Как да изчистя мазнини ?

Здравейте , висок съм 183см 80 кг. на 20 г .Имам мазнини и искам да изчистя до колкото се може .Искам съвет относно какво и кога да ям.Бих помолил за някакъв хранителен режим например : Сутрин какво да ям на закуска,обяд, и вечеря ако мога така да се изкажа.Тренирам 5 дни в седмицата.Работя на 3 смени и ми е малко трудно  затова ходя когато мога преди/след работа.Бих помолил да ми помогнете също и с някаква програма за трениране ако тази не е подходяща.Тренирам от два месеца в началото правих кръгови тренировки и после минах на тази:
1 - Гърди
2 - Крака
3 - Гръб
4 - Рамо
5 - Ръце
Искам да наблегна на гърдите защото са ми увиснали и мазни. С две думи доста грозни.Също и да кажа ,че нямам понятие от мазнини въглехидрати и т.н  по колко трябва да приемам и как да си ги меря.

Темата беше редактирана от Борислав Иванов на 05.03.18 17:41.

ДЕ

05.03.18
19:11

казано от Борислав Иванов на 05.03.18, 17:16:

Тренирам от два месеца в началото правих кръгови тренировки и после минах на тази:
1 - Гърди
2 - Крака
3 - Гръб
4 - Рамо
5 - Ръце

Тренираш от два месеца, а си разпределил мускулните групи по начин, все едно си профи бодибилдър с години стаж. За упражнения, серии и повторения няма смисъл да питаме. Още от тук си тръгнал супер грешно.

Здравей!

Няма универсални “правила” за това, какво да ядеш на закуска, обяд и вечеря. Дори не е задължително да се храниш 3 или повече пъти, ако ежедневието (нещо друго) не ти го позволява.

Имаш много въпроси относно храните и отговорите им ще намериш тук. С това знание би могъл и сам да съставиш менюто си с оглед лични предпочитания и работата на смени, след което може да го опишеш, за да коментираме.

Относно тренировките: не си описал конкретни тренировки, а какъв сплит смяташ да прилагаш. Въпреки това обаче може да ти се даде отговор: такъв сплит не е подходящ за теб.
Ориентирай се към тренировки, където цялото тяло е ангажирано (големите мускулни групи).

За храненето ще погледна темата , но за тренировките какво да направя.Четох тема 3 месечна кръгова тренировка за начинаещи сигурно е добър вариянт?

ДЕ

05.03.18
20:29

Заебавай каквото си правил до сега. Тръгни от с нещо подобно:
https://www.bb-team.org/forums/viewthread/64048

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1