Предложения и препоръки за подобряване на тренировката ми в домашни условия?

Здравейте, разполагам с дъмбели 2х20, лежанка, тип пейка за лег, полулег и раменни преси, прав лост за който и тежестта от дъмбелите става и не на последно място лост за набиране! Ето на каква програма съм се спрял в момента: Гърди-флайс от полулег лег 4х10-12, суперсерия от лицеви опори с едно упражнение, където лоста се подпира в ъгала на стаята, едностранно се утежнява, както при мечка и се хваща за началото, и се смъква към гърдите в положение на колене. Тази супер серия, в изпълнявам в 4 работни серии 8-12 повторения, флайс от лег 4х10-12, суперсерия от повдигане на дъмбели от тилен лег с Флор преса 4х8-12, суперсерия от кофички до отказ с пуловър 3х10-12! Гръб-Набирания с широк хват пред гърди 8-10 серии до отказ, греба е с дъмбели 5х6-12, малко съм ограничен от към гърба, за това правя повече серии! Рамо-раменни преси с дъмбели от седеж 4х6-8, арнолд преси 4х8-10, разтваряния в страни 4х10-15, изказвания пред гърди 4х10-15, разтваряния при наклон напред 4х10-15 в супер серия хай пул с дъмбели от получаване лег 4х8-10, в същия ден и трапец- трапецовидни повдигания с дъмбели 4х10-12, фермерска разходка 4 до отказ! Долна част на тялото-тяга на един крак с изправени крака с дъмбели 4х8-12, български клек с дъмбели 4х8-12, глутесен мост с щанга 4х10-15, хипер екстензии 3х10-15, крънчове 3х10-15, повдигания за прасци с дъмбели, държайки се за лоста за набиране 4х10-15, суинг с дъмбел 3х15-20, подскоци над пейката 2 до отказ! Това е като цяло, целта ми е по атлетично тяло и до известна степен  покачване на тегло.  Благодаря предварително за отговорите! 🙂

Темата беше редактирана от Васил Стефанов на 27.06.17 22:19.

Можеш да правиш кофички на два стола като двата стола са обърнати с гръб един срещо друг и минаваш между тях и се хващаш за облегалките и почваш да правиш кофички

Мнението беше редактирано от Петър Борисов на 28.06.17 09:30.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1