Мнение за моята диета

Здравейте ,

ето я моята диета и искам да знам според Вас дали ще мога да сваля мазнините БЕЗ ХИМИЯ .
Закуска :
2 портокала , 1 зелена ябълка , шепичка орехи - 30гр

Междинна закуска :
2 филии пълнозърнест хляб с вегански кашкавал - Violife на слайс - 4 бр

Обяд :
между 800 - 1000 гр - пържен хек ( НО ( ПАНИРОВКАТА Е ОТ ЦАРЕВИЧНО БРАШНО ТЪНКА КАТО КОСЪМ ) + една връзка зелен лук
зелена салата с краставица и една връзка зелен лук

Следобедна закуска :
2 филии пълнозърнест хляб с 4 слайса Violife

Вечеря :
2 портокала , зелена ябълка и шепичка орехи

P.S.Моля да запазим добрия тон , искам реални мнения без нищо странично !

Пробвал ли си да го сметнеш това как е в калории и макроси?

13.02.18
16:46

С хляб, кашкавал, портокали и панировка(независимо пържено или печено) можеш да свалиш килограми, но не можеш да отслабнеш. Ако замениш хляба с овес, портокалите с грейпфрути/лимони/зеленчуци и хека да го сготвиш без панировката и си на дефицит ще се получат нещата. Прочети статиите за трансмазнините, бялото брашно, захарта и ще видиш защо стоят така нещата.

Стойко , нека ти обясня аз НЕ ям :
- бял хляб
- кашкавал

иначе , аз си го купувам хека прясно пържен , ще му сваля кожата и ще ям месото амо то и без това е сухо и ще се получат нещата

Кашкавала който ям Стойко е Вегански както по-горе съм написал

Мнението беше редактирано от Митьо Петров на 13.02.18 17:01.

Веско , какво е макроси ?

иначе откъм калории цялостно влизам до 1200 като понякога и по малко , а пък протеина само от рибата ми е към 160 гр.

13.02.18
17:16

Увеличи си калориите. В момента храненето ти е като за мишка (1200 калории?!).
Добре ще е и да намалиш захарите и да ги заместиш с повечко протеин и въглехидрати с нисък ГИ.
А пърженото вземи го махни, ама напълно. Проблемът не е само в панировката, но и огромното количество олио което се използва.

Другото, което ми хрумна...каква е причината кашкавалът да е вегански? Проблем с лактозата?

казано от Митьо Петров на 13.02.18, 17:00:

Веско , какво е макроси ?

иначе откъм калории цялостно влизам до 1200 като понякога и по малко , а пък протеина само от рибата ми е към 160 гр.

Макроси са елементите, които съставят тези калории - мазнини, въглехидрати и протрини.
Протеина е важен, но е хубаво да идва от различни източници. В случая имаш само риба и соев протеин (който аз лично не бих препоръчал на мъж).

13.02.18
18:13

Не знам какво е вегански кашкавал, но за хляба мога да кажа да внимаваш да не е от типа на Вита, в които слагат кафе за цвят и хората си мислят, че ядат брашно тип1800+.

Веско кашкавала е вегански и без соя ( кокосово масло ) , ама много благодаря кво викаш да я дам таз храна на жената да я яде , аз какво освен да почна по 300-400 пилешко и 800 варен хек със зеленчуци ( зелена салата ) , няколко яйца и пълнозърнест хляб ?
и банани , а ?

13.02.18
18:32

Е като е вегански кашкавал, не е пълен с нишестета ли ? Начина ти на хранене изглежда много небалансиран, дали ще свалиш мазнини, никой не може да каже в предвид че не е наясно с ежедневието/тренировките и т.н.т

Благодаря Стойко аз съм прсто момче взимам хляб пълнозърнест (  Стратос / Елиаз или просо който има в магазина ) не вярвам в трендинг марките като Вита .

Благодаря Петя , жената почна с вегански кашкавал покрай нейни убеждения , а на мен ми хареса понеже има вкус на проволоне особено запечен на филия хляб , но не е толкова мазен и тежък

Съгласна съм със Splash.
Небалансирано меню, за което не можем да кажем нищо с оглед постигане на целите ти,
тъй като и информация за теб липсва.
Изглежда малко, като калории, но те лесно се увеличават. По-важното е да се научиш какви храни да подбираш. Прочете ли това?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1