%, резултатът ще е 20%”

Bart Simpson

19.12.17
17:35

Звучи смислено.

Bart Simpson

20.12.17
01:05

“Българския Роналдо”......... ММА.......ей тоа пич с удоволствие бих го пуснал на Нервака.
Едит:
Така, връщам се при треньора по КФ за малко помощ с баровете(хахахахха, щангите), моля ви не го хранете, всички тук го обичат много и ще ми помогме, ще снимам всичко и вие ще ми кажете дали имам подобрение.
Това ми е единствения вариянт да оправя движенията.
Няма да посещавам КФ занимания, само  техника на клек, тяга, тясна тяга, раменна преса и............борческо въртене, пратих му клипове, каза че има работа, но ще помогне.
Сигурно не е на вашето ниво, но е някакео начало.
Това е той.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 20.12.17 02:20.

20.12.17
09:21

Винаги е добра идея някой да ти покаже на живо. На какво ниво е трудно може да се прецени от снимката му. Виждал съм прекрасно изглеждащи здрави мъже с ужасяваща техника, както и “скариди” с прекрасен клек и тяга. 🙂 Освен това да го умее самият той и да може да го обясни и предаде са две различни неща.
Снимай по някой клип и покажи насам да видим как се развиват нещата с техниката ти.

Bart Simpson

20.12.17
09:59

Точно това е плана.

Bart Simpson

20.12.17
12:04

Днес само плуване и сауна.
Учудващо добра форма, до края на първия километър спирах само за малко, главно да си наместя плеъра защото съм сложил някакви неподходящи тапи и влизаше малко вода.
Е,  задъхах малко,  но след това до края не съм спирал.
Днес тр да направя графика за след Коледа в ресторанта и  след това ще определим ден с треньора кога да се отбия до залата му.
Успешен ден.

20.12.17
12:05

Хич не му изглеждат мощни краката, дано да притежава скрита сила и знания 🙂

Bart Simpson

20.12.17
12:13

Ами пред мен клякаше здраво, може ъгъл на снимката да е или не знам.
Здрав е, неговото официялно занимание е -военен.
Няма да го обсъждаме сега, ще говорим когато минат първите занятия.

20.12.17
12:24

Преди няколко години, зимата в метрото в Лондон, един пич по къси шорти и фланелка, бозав англичанин, почервенял от студ около 180 см / 90 кг страшно нацепен и релефен, 99,99% назобан с фланелка личен треньор и телефона му 🙂

20.12.17
12:46

казано от Brown Bomber на 20.12.17, 12:24:

Преди няколко години, зимата в метрото в Лондон, един пич по къси шорти и фланелка, бозав англичанин, почервенял от студ около 180 см / 90 кг страшно нацепен и релефен, 99,99% назобан с фланелка личен треньор и телефона му

Етва му се вика маркетинг 🙂

Bart Simpson

20.12.17
12:48

Ами до колкото съм запознат и Шварценегер е имал сесии по улиците с цел популяризиране на ББ-а.

ДЕ

20.12.17
12:48

Трябвало е на фланелката да сложи  и линк към сайта, от дето после да си закупят и препаратите :-))))))))))

Bart Simpson

20.12.17
20:00

Това ми отговори Davy(треньора по КФ) когато му разказах за вас.
На 29-ти сутринта ще съм с него.

Bart Simpson

21.12.17
12:08

Дърпащи-А:
1. Тяга4#90 кг.
2. Набирания1#4.
3. Силово гребане от земя4#35 кг на страна.
5 кръга, цялата с +15 кг.
Пот, пот, пот.
Много време погубих с тея сплитове, ей тва е тренировка, много сила.
Нямам търпение за техника на тягата, тази ми е много лека, в горно положение мога да подскоча, хахахахах, почти.
Набиранията, от пълен вис до брада над китките.
Като свалих жилетката щях да литна.
Някои вече приключиха с работата за тази година, днес мен ще ме разчекнат, но няма нищо -събота захващам и аз празнуването.
Шест месеца чаках за този ден, да си направя един сандвич............ и к’во, грам не ми се яде хляб.
Късмет и здраве.

Ей така ми идва да го направя до Пловдив или Стокхолм.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 21.12.17 12:37.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1