09.09.17
10:31
Преди тренирах с ръкавици за фитнес ,но с тях захвата ми е слаб и едва ли не се изпускам от лоста . В последно време тренирам с работни ръкавици,който са със гумено покритие ,но ми се появяват ужасни мазоли -причината и да не правя още повторения заради болката . Обмислям да си намеря дунапрен и да си подлагам под ръцете ,но не знам дали ще е удачно . При вас как е положението ??
09.09.17
10:38
Че какво им е лошото на мазолите по ръцете? Сега ако ми кажеш че слагаш и подложка на лоста като правиш клек...
09.09.17
11:55
Има специализирана козметика за ръце. Гимнастиците и кросфитърите ползват такива (напр.
комбинация от пемза и крем за ръце).
Аз ползвах “градинарски” ръкавици, от железариите, платнени и без гумирано покритие, най-обикновени с пръсти. С гумирано залепват за лоста и не може да приплъзват/прихващат, ако правиш силови или коремни.
15.09.17
09:19
казано от Владислав Яньовски на 09.09.17, 10:31:
. При вас как е положението ??
Като станат по-плътни, сами се обелват. Тъй като мъжката кожа е по-дебела, просто не ги оставяй да станат плътни- изстъргване и мазане. Съветът за крем винаги е актуален, просто аз не ползвам козметика за ръце.
11.10.17
14:12
Ръкавици или мазен крем или търпение...в един момент стават твърди и е ок да се тренирам без да те притесняват или дразнят : )