Видове тренировки

Здравейте! Може ли някой да ми предложи някакъв вариянт как да съчетая тренировките. В смисъл работата ми е такава че работя 4 дена и 4 дена почивам. През дните които почивам е добре но после идва голяма почивка за мускулите. Благодаря 🙂

Деян

07.01.18
17:53

С какъв стаж си-тренирал ли си въобще. И какви са ти целите. Питам защото ако имаш някакъв стаж и си се насочил към силово трениране, а и можеш да се възстановяваш добре, подходяща програма ще е например: ден 1-горна част, ден 2-долна част, ден 3-горна част, ден 4-долна част, 4 дни на работа и после отначало. Така ще тренираш определени мускулни групи 2 пъти през ден и после 4 дни хубаво ще възстановяваш докато си на работа 😃. Да, няма да имаш почивка между 4-те тренировъчни дни, но това е оптимума според мен.
А в работните дни колко часа си на работа.....да не е 4 денонощия без сън 😨
Не е и много ясно от написаното, в кои дни можеш и в кои не можеш да тренираш. Мнението ми касае случая, в който се приема, че в 4-те работни не можеш да тренираш.

Мнението беше редактирано от Деян на 07.01.18 18:07.

Стажа ми около 4 години с прекъсвания😃 работя по 12 часа 4 дена и нямам възможност след работа. Целта ми е за релеф добра е идеята мога да опитам. Работните ми дни се изместват винаги с един ден напред в смисъл ако тази седмица започвам в понеделник то другата във вторник и така. Благодаря за съвета.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1