Български метод за тренировка

08.09.17
10:37

Здравейте нов съм в форума и търся как да наблегна на гърдите си понеже имам 3 г.стаж и съм 90 кг, 175 висок,ръце 44, гръден кош 122,и приноса за това е повече гърбът, ии също така искам да използвам ако някой тук знае изобщо един български метод на един велик българин през 70-те за тренировка, в него който е писано как всеки ден примерно прави по 1 упражнение за изоставащата му мускулна група с по 5 серии и по този начин тя растяла много бързо!  Също така ще съм благодарен и на начин на тренировка в който гръдните мускули се тренират по често седмично за по бърз ефект,нещо като специализация?

Във всички случаи има значение как си тренирал до сега.

08.09.17
11:19

И през ден съм ги тренирал и в сплит два пъти седмично.никък не става дори и веднъж седмично да ти тренирам не става защото на мен лично гърдите ми много бързо понякога почиват,  техниката ми е отлична н флайс,кофички,лежанките,лицевите и пак не става, за това търся българския метод защото се води за един от най ефективните 🙂

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1