Горене на мазнини на корема и около него

Здравейте! 1,76 съм 65кг. всичко ми е както трябва освен корема, имам доста натрупани мазнини и съм леко пълничък само в коремната област, почнах фитнес отново за да махна тези мазнини но имам няколко въпроса относно храненето ми, искам да попитам какво трябва горе-долу да ям, защото ако почна някаква диета предполагам ще отслабна навсякъде не само около корема. За момента нещата които ям са : яйца, пилешки пържоли, ориз, извара и салата с (маруля, домат, краставица, чушки + малко зехтин и лимонов сок). Някакви насоки кое да променя?

15.02.18
18:38

Принципно каквото и да ядеш, стига да си на минус с калориите, ще отслабваш. За оптимално горене на мазнини е добра идея да поемаш достатъчно протеин, достатъчно мазнини (главно ненаситени) и да орязваш (постепенно) калориите, най-вече от въглехидрати.
Общо взето, гледай количествата.

Не разбрах от поста ти дали си наясно, затова ще го напиша за всеки случай - както/каквото и да ядеш, ще отслабваш навсякъде. Няма някаква формула за махане на мазнини само от корема или другаде.

казано от Petya на 15.02.18, 18:38:

Принципно каквото и да ядеш, стига да си на минус с калориите, ще отслабваш. За оптимално горене на мазнини е добра идея да поемаш достатъчно протеин, достатъчно мазнини (главно ненаситени) и да орязваш (постепенно) калориите, най-вече от въглехидрати.
Общо взето, гледай количествата.

Не разбрах от поста ти дали си наясно, затова ще го напиша за всеки случай - както/каквото и да ядеш, ще отслабваш навсякъде. Няма някаква формула за махане на мазнини само от корема или другаде.

Ясно, по-принцип преди месеци като ходех на фитнес имах програма с която да качвам килограми и калориите ми излизаха към 3500 на ден, сега не ям толкова главно наблягам на протеина, но от време на време си ям и въглехидрати (ориз)  та въпроса ми е какво по-точно да продължа да ям?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1