24.07.17
13:20
Не разбрах връзката между сателита и снимките, но да не забравя да честитя годишнината!
Да сте живи и здрави! 🙂
24.07.17
13:22
Първата част за сателита е отговор на твоя въпрос,а снимките се за да ги имам в дневника защото бицепса май наистина отпуска дори и визуално.Във връзка с разговора ни с Дъфи от преди малко,а и да мога сам да си се следя.
Благодаря ти за пожеланието.
24.07.17
13:28
Ами на едната снимка са в стегната бицепсова поза, а на другата отпуснати, не мога да преценя, а и 8 мм. не са кой знае какво. То и на двете снимки да бе стегнат, изчистване например може да се види, ама за размер винаги може да се заблудиш.
Иначе си си ок, гледам даже на втората снимка и горната част на плочките е тръгнала :-)
24.07.17
14:55
казано от Deyan на 24.07.17, 13:28:
...а и 8 мм. не са кой знае какво...
аз два месеца се боря за 8 мм. на бицепса, не съм съгласен.
24.07.17
16:34
казано от NightCrawler на 24.07.17, 14:55:
Ман,въпросът е че моите спадат,а не че порастват.
24.07.17
16:47
казано от Bart Simpson на 24.07.17, 16:34:
Да де, знам. Това да сваляш като цяло килограми и да растеш на мускулна маса, е постижение. Все пак и на ръцете имаш мазно и чистиш. Не се знае, от мускула ли е изядено, но пак не е много според мен на фона на свалените килограми.
24.07.17
19:42
казано от Deyan на 24.07.17, 16:47:
казано от Bart Simpson на 24.07.17, 16:34:
Да де, знам. Това да сваляш като цяло килограми и да растеш на мускулна маса, е постижение. Все пак и на ръцете имаш мазно и чистиш. Не се знае, от мускула ли е изядено, но пак не е много според мен на фона на свалените килограми.
Аз на нощния го пояснявях това,знам,че ти знаеш.
Бяхме малко на път и да живеят хората,които не мислят само как да правят пари от захар и бекон....
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 24.07.17 19:51.
24.07.17
19:53
Еее, Барт....кефиш братъ ;-)
24.07.17
20:03
Предста ви си на рафт в малко магазинче,направо ме усмихнаха,защото в колата си държа само няколко пакетчета от осолено телешко и сушена рибка в пакетчета за да си имам за из път защото често тръгвам за някъде във време когато не съм гладен и по пътя започвам да откачам.
А тези хора в това магазинче направо ми скриха шапката.
27.07.17
14:55
Днес едни крака:
1.повдигане прасци от стоеж
5#13+60кг
Сателит-казанче5#7-50кг на всяка страна
2.leg extention-5#10-65,65,70,70,75кг
Сателит-кофи5#10+0кг
3.повдигане на прасци от стоеж5#13+60кг
Сателит-наклони в страни с диск5#7+20кг на всяка страна
4.leg-curl-5#10-50кг
Сателит-косене5#7-35кг на всяка страна.
Два кръга.
На втория кръг само кофите не можах да завърша10,10,8,8,8.
Много бърза тренировка без никакво спиране,много пот,480 калории.
Започвам да разбирам как тялото ми работи и кога има нужда от почивка,едно е да го четеш друго е на практика да го усещаш.
Килограмите са си 81.3
След няколко дни отивам да почивам,разучавах фитнесите по морето обаждах се на един и ми пратиха сайта си.
Моите тренировки не изискват кой знае какво,та ще свърши работа.
Хубавото е че е в хотел и ми казаха,че може да се посещава денонощно.
Храната е със сведен до минимум въглехидрат,ежедневен дефицит.
Спрях и плодовете,взимам cod liver oil с голям комплекс витамини.
Бира,бая,понеделник и вторник около 13 общо,но виждам,че не ми пречи на пиленето и си я пия.
Много маслини,много риба,много артишок,яйца,говеждо.
Това е от днешното мерене.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 27.07.17 16:20.
28.07.17
00:05
Вечеря за плочкаджии.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 28.07.17 00:05.
28.07.17
11:24
Да си запиша едни ръце:
1.вдигане на дъмбели напред за рамо:
От десет до едно
Един път с дъмбели, един път без-10кг в ръка.
2.набирания-чисти-1#16+0кг
3.дърпане на скрипец за трицепс5#10-40кг
Сателит-усукване с щанга-5#5-15кг на всеки крайна щангата
4.чуково згъване5#5-20кг в ръка.
Сателит-казанче-5#7-50кг
5.кофи5#5+25кг
Сателит навеждане в страни с диск5#7-20кг последователно всяка страна.
6.зотман за предмишници5#5-15кг
Сателит-косене5#7-35кг последователно на всяка страна.
7.вдигане на дъмбели в страни за рамо от седеж-5#7-7.5кг в ръка.
Вчера на краката успях да си докарам мускулна треска.
Днес ми беше изморителна тренировката и малко немощен бях,минах си през сериите,но с много напън и инат.
Усещам кога и как се държи тялото ми и кога храната гори,кога не стига,кога може още.
В началото когато започвах се хранех по-обилно и прибирайки се у дома имах нужда от поне десет минути на дивана за да оправя пулса.
Сега се връщам с нормализиран пулс при много по-орязана храна,обаче пък ми е много трудно да напредна и да кача килограмите на упражненията.
Например от месец съм качил единственно лежанката и то с десет килограма.
Вчера единственно на краката се почувствах ок и бързичко направих тренировката,защото два дни почивах преди това,днес пак съм долу.
Усещам,че някои тренировки ги изкарвам само на инат.
казано от Bart Simpson на 28.07.17, 00:05:
Вечеря за плочкаджии.
Между другото, имай предвид че сайта го четат различни хора. На някои девойки, само това им трябва за да решат да я карат на няколко маслинки и лъжица мйонеза.
28.07.17
11:36
Разбирам чудесно,но това е моят начин на живот,тренировки,хранене и постигане на цели.
Не ангажирам никого с правотата му.
Едит:то и на лапетата им е достатъчно да прочетат за твоите щанги и да се метнат и да си докарат хернии и всякакви други контузии,нали?
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 28.07.17 11:42.
28.07.17
11:43
казано от Bart Simpson на 28.07.17, 11:36:
Разбирам чудесно,но това е моят начин на живот,тренировки,хранене и постигане на цели.
Не ангажирам никого с правотата му.
Едит:то и на лапетата им е достатъчно да прочетат за твоите щанги и да се метнат и да си докарат хернии и всякакви други контузии,нали?
П.п.няма как да завършваш всяко вписване с -дами,не правете това у дома......
Ммм бап,нещо грешно си написах послеписа.....
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 28.07.17 11:44.
29.07.17
00:17
Извинявам се ако това “замърсява” пространството, но или остарявам или България става толкова цинично място,че започвам да намирам смисъл в думите на Юлиян Вучков.
30.07.17
23:27
Последния работен ден е в миналото........
Утре последни гърди и hit the road Bart….....
30.07.17
23:32
Юлиян Вучков е титан на мисълта! Добре че ме подсети... тъкмо се чудех каква книга да си купя за плажа хахаха...
30.07.17
23:34
казано от Bart Simpson на 30.07.17, 23:27:
Последния работен ден е в миналото........
Утре последни гърди и hit the road Bart….....
Завиждам ти...
Мен ме чака цяла работна седмица :(
31.07.17
00:05
Съжелявам те искрено,последната седмица е един малък кошмар......
31.07.17
00:24
Eyes in the sky…...
31.07.17
00:25
казано от Dizzy на 30.07.17, 23:32:
Юлиян Вучков е титан на мисълта! Добре че ме подсети... тъкмо се чудех каква книга да си купя за плажа хахаха...
“Някои го предпочитат смешно”
Зборник разкази,които са идеални за море.
31.07.17
10:43
Такаааа,днес гърди.
Няма да ги пиша защото съм ужасно превъзбуден от факта,че след 30-ина часа ще видя малкия ми син след месец разделени.
Макар и многословен нямам думи да опиша какви чувства бушуват в душата ми.
Отивам да стягам куфарите.
Хладилника е празен.
Къщата е проветрена.
Цветята поляти.
Обичам ви,хора,благодаря ви за приятните моменти.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 31.07.17 11:22.
01.08.17
23:29
#бем ти и живот,еднофамилна къща дълбоко в Родопите,печени чушки с чесън,кайсиева ракия,дядото разказва истории докато пече овчи пържоли,а огъня пука.
Бабата припка и само дебне на някой нещо да му свърши,домата вътре като месо сочен,мирише на стръг.
Щурци.
Една котка притича през двора.
Огъня догаря.
Последните пържоли са веча за мезе.
И моят син,моето прекрасно малко момче трупа спомени без да разбира,че дядо му е на прага.
И тъжно и смутно,но този корав,за пример човек оставя спомени за жарки лета.
За игра.
Защо,Богу,не можем тук да живеем,защо?
02.08.17
06:30
6 часът на крак.
Едно бързо три в едно с бабата,дядото от четири часа сутринта полива и се суети из градината.
Планът за днес-разходка с една група местни офроудъри,които вчера се присъединиха към пиршеството и ме поканиха с тях.
Трябва да изровя някоя каска.
След това бия камшика към София и в късния следобед със сестра ми ще ходим в залата,която посещава.
Другата ми сестра се връща утре от Швеция и заедно всички към морето.
Идит:хич не ме е еня за диетата,мекицииииииии.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 02.08.17 06:36.
02.08.17
07:53
Не може без мекици : )))
Усеща се хубавата емоция,която изпитваш 🙂
Много се радвам на щастието ти в момента! Приятно прекарване вкъщи 🤘🐾🙃
02.08.17
14:50
В София, на гости на майка ми,контраста е очевиден-мезе охлюви в масло.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 02.08.17 14:51.
02.08.17
14:54
казано от Bart Simpson на 02.08.17, 14:50:
В София, на гости на майка ми,контраста е очевиден-мезе охлюви в масло.
То мезе се нарича, когато има и нещо друго в чаша ............ я признавай веднага :-)
02.08.17
15:28
Ам,чи винце уа.....беличко,изпотенко.
02.08.17
21:12
Чичо, кога ще ядете сладолед с Димо, да дойда да пия две бири. :>
02.08.17
22:40
Гог,как минаха,приятните ангажименти,много се радвам,че се появи отново.
С Димас още не съм го обсъдил,но единственното възможно за мен време е десети или единайсти,ще се радвам да си покажеш носът......
Трябва да утре или в петък да е сладоледа, че в събота пътувам за планината.
Май ще ни се размине сладоледа в такъв случай, че цялата друга седмица съм планувал в Северозапада.
Мнението беше редактирано от Димо на 02.08.17 22:43.
02.08.17
22:54
Пичове,ще ви кажа нещо,радвам се,че ви намерих и че ще има време за сладолед не е под въпрос.
2017 или 2018-та е само формалност.
03.08.17
02:15
Днес в клуб Athletic в Litex towers Дианабад.
Ми няма дребни неща,които да могат да ми саборят настроеноето,но фактът, че нямам опит в български фитнес зали е очевиден.
Първо шкафчетата се заклю.ват с някаква безумна схема,която и до края на престоя ми не ми стана ясна,душа се пуска с картата, която тииздават на входатрябва да имаш отделни обувки за вътре,а потта, която се лее (както би трябвало да се предположи)е по-малък замърсител.
Залата е сигурно два декара и е разделена на отделни залички.
Тази с дъмбелите е на приблизително 60 метра от скрипците-супер серии-невъзможни.
Дисковете и лежанките в отделна зала.
За наклоните встрани с диск,си понесох една двайска към успоредката и бях пресечен по пътя и ми бе обяснено,че това е непозволено.
На влизане понеже не знаех,че тр да имам втори кецове за вътре им отклоних вниманието,казвайки на загорялата(тен) девойка на рецепцията, че ще направя еднократно посещение за да видя дали тази зала съвпада с нуждите ми,ей,ходи след мен цял ден.
Вообще не ме интересува факта,че в тази зала нямале нито един потен или привидно изморен човек.
Само се оглеждаха мацките(еб#тея мацки,ама,на)пишеше се по телефоните, снимки и яко нацъфтелите гърбове.
На излизане, ме попитаха дали искам да стана клиент,при което много мило им обясних че не мога за супер серии да изминавам по60 метра между всяка серия.
Ок,казаха и както вс бе ок докато чаках систера да свърши групата им по........ Каквото си тренират си с атърсих уи фи защото съм в роуминг и ако има,няма нужда да топя сметката.
Намирам мрежата, връщам се на рецепцията да попитам за паролата и ми казаха,че е само за клиенти,хахахаххаа
Какво направи Bart Simpson…........?
Дадох на каката оше 15лв,пуснаха ме през въртящите летви......усмихнах й се и казах(с широка усмивка):
-Бихте ли ми дали паролата на уи фи-то,моля?
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 03.08.17 02:27.
03.08.17
09:26
Нали знаеш, че от 15ти юни няма роуминг? Ако имаш платена дата от Ирландия тя важи и в бг.
03.08.17
09:44
Барт, ти пак добре си се разминал и си потренирал нещо. В една друга верига, мой колега беше отишъл уж за безплатна пробна тренировка - такава им бе рекламата. Така и не са го пуснали да тренира - ама защо нямало да подпише договор /там са с договори/, кое не му харесвало, ама така, ама иначе. Той им казал, как да подпише, преди да е видял за какво става въпрос, дали ще му хареса или не и дали го устройват условията в зависимост от предлаганото. И реално като тръгнел някъде да отиде в някоя зала, го спират и го притискат. Накрая им казал: ще ми дадете ли да тренирам, съгласно рекламата ви или няма да ми дадете. Пак продължили да го увещават да подписва и до тренировка така и не го допускали. Казал им довиждане и си тръгнал.
03.08.17
10:03
Навсякъде са с договори. Това е много хубава политика, но само ако се прави с мозък. Моя фитнес прави друго: Свободно посещение има, но е доста скъпипко. Плащаш 6 паунда за посещението и 30 за да преминеш еднократно обучение, как да използваш съоръженията. Така реално, външни няма и фитнеса се е превърнал в клуб. Аз мога да кажа на 90% кой ще е вътре ако тренирам по едно и също време.
Ако искаш можеш всеки ден, да ходиш на безплатен оглед. Развеждат те обясняват ти и тн. След това ти предлагат няколко схеми, като тази с договор е най- изходна, но не задължителна. Можеш да приключиш договора когато ти е кеф, без наказателни такси, просто повече няма да можеш да подпишеш такъв и ако искаш да го посещаваш плащаш доста солено🙂
03.08.17
10:20
Случва ми се да посещавам фитнес зали в чужбина за еднократна безплатна тренировка и досега не съм имал проблеми, обикновено се опитват да ми обясняват някакви неща, “как се работи с уредите” и прочие, но най-любезно ги отрязвам и си правя тренировката, иначе това с договорите по мин 6 мес или 1 год си е безумно и масово разпостранено. Отделно заключването на шкафчетата става с личен катинар, който сам си носиш и се принудих да си купя такъв след третата зала, така че в България си е най-хубаво. Зали със свободни тежести има навсякъде, цените са прилични, обслужването и “шкафчетата” са перфектни и се надявам да не става като в чужбина.
03.08.17
10:24
Хм, аз ходя в Атлетик, но ти така си го описал, че все едно е нещо супер ужасно.
Ама така се смях на поста ти, много готино си описал негативните си впечатления! 🙂))
казано от Bart Simpson на 03.08.17, 02:15:
Днес в клуб Athletic в Litex towers Дианабад.
Първо шкафчетата се заклю.ват с някаква безумна схема,която и до края на престоя ми не ми стана ясна,душа се пуска с картата, която тииздават на входатрябва да имаш отделни обувки за вътре,а потта, която се лее (както би трябвало да се предположи)е по-малък замърсител.
Аз пък съм доволен, че не трябва да мъкна ключ в себе си а шкафчето се заключва с код.Колкото до кецовете, аз нямам опит с много зали, но разбира се че не е правилно да влизаш с кецовете с които ходиш навън.
За наклоните встрани с диск,си понесох една двайска към успоредката и бях пресечен по пътя и ми бе обяснено,че това е непозволено.
Това никога не ми се е случвало, като си взимах дискове за кофички с тежест за да ги занеса до успоредката.
...казвайки на загорялата(тен) девойка на рецепцията, че ще направя еднократно посещение за да видя дали тази зала съвпада с нуждите ми,ей,ходи след мен цял ден.
Ха ха ха, аз би се почувствал поласкан - в нашия Атлетик чакам по 15 минути да си купя вода.Често много трудно може да попаднеш на някой от екипа на рецепцията, камо ли да ходи след теб.А ако е готина мацката, защо се оплакваш? 🙂
Вообще не ме интересува факта,че в тази зала нямале нито един потен или привидно изморен човек.
Само се оглеждаха мацките(еб#тея мацки,ама,на)пишеше се по телефоните, снимки и яко нацъфтелите гърбове.
Има в нашата зала един тип с тениска с надпис “I’M Not Here To Talk”...е, на тоя тип не може да му затвориш устата просто.Но иначе май навсякъде това е традиция да се оглеждат мацките.
Дадох на каката оше 15лв,пуснаха ме през въртящите летви......усмихнах й се и казах(с широка усмивка):
-Бихте ли ми дали паролата на уи фи-то,моля?
Даже не знам да има wi-fi при нас.На теб за какво ти е, докато тренираш?