01.03.18
21:24
Тааа, здравейте. На 13 години съм, 1.73 см и 80 кг. Не, не съм шишко, спокич. Изобщо не ми личат килограмите (между другото), искам да си стегна тялото. Има нещо прилично по мен, не съм чак толкова сланинест хехехе всъщност в краката съм малко дебеличък, другите места си ги харесвам. Широко гръбче също ми трябва, може и гърди :P За краката си нямам и на идея какви упражнения да въртя, за гърба засега предпочитам набирания, но как да им увелича броя ? Ау, колко теми и статии са написани специално към този въпрос, деа, мързелът е болест *Яко съм болен*. Мога да правя към 3-4 повторения - такива за бицепс пфф *Почвам всеки ден да ги правя, като ще се опитам непрекъснато да ги увеличавам*
Обичам да правя лицеви, но не знам дали ми помагат по някакъв начин (всъщност в началото винаги помагат, нали така ?), на ден по средно 150-200. Много ми е на кефляка, когато ги правя, чувствам се яко превъзбуден хахаха
Не тичам, не ми влиза в категорията “вкус” (или е заради астмата). 50 метра ги минавам за горе-долу 8 секунди. Спирам боклуците за ядене, в това число - дюнери, хамбургери, газирано, сокове, сладко и тн, бял хляб по-рядко. Честно казано, не знам какво повече да кажа (или не се сещам), отворен съм за всякакви съвети и критики.
ПС1. *Ще прощавате, ако съм пуснал темата в грешния раздел*
ПС2. *По възможност без фитнес, ‘щото щото така :P Не че нямам възможност, а няма да ми е интересно сам, почти всички хора, които познавам от София са ограничени мързели, а тези, които не са - живеят в другия край на града*
Моя съвет е купи си крив лост и дъмбели. И си готов вече имаш цял фитнес у дома. След това обръщаш внимание на упражненията техника и т.н.. Комбинираш ги с лицеви опори и клекове със собствено тегло примерно.. С дъмбелите може да правиш много неща гръб, гърди,крака,рамена същото и с кривия лост.
02.03.18
14:10
Добрем, благодаря ти, в близко време предполагам ще си взема 🙂
А някой нещо за набиранията да каже ?
Набиранията какво да кажа за тях? Товарят гърба упражнението номер едно са за мен. Дори и с малки бройки 3-4 ако ще и 2-да са ще постигнеш нещо. Примерно 5-серии по-2,3 и готов ако си начинаещ разбира се.
06.03.18
21:19
Добре братле, мерси!
Ами нещо за краката да ви се намира хахахахах ?