Спортувай с желание

Здравейте. Нова съм тук. Реших да променя живота си към по-добро. Започнах да спортувам и намаих до колкото мога вредните храни и сладкото. На 19 години съм,тежа плюс минус 60кг. Въпроса ми е следният:
Не знам какво да ям.  Гледах в най-различни сайтове,но не знам точно  кое ще ми е от полза. Как си направя меню,богато на полезни вещества. Дали някой може да ми помогне? Благодаря ви! 🙂

Здравей, Марияна!

Поздравления, че си решила да направиш нещо полезно за себе си. 🙂
Няма някакви задължителни и универсални храни, както съответно и режими. Има основни принципи, които би могла да ползваш в съставянето на менюто си.

Прочети това ръководство, то ще ти даде основата, която сама да градиш. Ако имаш нужда от помощ, ще обсъждаме.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1