Екстракт от Бабини зъби

Темата е заключена.

29.07.17
00:35

Добър вечер или добро утро!
Не намерих по-добро място,където да напиша темата си,ако е възможно да е на грешното място,нека бъде преместена.Благодаря!
Имам въпрос относно така наречената билка “бабини зъби”.С едно приятелче си говорихме,но не разбрах особено много за него.Едно от нещата,които разбрах е,че подобрява мъжкото либидо,удължава ерекцията и покачва мускулната маса.Въпросите са ми дали тази “билка” е вредна или полезна,дали от нея може да има прогрес в мускулите или най-общо казано какви са ползите от нея?Вие ползвали ли сте и как ви се отрази тя?Как се ползва и какви са дозите или може би чаши чай не знам.. Вие ще кажете как се приема 😄
Благодаря за отделеното време. 🙂

Темата беше редактирана от bicepssslover на 29.07.17 00:39.

Здравей, имаме актуална статия по темата. Ще архивирам темата ти, тъй като се дублира многократно. Може да потърсиш за по-старите от търсачката в менюто.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1