Моля за съвет, странен начин на тренировки водя и не знам защо?

Здравейте на всички, вижте аз не съм фен на Технологиите набор 85 съм тежа 91кг, тренировките са ми много странни и реших да ви пиша да ви питам защо така ми се получава дали е нормално или не е нормално...
Моята тренировка е следната
Понеделник и Петък
1.Повдигане от лежанка с 60-65 кг - 20 повторения бавно
2.Обръщане от земя до гърди 5х5

Сряда
1.Повдигане на пръсти 2х50 - 50кг
2.Пълен клек с щанга зад врат 6х5
3.Коремни преси с 20кг диск

Странното е... Ако не направя 1 серия лежанка обръщането не ми влиза толкова добре, пробвах с лицеви 2-3-4 серии кофички нее нищо не може да ми замени лежанката 1 серия бавна до запарване и след това обръщам с хъс и по лесно и повече обръщам.
Сряда - Ако не направя 2 серии пръсец, аз просто нямам нито стойка нито сила да клякам, боли ме кръста и не чувствам бедрата, като вкарам 2 серии или тичам 20 мин след това 6х5 тежки влизат сериите страхотно чувствам се добре с 2 думи.

24.01.18
18:29

Хвалиш ли се или се оплакваш?
Само това ли са ти тренировките- 2 упражнения на седмица?

Няма с какво да се похваля.
не са 2 упражнения
1.Поенделник и Петък
се правят обръщания за мен това е ужасно трениращо цялото тяло... сряда тежък клек.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1