Моята система проста и ефективна

01.07.17
12:17

По рождение съм Ендоморф, винаги съм искал леко релефно тяло и здраво силно! но пробвах различни схеми тежки 4 дни в седмицата мускулни групи например, гърди + ръце крака корем гръб бицепс  накрая яко кардио и диета но все уморен на другия ден и имаше лек ефект но някак си тежко ми беше, в някакъв руски сайт прочетох за някакъв ендоморф си измислил система и е пробвах, аз лично съм много доволен

Тренировка (през ден)
Тренировка А:
- скачане на въже 3 мин
- Коремни преси 20
- Извивки с дъмбел 20
Тези 3 упражнения се въртят кръгово 20 минути и вече от мен тече вода като водопат, след това почивам 5 мин и се концентирам за най важното 2 серии от лег 8 ци 5 повторения сам и 3 с помощ
Тренировка Б
- Спринтове 1 сери-я
- Коремни преси на земята 
Въртене 20 мин  пак като горната трен почивка 5-10 мин
След това яка концентрация и 2 серии пълен клек 5 повторения измъчени от мен и 3 помага някой.
тренировката е нищо буквално като знам че преди тренирах по 2 часа сега общо 30 мин но съм 90кг правя от лег 150 чисто 2 ки и 160 и 70 някъде 2 ки клек, това не е много, но за мен си е постижение, сила + леко релефно тяло, това исках.

Понеже не разбрах много програмата ти може ши да я напишеш по дни точно какво правиш. Мерси предварително ☺

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1