12.09.17
13:54
Здравейте, нов съм с регистрацията си тук, но съм чел теми преди да си направя рег-а.
За мен и моята цел: На 16 години съм, 53 килограма. Искам да изчистя подкожните мазнини, да изкарам преса, да се покаже малко и гръбчето ми xD.
Обичам много плодовете и зеленчуците, от плодовете обичам - праскови, кайсии, банани, ягоди, малини, череши, капини, пъпеш, диня, нар, грейпфрут, ябълки, портокали, сини сливи, дюли, круши. Зеленчуци: домати, краставици, зелена салата, зеле, пипер и така. Месо: пържоли - на скара и фурна, печено пиле, риба - пържена, и на скара.
Ям и млечни продукти като сирене, кашкавал - домашни / купени от магазина, обичам и мед.
От седмица-две не съм хапвал хляб, мазно, сладко. Не тренирам от скоро, ходил съм на фитнес, бягал съм на стадион и крос тренажор. Сутрин пия суроватъчен протеин с вода, след тренировка ям пържоли с лимон, извара от лидл, краставички(корнишони)/варени яйца и протеин след храненето. След първата тренировка нищо не ям повече, като свърша с втората тренировка и се прибера хапвам плодове праскова/банан, и пържола
Чел съм теми във форума, но се реших да направя и аз една такава. Ще се радвам хора с повече опит от мен да ми дадът ценни съвети. Знам, че изгарянето на мазнини не става толкова лесно, но съм готов и мотивиран да постигна това, което написах.Смятам след спада на мазнините да ходя само на фитнес, защото искам да оформя тялото си.
Темата беше редактирана от Motivation Motivation на 12.09.17 16:26.
12.09.17
16:32
Какви преси, какво глупости.
На 16 си, сега растеш и хормоните ти девеят. Тялото ти има нижда от здраве и чиста храна, а не от диети и преси и глупости.
Дори и от фитнес нямаш нужда. Отивай на успоредките - кофи, набирания, клекове, лицеви и спринтове. 4 дена в седмицата и готово.
12.09.17
17:51
Диетата ми е: Пържоли,яйца, краставици, домати, лук, чесън, пипер, кисело мляко, извара, сирене, кашкавал, прясно мляко, банани, праскови, грозде, риба, месо, ядки също ще включа както и мед.
Ако ям неща като дюнерчета, джобове, пици-мици, чипсове и такива си знам, че ще е без резултат. За кофите, спринтовете и другите неща ще те послушам.