Най-вкусните овесени ядки на пазара?

07.08.17
16:59

Някой може ли да ми каже кои са най-хубавите и вкусни овесени ядки на пазара и най-вкусната рецепта?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 08.08.17 07:10.

Няма правилен отговор на такъв въпрос. За всеки е различно.
Аз лично редовно си купувам овесените ядки на Била - Muhler или нещо такова или от Лидл - Crownfield и Mastercrumble. И трите марки доста ми допадат и имат разновидност с повече сушени плодове или с повече ядки. Цената им е между 3.50 и 5 лв. за килограм, взависимост от промоциите. Правя си ги и само с кисело мляко, както и с прясно мляко и мед. Ако вече обичаш по-сладко, можеш да си добавиш нарязан банан, още стафиди или някои сушени плодове като боровинки, например. Всичко зависи от теб.
Ям овесени ядки вече може би от повече от 5 години и съм се убедил, че по-удобна храна, която да хапнеш на работното си място няма.

Надявам се да съм ти бил полезен.

Мнението беше редактирано от Кристиян Симонов на 08.08.17 11:38.

08.08.17
13:03

Овесени ядки
Кисело мляко
Фъстъчено масло
Банан
Доза протеин

Количеството зависи от калорийния ти прием

08.08.17
14:49

Взимаш фини овесени ядки и заливаш с гореща вода, за 15 минути поемат и ядеш.

Това е изцяло въпрос на личен вкус. Най-вкусната рецепта за един няма да се стори “най-” за друг. 🙂 Експериментирай, разрови се в сайта за идеи (ползвай търсачката).

Аз например харесвам подобни комбинации, а също и палачинки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1