CLA

Здравейте! Може ли малко информация, за спирането на този добавка, и съвети за приема и ако сте я ползвали 🙂

Привет Николета,

Какво имаш в предвид “за спирането на тази добавка”? Не се изисква нищо специално. Като прецениш, просто спираш приема.

Стандартната дозировка е от порядъка на 3 до 6 грама, разпределени на 2-3 приема през деня, по време на хранене.

Малко повече може да прочетеш и в статията ни за CLA. Вече е доста старичка и и трябва обновяване, но базовата информация, която предлага, все още е валидна.

Деян

21.08.17
15:26

Тихомир, използвам повдигнатата тема, за да питам нещо. Прави ли се пауза след известно време на прием. Също така, колко време може да се пие при оптимално приемане, т.е. 3 пъти на ден по време на хранене по една капсула от съответния продукт, както е в много от случаите. Аз пия този на Масълтеч -https://shop.bb-team.org/muscle-tech-platinum-pure-cla?utm_source=forumThread&utm_medium=muscle-tech-platinum-pure-cla&utm_campaign=CLA !

Мнението беше редактирано от Деян на 21.08.17 15:29.

Деяне, от CLA не е нужно да се прави почивка и предвид това какво представлява CLA (мастни киселини) и предвид факта, че е съвсем натурално вещество, което така или иначе си набавяме ежедневно от храната, но в далеч по-малки количества, то би следвало да може да се приема целогодишно.

Поне аз не съм срещал информация за обратното.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1