Mjölnir.......

Темата е заключена.
Прескочи до:
Gogo

27.06.17
23:36

Еййй браво бе!
Като дойде време за бирата, да носиш и семе за люти чушки! : Д
Аз съм градинар. Без майтап. :>

едит: Ейй, най-мразим да се набиваме на очи, с първо мнение в страница. И то днес не ми е за първи път!

Мнението беше редактирано от Gogo на 27.06.17 23:38.

Bart Simpson

27.06.17
23:39

казано от Gogo на 27.06.17, 23:36:

Еййй браво бе!
Като дойде време за бирата, да носиш и семе за люти чушки! : Д
Аз съм градинар. Без майтап. :>

едит: Ейй, най-мразим да се набиваме на очи, с първо мнение в страница. И то днес не ми е за първи път!

Ми ако можех да ти пиша лични съобщения,бих предпочел,ама нещо не става.
А за семките,обещавам ти,ще ги опаковам утре.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 28.06.17 02:56.

Bart Simpson

30.06.17
14:30

Днес тренировката беше неприятна,бавна,безсилна и никакво развитие.
По-скоро беше само за да не се чувствам виновен,че съм пропуснал.
Гърди и гръб.
Общо изразходени 420 калории.
Храна-
Св. Със зеле на фурна.
Две-бири
Ядки
Малини
Сирене
Всичко-1600 калории
Продължавам да не близвам,хляб,захар.
Кантарът днес-83-на гладно
Имах възможност да поспя до по-късно и отидох в залата около 10/30h.
Не знам дали е заради това или защото последните две нощи спах само по 4-5 часа,или заради дефицита,но съм смазан и психически(демотивиран)и физически.
Най-вече защото синът ми утре заминава с баба си в БГ и няма да го виждам за един месец.
Много мразя тая част от годината,въпреки, че знам,че няма по-забавно място от село с надуваем басейн на двора.
Плочките май се показват.
Продължавам да се чувствам лек и подвижен.
Продължавам да чета за себе си,че съм тъп и олигофрен,но обида може да е обида само тогава,когато съдържа частична истина.
Знаете ли какво е общото м/у #налния секс и истината-на който не му харесва-боли.

Carbohydrate

01.07.17
07:21

Много се впрягаш, досущ, като мен в началото))))....Единствената борба, дали тук на форума или другаде, трябва да е със самият теб. Преборвайки себе си, изкачваш стъпала и ставаш по-мъдър. Никой не е длъжен на никой тук! Никой не е длъжен да се съобразява с теб, мен, него....Хората сами избират с кой да тръгнат, на кого да вярват и т.н. Пускаш си мнението, ако искаш, доказваш го, а хората сами решават, дали да го приемат или не....Несъмнено трудно е, да отидеш при аборигените и да ги накараш да вярват в радиоприемник))), например.....А сега, с развитието на интернет, хората сами се образоват, търсят, и т.н. Хората вярват на базата на поне три положителни мнения, нищо, че не са верни. И да променят мнението си, трябва да го пробват...тогава само разбират, че са грешали и продължават да търсят...това се казва трупане на опит. Ти сигурно имаш голям такъв, но хората тук нямат и за това така се получава. приеми, че си дошъл в друга държава и с други разбирания. Няма лошо....Обидите няма да помогнат! Има и друго, че хората общувайки само на един форум, са като да се размножаваш с 10 човека и техните роднини - израждат се хората. Приложено към форума, хората стават като коне с капаци и е трудно да приемат нещо ново, а и не са длъжни да го правят!!! Аз от както съм на форума, съм превел и пуснал тук безброй материали, като съм искал да запозная хората с тях....Не е нужно да им вярват, но те помагат да се нареди пъзела - повече информация, повече възможност за отсяване на пълнеж....Пробвал съм безброй варианти на трениране, но не всичко)))) и това е хубаво....борих се със себе си, ....може и да не е кой знае какво за другите, но за мен са малки победи, които доказват правотата ми, че вървя в правилна посока...Ето, клекнах 2 пъти теглото си, без добавки абсолютно, без хормони и без някаква храна)))...значи може и без бюджет))))....бавно, но може, на години, но може))...Та, не се впрягай и развивай своите възможности...прави добро и го пускай в морето, може и ти да го срешнеш по пътя си. Пак повтарям, никой не е длъжен на никой. Хубав ден на всички! 🙂

Bart Simpson

01.07.17
10:04

Трудно ми е да опиша колко много ми харесва казаното.
В толкова гаден ден,направо ми оправи настроението.
Направо ме зареди, бе човек.
Отдавна не бях чел нещо толкова ободряващо,благодаря ти от сърце.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 01.07.17 10:12.

Bart Simpson

01.07.17
11:12

Това,че тук ми се създават негативни емоции как точно ти дава съмнение относно степента на активност на живота ми извън форума.

01.07.17
11:30

Ти виж стихотворението, каква рима, каква стъпка, какви чувства 😄

Bart Simpson

01.07.17
11:33

казано от James Hinks на 01.07.17, 11:30:

Ти виж стихотворението, каква рима, каква стъпка, какви чувства

Dizzy

01.07.17
11:38

Еее, изтрито е мнението преди моето. Сега излиза, че аз съм лигла : )))

Bart, хем докладваш мнения, които искаш да бъдат изтрити, хем после предизвикваш хората да ти пишат в дневника, знаейки какво ще последва.

Не разбирам логиката ти.

01.07.17
11:56

С какво българските ханове са релевантни в разговора ?

Bart Simpson

01.07.17
12:00

казано от Вероника Налбатска на 01.07.17, 11:55:

Bart, хем докладваш мнения, които искаш да бъдат изтрити, хем после предизвикваш хората да ти пишат в дневника, знаейки какво ще последва.

Не разбирам логиката ти.

Логиката ми е следната:
Водя се от чувства,а не логика,за жалост.
Нали разбираш,че няма как да си оставя магарето в калта?
Не аз създавам конфликти и караници.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 01.07.17 12:02.

01.07.17
12:06

Що пък точно ханове ? Това е нещо което мога да намеря в Гугъл за по-малко от 30сек., а ти искаш да покажеш на някой, че е дребна душица с това

Мнението беше редактирано от CottageCheese на 01.07.17 12:12.

Bart Simpson

01.07.17
12:07

казано от CottageCheese на 01.07.17, 12:06:

Що пък точно ханове ? Това е нещо което мога да намеря в Гугъл за по-малко от 30сек., а ти искаш да покажеш на някой, че е дребна душица с това

Опитай.
Ще чакам три минути и излизам,че имам малко неща да върша в по малката част от живота си.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 01.07.17 12:09.

Bart Simpson

01.07.17
12:08

За мен това,Вероника, ще приключи по един от двата начина,а иманно:
-Бан
-Извинение от стадото на китовете.

01.07.17
12:12

Всеки човек знае нещо повече от другите, но това,не го прави по умен от тях.Интересувал си се,прочел си, но не е нужно да избиваш комплекси.

Напротив.

По-голяма част от случващото се го предизвикваш сам. Не един път съм те хващала да обиждаш първи. Но както и да е.

Ще заключа дневника ти, докато страстите се успокоят. И без това не го ползваш като фитнес дневник.

Ако някакви караници/дразги продължат и в другите оспамени теми, ще заключа и тях.

Честно, мога по доста по-добър начин да оползотворя времето си, от триене на безброй мнения. Останалите модератори - също.

Още повече, че както вече казах, хем не искаш да ти пишат и докладваш, хем продължаваш да задаваш адресирани въпроси и обиди, от които ще последват още мнения (това няма как да не го знаеш). Които вероятно после отново ще докладваш.
Хем си жертва, хем първи хапеш.

Слънчева събота!

Bart Simpson

02.07.17
11:48

Днес искам само да впиша един крос от 4км с 5кг в раницата.
Видях малко зор защото диска много подскачаше в раницата,но открих един вътрешен ремък,който изглеждаше създаден точно за това.
Плоки:
Продължавам да свалям ядейки плодове,пиейки по няколко бири и изключвайки максимално възможно въглехидратите.
Не знам къде е ключа от бараката,но виждам все повече вени и очертани мускули,а дори малко занемарих храненето.
Докато продължава прогреса няма да променям нищо.
Форума:
Благодаря за върнатия достъп до дневника ми.
За широката аудитория:
Съжелявам за замърсеното пространство.
За участващата част от нея:
Не знам как успях да си позволя да харесвам или не някой тук,тъй като си дадох сметка,че аз знам за вас толкова,колкото и вие за мен.
А след като ме мислите за това,което казахте значи то клони към нула.
Както е да е -дневникът ми повече няма да замърсява общото пространство.
Утре-крака и пояс.
Рамото ми се влошава от пулоувъра и получих няколко насоки за заменянето му,утре ще споделя наблюденията си.
Късмет на всички.

Bart Simpson

03.07.17
10:56

Тренировка:
Крака и пояс.
Тип:
Супер серии.
Музика:
Pennywise.
1.повдигане на прасци от стоеж+45кг-5x13
Сателит-косене-5#10-35кг-всяка страна.
2.leg extention-5#65кг
Сателит-Димо ще каже как се казва-5#10-50кг-на всяка страна.
3.повдигане на прасци от седеж-смит машина
5#13-110кг
Сателит-abdominal-5#65кг
4.leg curl-5#10-50кг
Сателит навеждане встрани с дискове-5#15-20кг в ръка.
Всичко в два кръга.
Час и петнайсет минути.
Вчера прекалих с виното и днес-”......глава се люшка,уста проклина цяла вселена!.....”.
Почивка от работа днес,главата цепи,но 6/45 h на крак и в залата.
Упражнението,което ми показа Димо,не знам как се казва,е много ползотворно и е приятен заместотел на пулоувър-а.Нищо почти не отива в рамото и ще го задържа за няколко седмици за да видя в пулоувър-а ли е проблема с рамото или е нещо друго.
Храна:
Манго-2броя
Сварени яйца-2 броя
Орехи сурови-150гр
Артишок-150гр.
Успешен ден на всички.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 03.07.17 11:37.

03.07.17
13:42

казано от Bart Simpson на 02.07.17, 11:48:

За широката аудитория:
Не знам как успях да си позволя да харесвам или не някой тук,тъй като си дадох сметка,че аз знам за вас толкова,колкото и вие за мен.

Понеже си позволи прекалено много, а и явно имаш желание да си взаимодействаш с институциите, сега ще ти кажа какво следва:
1. В събота, докато ти се вихреше отново по мой адрес, аз се срещнах с двама приятели, юристи, работещи в Съдебната система. Показах им всички твои обидни постове написани по мой адрес(да, не си мисли, че като нещо е изтрито или редактирано, то е изчезнало безвъзвратно). Увериха ме, че съвсем спокойно и напълно основателно мога да подам тъжба за престъпление от частен характер по чл. 148, ал. 1, т. 2 от НК.
2. Чакам справката от Гранична Полиция, за да видим кои баба и внуче са пътували от Ирландия в периода 29.06 - 02.07. Така сам разбираш, че ще имам и твоите данни, които да попълня надлежно в молбата - тъжба до Съда. Тоест няма да се губи време в разследване и доказване на самоличността зад ник-а “Барт Симпсън”.
3. Понеже си пускал достатъчно снимки, няма и как да мине номера, че някой друг е писал от твоя компютър.
4. Срока за подаването на тази тъжба е 6 месечен. Тоест и времето е на моя страна, но за това ще стане дума по-надолу.
5. Понеже прочетох това: Лично предизвикателство , ти давам възможност да постъпиш както пишеш там и да дойдеш, когато си в България, да се извиниш очи в очи. Да те предизвиквам на дуел мисля, че е повече от смешно и жалко, най-малкото поради разликата във физическото ни състояние и опит в каквито и да се сетиш “дуелни” дисциплини, но много уважам хора, които могат да признаят, че са сгрешили и да се извинят за постъпката си, когато не са постъпили правилно. Но извиненията бих ги приел само лично, не тук във Форума. Така и така ще идваш да ядете сладолед с Димо в Пловдив.
А за сега ти желая ползотворен ден и успех с изкарването на плочките.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 03.07.17 13:52.

Bart Simpson

03.07.17
14:04

Васил Арнаудов е името ми,на лично съобщение ше ти напила и ЕГН-то ми на лична.
От мен.
Ирландия не е само една на таз земя.
Действай си и излез от дневника ми.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 03.07.17 14:16.

03.07.17
14:11

Каквото ми е трябвало така или иначе вече го имам.
А относно извинението - твоя воля, нямам да имам угризения, че ще трябва да поработиш за мен, лишавайки семейството си. Пък и на твое място бих се замислил по много други въпроси...
Още един път успех с плочките.

Bart Simpson

03.07.17
14:12

Нямам страх,къде да дойда да се извиня защото имам причина да го направя,държах се просташки.

Bart Simpson

03.07.17
14:13

Никоха не е никога.
Пари като шума,няма кой да ги харчи.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 03.07.17 14:17.

Bart Simpson

03.07.17
14:19

казано от James Hinks на 03.07.17, 13:42:

казано от Bart Simpson на 02.07.17, 11:48:

За широката аудитория:

Понеже си позволи прекалено много, а и явно имаш желание да си взаимодействаш с институциите, сега ще ти кажа какво следва:
1. В събота, докато ти се вихреше отново по мой адрес, аз се срещнах с двама приятели, юристи, работещи в Съдебната система. Показах им всички твои обидни постове написани по мой адрес(да, не си мисли, че като нещо е изтрито или редактирано, то е изчезнало безвъзвратно). Увериха ме, че съвсем спокойно и напълно основателно мога да подам тъжба за престъпление от частен характер по чл. 148, ал. 1, т. 2 от НК.
2. Чакам справката от Гранична Полиция, за да видим кои баба и внуче са пътували от Ирландия в периода 29.06 - 02.07. Така сам разбираш, че ще имам и твоите данни, които да попълня надлежно в молбата - тъжба до Съда. Тоест няма да се губи време в разследване и доказване на самоличността зад ник-а “Барт Симпсън”.
3. Понеже си пускал достатъчно снимки, няма и как да мине номера, че някой друг е писал от твоя компютър.
4. Срока за подаването на тази тъжба е 6 месечен. Тоест и времето е на моя страна, но за това ще стане дума по-надолу.
5. Понеже прочетох това: Лично предизвикателство , ти давам възможност да постъпиш както пишеш там и да дойдеш, когато си в България, да се извиниш очи в очи. Да те предизвиквам на дуел мисля, че е повече от смешно и жалко, най-малкото поради разликата във физическото ни състояние и опит в каквито и да се сетиш “дуелни” дисциплини, но много уважам хора, които могат да признаят, че са сгрешили и да се извинят за постъпката си, когато не са постъпили правилно. Но извиненията бих ги приел само лично, не тук във Форума. Така и така ще идваш да ядете сладолед с Димо в Пловдив.
А за сега ти желая ползотворен ден и успех с изкарването на плочките.

Срещна се с юристите и им прати обидни думи?
Хем си на среща хем пращаш?

03.07.17
14:21

казано от Bart Simpson на 03.07.17, 14:12:

Нямам страх,къде да дойда да се извиня защото имам причина да го направя,държах се просташки.

Като си дойдеш в България и се видиш с Димо и Гого - те и двамата знаят къде е залата, а Гого винаги може да ми се обади и да те доведе където и да съм.
А и не виждам за какъв страх може да става въпрос...Тук говорим за нормални взаимоотношения.

казано от Bart Simpson на 03.07.17, 14:19:

Срещна се с юристите и им прати обидни думи?
Хем си на среща хем пращаш?

Не четеш ли, човек, какво пиша??? Показах им, не виждам къде пише пратих 😄

Мнението беше редактирано от James Hinks на 03.07.17 14:24.

Bart Simpson

03.07.17
14:24

Нормални?
Заплахи,въвличане на семейство,работа за теб,обиди?
Това не са нормални неща.

Bart Simpson

03.07.17
14:25

А да,показах,не пратих.Дай на лична,остави дневника.

03.07.17
14:28

казано от Bart Simpson на 03.07.17, 14:24:

Нормални?
Заплахи,въвличане на семейство,работа за теб,обиди?
Това не са нормални неща.

Няма заплахи, обясних от къде ще стигна до информацията. А относно работата за мен - ми прочети какво предвижда тоя член(е, не е робство де, глоба е). Отдавна ми е минало времето, в което бих се заминавал с глупости. Пък и не бих ги обявявал публично.

Bart Simpson

03.07.17
14:32

Надявам се да ги дадеш за благотворителност,пледирам виновен,ако искаш да съкратим процедурата и да ми кажеш колко да даря на избрана от теб кауза.

03.07.17
14:35

Помогни на някой в нужда, независимо как и с какво и сме квит. Даже приемам, че си го направил и без да го обявяваш публично, защото се надявам, че ще го направиш.

Bart Simpson

03.07.17
14:40

И отново Джеимс излиза прав заставяйки някой да стане по-добър.
Високи адмирации за начина по-който действаш,надигра ме.
Определено ще се видим на живо.
Но ще те помоля да внесеш тъжбата,макар и неоснователна,защото срещу твоета дума -написах -не знам нищо за вас.
В хронология това е преди ти да ме запознаеш с плановете си,което фактически определя моитентвърдения като предположения и въпросната тъжба няма да има юридическа стойност.
Въпреки всичко го направи за да знам,че не съм върнал скоростта защото си ми свил перките,а защото ми е неприятно от държанието ми.
П.п.тъкмо ще знам ако твоета тъжба проработи дали мога да си върна парата от херца за тъп олигофрен,дето ме нарече.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 03.07.17 14:55.

03.07.17
14:56

Аз така дипломатично, между шамарите, да вметна един он-топик: спомена че си се катерил, в тая връзка набирания правиш ли в тренировките си и ако да в какви протоколи ги включваш? Благодаря.

Bart Simpson

03.07.17
15:04

Само сутрин преди тренировка държа лактите на 90 градуса набиране 30 секунди няколко пъти като част от загряването.
А катеррнето беше преди години,на скоро пипнах една стена,тотал щета,а беше лека.
Натежал съм много от тогава.
Само с талк на кръста,без въжета,а искъра изглежда като кърфица долу.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 03.07.17 15:46.

Bart Simpson

04.07.17
15:37

Днес имам да пиша много.
Тренировка:
Гърди и пояс.
Прекъснах я по средата защото имах емоционален срив,но нямам проблем да говоря за това.
След третото упражнение се поддадох на емоциите и излязох от залата.
Направих само лежанка,кофи, флайс и не исках повече.
Първата половина от деня беше в една крайност(смазан и разочарован),втората част от деня ми беше ползотворна и обнадеждаваща.
Преоцених себе си в много аспекти и главно поведението ми във форума.
Много от вас са ме виждали и горе и долу и съжеляващ и агресивен.
Не без чужда помощ обаче пъзела започва да се нарежда.
Днес обмислях как да се откажа от предизвикателството за плочки,но няма да го направя защото видях,че има хора,които искат да видят и да ми покажат добрата страна на моета личност.
Освен за плочки и добре изглеждащо тяло от днес започвам работа по духът,спокойствието и търсене на златната среда.
Аз съм човек,който има нужда от насоки, а в същото време слон ми е седнал на ушите.
Искам да благодаря на тази част от аудиторията,която не ме възприе само с лоште ми черти, а повярва,че въпреки всичко имам и добри такива.
Храната днес:
Нямам никакъв апетит.
За целия ден до сега съм изпил две бири и може би ще изпия още две и малко вино.
Само семки съм излюпил малко и довечера ще изям една салата домати и краставици.
С оглед на ниския ми разход днес няма да ям нищо повече.
Много помогна и една колекция от снимки за единственото докоментирано(до колкото ми е известно)пускане на Мусала със сноуборд,за огромна жалост преди два месеца загубих един от тримата ми приятели,заради кръвоизлив в мозъка,две години по-малък от мен.
Споменавам го защото е един от хората, с които направихме това епично пускане.
Мусала2/2009

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 04.07.17 15:39.

Gogo

04.07.17
16:01

Само за форумни глупости да не се втеляваш.
Аз не съм видял нещо лошо от теб. Нито нападка към някого, ако вече той самият не го е направил. В един момент придаваш спокоен вид, в друг ти избиват чивиите, но то е разбираемо. Да не ти пука и не го взимай присърце. Не е нужно и да се обясняваш за всяко обвинение или обида. Притчата с обидата и подаръка трябва да си я чувал. Убиваш с мълчание и това е. Като не те кефи някакво мнение, посочваш го, аут и лека нощ. Както и се изрази скоро модератор в друга тема, ти решаваш какво да има в собствения ти дневник. Но пък, още по-добре би било да го оставиш да виси, такова злонамерено и останало без отговор. : )
Ако не се забавляваш във форума, струва ли си...

04.07.17
16:29

За мен е очевидно че си холерик по темперамент. Бързо палиш, но и бързо се съгласяваш, макар и да си имаш свое мнение. Може би наистина нямаш опит в онлайн общуването, аз вися по чатове и форуми от 93-та 🙂 Това е само един от двайсетината форуми които съм ползвал/ползвам в последните 25 години 🙂

Иначе Гого е прав, че не можеш да угодиш на всички.

Айде като сме тръгнали на притчи, да кажа и аз една:

Баща и син тръгнали от селото си на магаре. Първите хора, които ги срещнали възкликнали:
– Какви безсърдечни хора! Бива ли така да мъчат горкото магаре? Яхнали го двамата!
Бащата слязъл и оставил сина си на магарето. По-нататък срещнали други хора, а те казали:
– Ама че неблагодарен син! Той си почива на магарето, а клетият старец се мъчи да ходи пеша.
Синът слязъл от магарето, а бащата се качил. След малко пак срещнали хора.
– Този човек няма капка милост в сърцето си. Да остави горкото дете да се влачи пеша, а той си язди магарето!
Бащата слязъл и заедно със сина си тръгнали да ходят пеша. Следващите, които ги срещнали прихнали да се смеят:
– Леле, вижте тези двамата луди. Имат магаре, а ходят пеша!

п.с.: И да не си си и помислил повече да се отказваш от целите си защото на някой може да му се струват смехотворни или нищожни. Те са си твоите цели. Нека всеки си гледа неговите и ако не може да помогне, поне да не пречи. Да се забавляваме да, да се присмиваме - не.

Мнението беше редактирано от Димо на 04.07.17 16:33.

Bart Simpson

04.07.17
16:31

Забавлявам се,радвам се,че продължаваш да имаш положително мнение за мен.
Искам да уча още и искам да изглеждам добре и да се чувствам така,тази цялата работа трябваше да се случи за да мога да поработя върху себе си.
Тук вече, за мен,не става въпрос за мнения,нападки и обиди,а за това, че си позволих с умисъл да искам някой да се чувства гадно.От това обаче страдам само аз и нямам никакво намерение за в бъдеще да причинявам негативни емоции никому.

Bart Simpson

04.07.17
16:33

Това ми е първият форум.
Както и да е,беше емоционално и благодаря ня всички за подкрепатя,няма да го забравя,а сега напред към плочките.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 04.07.17 16:35.

04.07.17
18:11

Успех в плочковаденето,лет дъ форс би уит ю,пък и аз ще те последвам в това начинание някога надявам се 🙂

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1