18.07.05
00:03
Здравейте форумццции.Искам да ви питам тук нещичко..надявам се да получа поне един ,но смислен отговор ;)
Понеже съм в чужбина за лятото и тук по цял ден няма кво да се прави - много е жега и редко хода на фитнес,защото не се издържа.
Тялото общо взето ми е добре оформено ,без стомаха - ПЪЛНА СКРЪБ!
Решил съм като ставам към 9 часа да правя различни по вид коремни преси и лицеви опори - по няколко сериики.Немога да тичам защото е ужасно горещо и просто не се издържа,пък и исках да ви питам дали ще мога да оформя стомаха само с преси и лицеви опори?
Не искам да отслабвам - само да се оформя !. :)
2ро искам да ви питам ще има ли някъв ефект ако не правя строго определена диета ,еми ям когато си искам по малки количества и да отбягвам мазнини..и т.н
и 3то - Има ли някъв начин да се спре растежа на тялото.Пораснал съм достатъчно и имам достатъчно мускулна маса а съм само на 15 год.
185 висок и 80 кг. Ако има такъв начин чрез какво ще да е той?
Обаче не искам да исползвам разни лекарства или някаква химияя..ако почна да вдигам ще спра ли да раста.Защото така съм чул ,че се набивам? :)
1.Ако ги правиш редовно и качествено няма как да не постигнеш някакъв резултат.
2.Ще има ефект,но това колко ще е голям зависи от диетата ти
3.Защо ** *** ***** ** ти трябва да спреш да растеж.Хората се чудят как да порастнат,ти обратно.Като за 15 годишен мисля,че си добре.Вярно е че се набиваш от щангите,ако правиш например клек с щанга на гърба.Тогава тежестта натиска гръбначният стълб и прешлените ти се набиват,но преди да решиш да “спираш” растежа си,помисли много внимателно наистина ли го искаш.
[quote author=“US”]Здравейте форумццции.Искам да ви питам тук нещичко..надявам се да получа поне един ,но смислен отговор ;)
Понеже съм в чужбина за лятото и тук по цял ден няма кво да се прави - много е жега и редко хода на фитнес,защото не се издържа.
Решил съм като ставам към 9 часа да правя различни по вид коремни преси и лицеви опори - по няколко сериики.Немога да тичам защото е ужасно горещо и просто не се издържа,пък и исках да ви питам дали ще мога да оформя стомаха само с преси и лицеви опори?
2ро искам да ви питам ще има ли някъв ефект ако не правя строго определена диета ,еми ям когато си искам по малки количества и да отбягвам мазнини..и т.н
и 3то - Има ли някъв начин да се спре растежа на тялото.Пораснал съм достатъчно и имам достатъчно мускулна маса а съм само на 15 год.
Обаче не искам да исползвам разни лекарства или някаква химияя..ако почна да вдигам ще спра ли да раста.Защото така съм чул ,че се набивам? :)
Ако ти бях баща щях да ти набия 2 шамара! :lol: За какво спиране на разтежа говориш бе човек. Я се освести малко.
Според мен, ще постигнеш каквото искаш ако:
1) Кво значи горещо било?! Зали с климатици нямате ли? В пустинята ли се намираш? :) Започни леки добре структурирани тренировки, по някоя съвсем нормална методика. Има описани десетки такива във форума
2) За да се “оформиш” без да губиш мускулна маса, премини на съвсем нормално и пълноценно хранене, само че го прави РАЗДЕЛНО. Научи се какво е това и как най-добре да го правиш. Има доста инфо по въпроса, намери си.
3) Това за разтежа си го избии от главата, че е пълна глупост. Ако не можеш да си го избиеш само, запиши се на бокс/кик-бокс/киокушин, там ще ти помогнат. :wink:
Поздрави
[quote author=“US”]Здравейте форумццции.Искам да ви питам тук нещичко..надявам се да получа поне един ,но смислен отговор ;)
братле и аз съм на 15 и съм 1.80см.искаш да спреш разтежа си? :?: :shock: от тая жега дето я описваш явно си слънчасъл и си се побъркал :twisted: .те хората се молят да пораснат(както и аз се надявам да стана 1,90)
а иначе по горе ти обясниха как да направиш това което искаш.ти в кои град си?
Искам да спра растежа щот с всяка изминала година..раста с 3-4 см.Все пак не ми се иска да ставам 2 метра..искам най-много 1.90…
ЗНам ,че ви звучи налудничево ,но не искам да изглеждам кат’ маркуччч... :cry: :roll:
Иначе съм от Варна..