Препоръчайте ми гейнър.

Ross Vile

06.08.17
01:34

Здравейте момчета.

Търся някакво гейнърче до около 40 лева, ако някой от вас е пил и е останал доволен да ми препоръчате. Попринцип не съм голям фен на гейнърите, понеже са бъкани със захар, ама реших да пробвам да видя дали заслужено съм ги избягвал до сега. Кажете и вашето мнение.

А и за малко да забравя, моля без гейнъри с креатин и без Scitec Mass.

Не съм момче, но да се включа. 🙂

Съвсем спокойно може да минеш без гейнър, ако храненето отговаря на целите ти и те съветвам да се концентрираш именно в тази посока.

Ако все пак твърдо си решил да си вземеш гейнър, може да видиш препоръки тук.

06.08.17
18:39

казано от Ross Vile на 06.08.17, 01:34:

Здравейте момчета.

Попринцип не съм голям фен на гейнърите, понеже са бъкани със захар, ама реших да пробвам да видя дали заслужено съм ги избягвал до сега.

Колко кила си и на какъв ръст? Ако имаш поднормено тегло (по-малко от ръста минус 100), зърнената диета и гейнъра може би ще ти помогнат. 🙂 Да качиш по-бързо макар и не много чисто. 🙂

Ross Vile

06.08.17
19:16

Мерси за отговорите. 72 килограма съм, 184 съм висок. Гледам да кача до 75, но при мен качването е много трудно, имам много бърз метаболизъм и колкото и да ям все не качвам. По 3000 калории ям и не става.

06.08.17
19:51

Е, колко дълго “яде” по 3000 калории?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1