14.11.17
15:37
Здравейте,
На 25 години съм, 173 см. висок и около 63 кг. Ходя на лостове от скоро, но ми се иска да стегна корема повече. Бихте ли препоръчали някоя добра тренировка за корем за начинаещ? Иска ми се направя да плочки и да сваля мазнините от корема. Видя в сайта много видове тренировки, но не знам на коя да се спра.
Благодаря за съдействието!
Темата беше редактирана от Yavor Alipiev на 14.11.17 15:37.
казано от Yavor Alipiev на 14.11.17, 15:37:
Здравейте,
На 25 години съм, 173 см. висок и около 63 кг. Ходя на лостове от скоро, но ми се иска да стегна корема повече. Бихте ли препоръчали някоя добра тренировка за корем за начинаещ? Иска ми се направя да плочки и да сваля мазнините от корема. Видя в сайта много видове тренировки, но не знам на коя да се спра.
Благодаря за съдействието!
За това си трябва диета.
14.11.17
15:56
Явка-младеж,............... на твоите ръст и килограми, просто не знам. Ако искаш да ти се видят плочките /ако има такива/ ще следва да свалиш мазнини от цялото тяло. Няма как да се сваля от корема, а от другаде не, демек ще трябва да отслабнеш цялостно. Това става както ти посочиха, с определен начин на хранене плюс обаче тренировки с тежести, ако искаш поне наличните мускули да се съхранят. Ако тренираш за корем, мускулатура там може и да имаш, ама ако има мазно няма да се вижда. Т.е. ще следва да изчистиш мазното, обаче колко килограма ще станеш след това - 57, 58, колко ? Това е абсурдно за мъж на 25 г. с твоят ръст, но пък може такова да е желанието ти. Всеки си има някакви приоритети.
14.11.17
22:42
Благодаря за отговорите.
Всъщност, искам и да кача килограми. Да стана към 70-73, но да изчистя мазното.
14.11.17
23:13
казано от Yavor Alipiev на 14.11.17, 22:42:
Благодаря за отговорите.
Всъщност, искам и да кача килограми. Да стана към 70-73, но да изчистя мазното.
Приятел аз съм 75/76 кг и съм на 17,и макар да не ми се виждат плочките ги усещам яката(като стегна 😄),даже мога да си ги броя смятай ако сваля до 70 кг. направо ще изпъкват(макар,че при всеки е различно и % на мазнини в тялото е важен).А даже не отделям почти никакво внимание на пресата.Ако бях на тези кг. които си ти щях да качвам!!!Така или иначе ти ще я направиш тази преса,ама си трябват ръце,гръб,гърди,крака,рамене,даже трапец няма да е лошо да тренираш.И все пак е НЕЛЕПО от страна на 17 годишен мухльо да дава акъл на 25 годишен мъж за това ГО КАЗВАМ САМО КАТО СЪВЕТ.
14.11.17
23:43
Ако ти трябва определено упражнение за коремни мускули аз най-много уважавам повдигане на крака от вис.
Поздрави от Спрингфилд.
15.11.17
09:21
Да, знам, че е несериозно.. Но от цигари, алкохол и нездравословен начин на живот до тук се стига. Ето една снимка на 2 месеца някъде.
И, друг последен въпрос: Какво да не ям? Чипсове, много сладко намалявам до минимум. Друго какво не трябва да се яде - някакво месо?
Благодаря отново за отговорите.
казано от Yavor Alipiev на 15.11.17, 09:21:
Да, знам, че е несериозно.. Но от цигари, алкохол и нездравословен начин на живот до тук се стига. Ето една снимка на 2 месеца някъде.
И, друг последен въпрос: Какво да не ям? Чипсове, много сладко намалявам до минимум. Друго какво не трябва да се яде - някакво месо?
Благодаря отново за отговорите.
Месо яж, трябва ти протеин! Няма никаква причина да го изключваш. Ама месо, не кренвирши, наденици и тн.