Искам да тренирам, но не знам как.

30.10.17
23:10

Здравейте!Искам да ходя на фитнес.Малко да се оформя, но съм на 15 и не знам какви упражнения.Един път отидох и ми казаха, че ми трябва програма защото ще си спра растежа.Тренирам баскетбол и правя упражнения без тежести.Клякания, лицеви упори, коремни.Кажете ми някаква програма.Мерси за обърнатото внимание

31.10.17
04:57

Мой човек програми има в тоя сайт колко искаш. Хубаво правиш лицеви опори и коремни. И кой е тоя където те е излъгал,че ще си спреш растежа.  Аз на твоите години започнах да тренирам в залата 15. Но,не тежко постепенно с времето нещата ще станат.  Трябва да питаш някой да ти покаже някой упражнение без питане не става ако има  инструктор още по-хубаво.

Мнението беше редактирано от James 25 на 31.10.17 05:11.

Привет,

Можеш да започнеш с Първи стъпки във фитнеса. Ще ти върши работа първите 2-3 месеца.

Макар дните да са понеделник, сряда и петък, можеш да ги поразместиш в зависимост от тренировките ти по баскетбол. Хубаво е обаче да има поне 1 ден между тренировките във фитнеса.

Първите няколко седмици се стреми да заучиш техниката на изпълнение, а след това можеш да вложиш повече усилия и да покачваш използваните тежести с малко всяка седмица.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1