По-апетитно дупе, съвети?

26.07.17
20:44

Здраейте, аз съм на 16 години тренирам фитнес от 9 месеца. Преди две години се взех в ръце и отслабнах с 20кг в,момента поддържам тялото си. Уформих корема си, имам преса, но искам да направя дупето си по-голямо и оформено, но не прекалено,разбира се. Някой може ли да ме посъветва какви упражнения трябва да изпълнявам независимо къде  и към какъв хранителен режим трябва да се придържам разбира се без да уголемят други части. Благодаря предварително! 😊

Клек с щанга, напади, тяга с прави крака.

Опитай се да увеличиш естрогеновите си нива чрез храната. Соята например е подходяща храна. Избягвай стреса и води редовен полов живот. Тренировките повече ще ти пречат, тъй като увеличават нивата на тестостерон, а той е антагонист на естрогена.

02.09.17
07:29

казано от Петър Петров на 02.09.17, 02:27:

Опитай се да увеличиш естрогеновите си нива чрез храната. Соята например е подходяща храна. Избягвай стреса и води редовен полов живот. Тренировките повече ще ти пречат, тъй като увеличават нивата на тестостерон, а той е антагонист на естрогена.

Чудесни съвети, няма що!

02.09.17
09:49

Тва като една приятелка, която ме застреля като започвах да тренирам: “к’ва са гърчиш с тия щанги, едно време като пиеше кат’ смок си беше толко’ добре и без да си даваш зор”

Здравей, Ради!

Най-добре е да споделиш какво правиш сега за долната си част - какви упражнения, каква тежест подбираш и т.н.
Какво имаш предвид под това, да правиш упражнения “независимо къде”? Нали ходиш на фитнес?

Няма конкретен режим, който да спазваш. Има някои насоки, които може да използваш в храненето си.

Важно: Не обръщай внимание на нещата, които Петър ти е написал.

Петър, моите уважения, но е несериозно да съветваш някого да увеличава естрогеновите си нива, за да се сдобие с апетитно дупе, особено пък несериозно е да го насърчаваш да яде соя.
Да твърдиш, че тренировките пречат - тук вече съм без думи.
Може би ще тръгнеш да спориш сега, но те предупреждавам, че нямам намерение да участвам, включих се само заради авторката на темата, която може да се подлъже по съветите ти, да спре да тренира и да отиде да се тъпче със соя.

02.09.17
20:20

Същият образ изръси един куп тъпотии и в моята тема 😄

По темата- За мен добри упражнения за дупе са клек ,тяга всякакви вариации напади особено ходещи и български клек.Бих добавила и сумо клек ,хип тръст и ритници аз лично предпочитам тези на машина или скрипец.Но както каза Вероника няма да е лошо да споделиш как тренираш долната част .

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1