15.01.18
16:01
Тоя единият ми прилича на Енчев..............от дуета Румънеца и Енчев!
15.01.18
16:11
Той, бе, той, а от другата страна Туца.
казано от Bart Simpson на 15.01.18, 16:11:
Той, бе, той, а от другата страна Туца.
В превод 😂
15.01.18
19:03
Антония накаква, дето стана мис БГ и още някакви други ивестности.
15.01.18
19:54
https://web.facebook.com/firstmediasoyummy/videos/1943522912628517/
Много красиво изпълнение, а толкова малка хранителна стойност 🙂 Това аранжирането на гурме е страшна работа
15.01.18
20:51
Това ми говори, че нямаш много опит с посещение на гурме(какъвто и смисъл да влагаш в думата) ресторанти.
Малко ми звъчи като:
- А ко, туй суши уа, много малко ни мой ма наяде.
Тупаш едно комбо 48 хапки и даже Херцога се нахранва.
15.01.18
21:09
Нали разбираш,че се шегувам,Барт? 🙂 Иначе си напълно прав, нямам опит 🙂
15.01.18
21:19
Разбира се.
Гурме- от френски лакомник.
Аз в едно мое интервю успях да обясня много точно какво е гурме и ще ти го пресъздам с максимално възможма точност.
Гурме е на баба боба на село, на Нервака колбасите и сушените меса, всичко в което е вложен мерак и табиет, например:
Таратор с кисело мляко от тибетски як, нормандска сол, връхчета от копър от Корсика, зехтин от на баба Кирияки от домашната преса на остров Родос.
Ей това е гурме-табиет.
Всичко, за което е вложено мисъл във визията, деконструиране, сверифициране и други хиляди техники е фюжън.
Фюжъна не изключва гурме елемента, но не е задължителен.
В общи линии, гурмето като такова може да включва поглъщане на осем степенно меню и над 4000 калории.
Широка тема е, но се надявам да си ме разбрала защо се хванах да обяснявам.
Аз съм ужасно скапан, утре ще почивам най-вероятно, чак заспах на дивана.
15.01.18
22:36
Аз пък, Барт не разбрах, що си криеш лицето на снимката с ония, като всички знаем как изглеждаш от бая снимки и клипове 😄
15.01.18
22:44
Що лесно се връзват две и двеста.
16.01.18
12:24
Дърпащи-Б:
Супер серии
1. Високо изтегляне1#8-55 кг
1.1. Придърпване на горен скрипец1#8-60 кг
Тази по 3
2. Обръщане от вис1#8-55 кг
2.1. Придърпване на долен скрипец1#8-60 кг
Също по 3
3. Чуково сгъване1#8-22.5 кг в ръка
3.1. Планк 1#30 сек+20 кг
Тази също по 3 + четвърти планк.
4. Суинг до вертикала4#15-17.5 кг
Въпреки, че снощи се чувствах смазан, днес много добра тренировка, имаше и сила и желание.
Заспал съм на дивана и се събудих малко схванат в кръста затова разтягах и загрявах почти половин час.
Високото изтегляне-много съм доволен.
Обръщане-тежи, но си изкарах сериите.
Чуковото олеква-ще качвам следващия път.
Суинговете-нагоре, но тормозят яко.
Планка-има още аванс.
Май, наистина пораствам по малко.
Успешен ден.
Едит:
Говорихме с хелс китчъна и те искат предварително интервю, казах им, че само за интервю няма да се вдигна до БГ, ако искат онлайн интервю съм насреща, сега мислят и ги чакам да решат.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 16.01.18 12:31.
16.01.18
13:21
Ако е скапано времето при вас малко да ви оправя настроението с пиянска музика, че темата за музиката заби яко.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 16.01.18 15:00.
16.01.18
19:05
Гъвкави са, ще има онлайн интервю........
17.01.18
11:29
Днес се чувствам в страхотна форма, сутринта станах като войник, но въпреки това ще пропусна тренировката.
Последните няколко вечери преди сън вземам магнезий, мисля че осезаемо възстановяването е различно.
Въпреки това усещам тялото натегнато в големите групи мускули и ще му дам малко повече шанс да се възстанови.
Бърза работа нямам.
Вече тр да издуя корема докато затегна колана иначе ще ми се изхлузят дънките.
Вчера ни бяха на гости семейството на най-добрия приятел на синът ми от градината, майка-ирландка, баща нигериец и два малки мамуняка и моя рус ариец.
Докато не разглобиха всяко от хилядите легота и не стъпкаха всяка съществуваща солета или чипс по килимите(ох как си обичам килимите) не се спряха, общо шест часа, днес имам още бая чистене.
Всички обаче са щастливи.
На вас хубав ден, аз ще се стягам за интервю теа дни.
Па каквото сабя покаже и черпак, майко юнашка. 😁
Ем така е като събереш деца, винаги има поражения, ама то и от децата зависи де - има някои дето не можеш да ги чуеш че си играят там с леготата, обаче има и други детооо. Имам един приятел, техния бяс Макси като дойде вкъщи и става страшно. То не е търчане, подскачане, ломене, бой - моя най- малкия е каратист, неговия е джудист и се смелват от бой, разхвърлят всичко, мъкнат яденета напред- назад, ужас. Аз моите не им позволявам подобно поведение, ама тоя като беснее и ги увлича, трябва да го изгоня тоя малкия иначе, а уж нали да си играят и да се видя с баща му за по 1 бира. Накрая най- често баща му си го набива и си го взима за вкъщи 😄 Последния път не мога половин час да изчистя тоалетната - беше опикал стените тоя малкия бяс, кво се е въртял не знам 😄
17.01.18
12:27
казано от Димо на 17.01.18, 12:14:
а уж нали да си играят и да се видя с баща му за по 1 бира. Накрая най- често баща му си го набива и си го взима за вкъщи
Ай, ай, ай, колко ми е познато това... 😄
17.01.18
12:36
Тези лапета са доста стегнати, бащата е доктор, майката нещо си друго, но са възпитани много добре лапета.
Само че психологията на тълпата се отключи с всички сили, а и идеята ни бе да ги оставим да се надивеят, защото в това време тук няма много веселби.
Чистенето ми е абсолютно последна грижа, щом е имало фън, значи всичко е наред.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 17.01.18 12:39.
Той и тоя моя приятел е главен асистент на катедра в ПУ, не е от гората хванат, ама просто хлапето много бясно.
Ам като им позволявате,ще трошат.
Като има у нас на гости деца няма мои, няма твои-всичките слушат ,каквото аз кажа.
Тоя маниер да чупи за самочуствие...у тях си.
Ако не ...чемодан и дорога.
А да...и да допълня-това “обслужване” на децата ми е....Не стига,че евентуално трябва да трая някакви деца,които си играят с моите...ами и родителите да дойдат?
WTF???
Като детските РДта...в заведения 5-6 деца и ....10поне родителя-а мерси!
Мнението беше редактирано от nervak на 17.01.18 13:20.
17.01.18
15:01
Нещо се случи, което няма да ви учуди.
Подремнах след като закарах дребния на градина.
За разлика от сутринта, сега се събудих дроб.
Виеше ми се свят, не мога да си държа главата изправена, всяко движение ми коства усилие.
Мисля, че съм се претоварил, мислех и че ще мине, но все още нямам абсолютно никаква сила в тялото, пих кафе, изядох малко шшоколад, но все още не мога да се “ококоря”.
Бая зле се чувствам, нещо крашнах яко.
Мисля, че това се случваше когато се събудиш повреме на дълбоката фаза на съня.
17.01.18
15:31
Съвършенно точен изтрел, Дани, събудих се, все едно изплувах от вода.
Не знам как съм успял за един час дрямка така да потъна.
Един цикъл на съня трае межзу час и два часа ако не се лъжа. Може би са ти трябвали още няколко минути и си щял да се чустваш по различно. Моя съвет е ако се чувстваш още зле направи нещо което ще ти ускори сърдечния ритъм например бърпита.
Мнението беше редактирано от DannyBoy на 17.01.18 15:38.
казано от DannyBoy на 17.01.18, 15:37:
Един цикъл на съня трае межзу час и два часа ако не се лъжа. Може би са ти трябвали още няколко минути и си щял да се чустваш по различно. Моя съвет е ако се чувстваш още зле направи нещо което ще ти ускори сърдечния ритъм например бърпита.
Час и половина. Даже има проучвания, които доказват, че човек е по-отпочинал, ако спи часове, кратни на 1,5 (примерно 6, 7,5), отколкото дори повече, но не кратни на час и половина.
17.01.18
15:50
Ха, Нервак - нас и още едно семейство са ни гонили от пицария, заради непослушните ни деца. Казаха ни: “Съжаляваме, ама пречат на околните, бутат разни орнаментики там около масите и т.н.” Иначе и мен ме дразнят игриви деца, когато отида някъде. Обичам като си седна да пийвам и хапвам, да чувам само музичката и глъчката, и да се наслаждавам на обстановката. А не някакви тичания, крясъци и други неща около масите и в заведението като цяло..............и подобни родители, дето не взимат мерки адски ме дразнят. Виждат, че хората не им е гот, а те не предприемат нищо. Аз поне съм се опитвал, а и леки шамари по дупетата е имало.... на моите си де :-) А пък на други родители и забележки съм правил, да си укротяват домочадието.
Мнението беше редактирано от Деян на 17.01.18 16:01.
17.01.18
16:31
казано от Deyan на 17.01.18, 15:50:
А пък на други родители и забележки съм правил, да си укротяват домочадието.
Няма да ти казвам какъв късмет имаш, че не сме се засекли някъде на заведение... 😄
Едно от фундаменталните удоволствия в живота е да гледаш как децата ти и компания създават хаос и разрушения по разни заведения набедени за ресторанти, нарастващото неудобство на другите хора и явната им липса на кураж да направят нещо по въпроса..
17.01.18
17:07
Поведението на всеки индивид на обществено място трябва да се опира поне в общоприетите норми на морала и етиката.
За мен е достатъчно да не навлиза в личното ми пространство и да не ангажира вниманието ми с неговите поведенчески модели.
Ако някое дете в ресторант прекрачва тези граници ще го оставя да прави каквото иска използвайки поведението му за да обясна на моят син защо това не е хубаво.
Като цяло не смятам, че имам право да правя забележки на чужди деца, а и определено не съм загрижен за това как и кой ги възпитава.
17.01.18
17:27
казано от Владо на 17.01.18, 16:56:
Едно от фундаменталните удоволствия в живота е да гледаш как децата ти и компания създават хаос и разрушения по разни заведения набедени за ресторанти, нарастващото неудобство на другите хора и явната им липса на кураж да направят нещо по въпроса..
Някой, някъде може да ти счупи врата с такова мислене.
17.01.18
17:30
Тоя врат доколкото чета е як, но е много вероятно някой да опита.
казано от Владо на 17.01.18, 16:56:
До сега не е имало случай след направена забележка да не се престане, аз не съм от стеснителните.
Просто всичко зависи от позицията и мотивацията,а при мен е -щом на мен са ми развалили кефа,за мен не представлява пречка да разваля и техния,като начини бол от културни ,до не толкова,па ако ще и някой да ми избие зъбите примерно)))пак забавата им е заминала.
17.01.18
17:55
.......и така ескалира агресията и единия завършва с избодено око с вилица, другия в килия.
Винаги е по-добре да подминеш маловажните неща от ежедневието.
Не съм пацифист, но смятам, че е по-добре
Бе така е като цяло...но като някой целенасочено ти преебава почивката,то това няма как да се подмине.
И въобще,каква работа имат деца до 10-12г възраст по ресторанти ???
Мнението беше редактирано от nervak на 17.01.18 18:07.
17.01.18
18:10
Подминавайки подобни целенасочени селски прояви, бавно и сигурно те превръща в мухльо.
Иначе не бих направил забележка на родители, понеже децата им дивеят. Тук става въпрос за друго.
17.01.18
18:18
Така звъннаха хората от хелс китчъна и интервю онлайн няма да има..........
Дам, няма да има, мила млада дами ми обясни, че няма нужда и да смятам, че съм преминал към следващия кръг на кастинга-готвене.
Това онлайн не става, тр на 24 или 25-ти да съм в БГ.
Както си имах време да мисля се оказа, че утре по това време тр да дам последното си решение.
Бомбър- мухльо не е нещо, което ме притеснява, ако е мнение на човек, който не уважавам.
Ако съпругата ми ме смята за мухльо- мн зле, ако някой изкилиферчен БГ ентусияст-кръчмар ме смята за такъв....
Жив и здрав да е.
А това, че умееш да замълчаваш и да оставяш другите с грешно впечатление-мухльо, например, не означава, че огъня не гори.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 17.01.18 18:22.
17.01.18
18:30
Ако самия ти се чувстваш мухльо, мнението на останалите е без значение.
17.01.18
18:49
Ако не си мухльо, също.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 17.01.18 18:49.
18.01.18
00:58
Седиш си в заведението, поркаш си кола с кафенце или нещо такова и виждаш това:
18.01.18
01:21
Кокала си е просто кокал докато два лъва не го пожелаят и понеже в България всеки смята себе си за лъв, всяка, наглед, елементарна ситуация завършва с кръвопролитие(образно).
Извинявай, съжелявам и сбърках не са сепуко за егото.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 18.01.18 02:27.
18.01.18
02:12
Реших, минусите са повече от плюсовете, погъделичках си самочувствието, но ритъма и пулса на живота ми са нещо, което не искам да разбутвам за нещо такова.
Късмет на симпатягата, който ще заеме моето място.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 18.01.18 02:13.