Режим?

Здравейте. Нова съм тук и съм решила твърдо да сваля 4-5кг и най-вече да се стегна. Родих преди година, преди това нямах никакви проблеми с теглото и с фигурата, но сега е адски трудно. В момента съм 59кг и съм висока 165см. Храня се... когато се сетя и понякога се натъпквам защото не съм яла дълго примерно.... Не знам от къде да започна, затова реших, че като за старт е добре да си създам някакъв хранителен режим, който да ми помогне да сваля заветните 5кг, а естествено ще съчетая и с тренировки и някакви добавки. Само да стигна и до там.
Та моля за някакъв примерен режим, за да се ориентирам горе долу. Нямам много за сваляне но все пак. Благодаря предварително на отзовалите се.

Carbohydrate

07.07.17
07:22

Ако те затруднява да си съставиш меню, то си свали тази екселска таблица
http://tranzit.dir.bg/load.php?id=FyUN39wLUA9BmI8B2935070
напиши си килограмите в червената клетка горе и исканите калории, за да сваляш. Таблицата ще изчисли грамажите на нутриентите и после можеш да се храниш с продукти от таблицата, като им вписваш примерните грамажи. Менюто е строго ограничено от продуктити в таблицата, но това е всичко, което ще ти трябва...

Здравей, Калина, видя ли това?
В ръководството има насоки, които биха ти помогнали сама да си съставиш план, на база предпочитанията ти. 🙂

Благодаря! Изтеглих програмата и сега ще я разгледам. Иначе съм прочела ръководствата, ще опитам да си създам режим някакъв.

Иван

07.07.17
09:18

Режим на тока, режим на водата, режим на хранене, режим на мозъка....

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1