Какво да правя?

08.10.17
12:59

Здравейте, извинете айо нещо съм объркал раздела нов съм имам нужда от съвет скоро свалих доста кг от 106-7кг на 77кг сега съм около 80 дай-те ми съвет какво да правя да продължа да чистя или да качвам мускулна маса ето и снимка страх ме е да не увисна повече.

08.10.17
13:03

Продължавай да сваляш постепенно и няма да увиснеш. Дръж калорийния дефицит по-малък.
Тренирай тежко и кратко HIIT кардио

ДЕ

08.10.17
14:01

Ники, а за колко време ги свали?

08.10.17
16:29

Свалих ги за 8-месеца с калориен дефицит тренирам вече 4-години загубих две години Ей така не направих нищо и си казах край стига толкова бях стигнал 107кг почнах лека полека да науча първо упражненията и Айде още една година чао Ама пак нищо и накрая си оправих храната и всичко си дойде на мястото

08.10.17
18:34

Може да си правиш коремни упражнения , но мисля , че още ще трябва да чистиш или пък ако ще спираш до тук с дефицита, качвай постепенно въглехидратите иначе пак ще натрупаш бързо

08.10.17
18:35

Имаш още да чистиш... Също прави базови упражнения

10.10.17
06:05

Да прави сте май ще е по удачно да изчистя първо и тогава да качвам 🙂

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1