867....berserker...

Темата е заключена.
Прескочи до:
Bart Simpson

16.03.18
15:48

Явно по друг начин няма да стане.

Темата беше редактирана от Bart Simpson на 04.05.18 12:16.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

17.03.18
02:03

Васко, съжалявам че се налагат всичките тези неща тук...оффф прекален добряк си , казвал съм ти и преди , затова ще си патиш.Давам ти приятелски съвет отсега нататък просто да се придържаш основно към описване на тренировките си и всичко интересно за теб около тях.Това че аз харесвам социалните теми от живота , които ти засягаш често , съвсем не означава , че и другите ще ги харесат.Реалността е такава , че повечето хора за съжаление са по правило зли , завистливи , нетолерантни , доминантни , несъпричастни , арогантни , себични и какво ли още не...ти вече го видя нагледно.Добряците са малко , но и милиметър човещина струва почече от всички качества , изброени в миналото изречение.
  Пожелавам ти успех и дано този дневник оживее по-дълго!

Bart Simpson

17.03.18
16:57

Така, доста за писане.
Св. Патрик, ще го запомня тази година.
Вчера се застъпих яростно за правата на човек, който повече сигурно няма да видя в живота си обвинявайки пред целия наличен персонал, управата на ресторанта.
В последствие ми бе предложено да напусна самоволно,  като в замяна ще получа екселент референсис.
И без това бях с единия крак навън.
Ножовете са прибрани в най- тъмното ъгълче на най- дълбокия шкаф.
Казвам си стига с кухните за неизвестно дълъг период.
И без това имах идеи разни за други неща.
Малко ми е страшно от обръщане на страница в живота, но е небезисвестен факт, че съдбата обича смелите.
Отидох в залата за да подърпам малко лека тяга.
Едно наблюдение, което може да ви помогне да ми дадете насоки, ако все още на някой му се занимава.
Та, заемам позиция, изкарвам корема напред и до 105 градуса ъгъл на бедрата вс е ок, продължавам да свалям с дълбока, максимално възможна и видима, екстензия в гърба и бедрата започват да треперят. Какво става някой може ли да ми обясни?

17.03.18
19:05

Натягаш излишно бедрата, това става. Вместо глутеусите, бедрата поемат всичко и в не най-изгодната позиция за тях.
Тази грешка в началната позиция се вижда и на клиповете ти.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 17.03.18 19:09.

17.03.18
19:12

казано от James Hinks на 17.03.18, 19:05:

Натягаш излишно бедрата, това става. Вместо глутеусите, бедрата поемат всичко и в не най-изгодната позиция за тях.
Тази грешка в началната позиция се вижда и на клиповете ти.

Пак е по-добре, отколкото само кръстът да го отнася. Добър знак е, че мисли за краката.

П. П. Идва от старание да стяга корема, но липса на достатъчно волеви контрол върху това кои мускули да напряга. Трябва време.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 17.03.18 19:15.

17.03.18
19:18

Той кръста точно така го отнася. Особено при него.

Bart Simpson

18.03.18
18:27

Малко се забавих с вписването днес ама нали съм айляк и е това е онова и така.
Дърпащи-Б:
1. Високо изтегляне10#60 кг
1.1. Горен скрипец10#70 кг
По3
2. Обръщане от вис8#60 кг
2.1. Долен скрипец8#70 кг
По3
3. Чуково сгъване8#25 кг в ръка
3.1. Планк +30 кг до тотален отказ.
По3
4. Суинг до вертикала 5#15-20 кг.
Хем ми е тегаво, че не работя( явно съм работохолик),  хем голям кеф да си безделник.
Аааа, втори ден без нито една бира, по едно малко цапвам вечер.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 18.03.18 18:29.

Bart Simpson

18.03.18
23:44

Тоа пич ако оше веднъж извика- ГАЗ по средата на филма ш го нашaмaрА.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 19.03.18 02:13.

Bart Simpson

19.03.18
13:55

Бутащи-А:
1. Клек 10.10.8.6#90 кг
2. Хор. лег 5#90 кг
3. Раменна преса 6.6.4.4.#60 кг
Четири кръга.
Едит:
Продължавам без-бирието и не ми е нещо зле.
На мястото на бирата могат да се сложат толкова много неща, например вчера сглобих ултимът леща, а за днес съм си накиснал бобче и след малко ще ходя за св. Ребърца.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 19.03.18 15:11.

Bart Simpson

19.03.18
18:49

Да живеят литовците.
Литва, Литва.
И една онтересна фотография от една детска енциклопедия.
Ушака се мята с боб във фурната.
Нито бира, трети ден, чувствам се леко, но гладен, пия яко вода, до пет литра на ден.
Едит:
В тавата- макроси:
40% боб
40% св. ребра
20% св. ушаци
Хахахахахахах.
Те тава е РБД.......

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 20.03.18 00:03.

Bart Simpson

20.03.18
11:45

РБД- хахахахах
Дърпащи- А:
1. Тяга-6#100 кг
2. Набирания #13
3. Гребане от земя 6#42.5 кх на ръка.
Четири кръга.
Откакто съм айляк днес е първия работен ден заради св. Патрик.
По едно предложение за работа в осем сутринта, в осем и петнайсет и в девет и петнайсет.
Дали им изкарвам пари, а?

20.03.18
11:57

казано от Bart Simpson на 20.03.18, 11:45:

Откакто съм айляк днес е първия работен ден заради св. Патрик.
По едно предложение за работа в осем сутринта, в осем и петнайсет и в девет и петнайсет.
Дали им изкарвам пари, а?

Тук важното е ти какво искаш и за кого смяташ да изкарваш пари занапред. 🙂

20.03.18
12:01

Разчуло се е че си на пазара на труда.

Bart Simpson

20.03.18
12:02

Така е живота на “село”.
Говоркат си хората.
Както и да е,  аз съм решил да се занимавам с нещо друго за сега, ще отморя малко, а пък ако не се получи, няма да си изхвърлям ножовете.

Bart Simpson

20.03.18
19:40

На днешния ден, след малко повече от два месеца с дребния успяхме да превъртим Batman lego игра.
Кошмар е, никой да не я зафаща.
Добре, че излязох ” отпуска”.
Следващата е lego dimensions, гледам, че има над 150 клипа от по 30-40 минути в you tube. Добре че има типове, които снимат играенето и показват какво тр да се прави, защото на няколко пъти ми е идвало да я изхвърля играта в камината.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 20.03.18 19:50.

20.03.18
20:09

Като малък играех едно лего с едни пици, голяма разминавка беше.

20.03.18
20:27

Миналата година с щерката минавахме римейка на Кинг’с куест - доста забавно и за родителите. 🙂

Carbohydrate

20.03.18
20:30

играем на Тривиадор на телефона - старата Конкистадор за ПС ))

Bart Simpson

20.03.18
20:32

Цепя я, Карбо, в един момент бях номер едно в света, някъде сигърно имам снимка, ще потърся.
Ника ми беше- i know more.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 20.03.18 20:35.

Carbohydrate

20.03.18
20:33

снощи бях само със столицата и на последния въпрос превзех един и станах номер Идно)))

Bart Simpson

20.03.18
20:36

Ама ти сигурно БГ едишъна играеш.
Виж снимката горе.

Bart Simpson

20.03.18
21:31

Малко се забавих, но това е защото не го гледах- Иван ще спечели Хелс Китчън.

20.03.18
23:19

И аз съм геймър, съответно и моите хлапета и те.

казано от Bart Simpson на 20.03.18, 21:31:

Малко се забавих, но това е защото не го гледах- Иван ще спечели Хелс Китчън.

Ай стига бе, Иван дето не може да му се чуе гласчето? Защо така мислиш? Или имаш вътрешна информация?

Bart Simpson

20.03.18
23:29

Нямам инфо, просто тихите стигат по-далеко.

20.03.18
23:38

Мне, веднага залагам 2 бири че няма да е той.

Bart Simpson

20.03.18
23:40

Не мога да заложа много на това ми наблюдение, но така изглеждат нещата за мен за сега.
Will see
Основно съм за него защото е най-хладнокръвен, а на бойното поле и в кухнята, това е изключително важно качество.
Вземи предвид, че работи под напрежението от факта, че другите го мразвт, а на него не му личи да се кОси.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 21.03.18 00:51.

21.03.18
08:54

Барт, даже и да познаеш, Димо ще те прецака с бирите 😄

21.03.18
09:46

казано от CottageCheese на 21.03.18, 08:54:

Барт, даже и да познаеш, Димо ще те прецака с бирите 😄

Айде бе, ти пък от къде съдиш?

Bart Simpson

21.03.18
12:18

Димо и до Ейре ш дойде за да си изпием бирите, в това съмнение нямам, просто не съм по басовете.
Бутащи- Б:
1. Раменна преса дъмбели8#22.5 кг в ръка
1.1. Преден клек10#60 кг
По3
2. Лег тесен хват 8#70 кг
2.1. Бедрени екстензии8#85 кг
По3
3. Дъмбели полулег 8#25 кг в ръка
3.1. Бедрени сгъвания8#75 кг
По 3
4. Кофи  #15+0 кг
4.1. Въртене - диск пред тяло8#15 кг
По3
5. Суинг 5#15-20 кг
Едно обаждане ме заинтригува и не издържах на любопитството.
Та отидох до едно градче да видя ново ресторантче, ама съвсем новичко.
Собственика един свит, тих милия не знае какво да ме пита.
Взел някакви момченца и една лелка и ще правят италиянски ресторант.
Та май ще го изиграя малко Манчев.
Казах им, че ще опитам да ги стартирам за два месеца за по пет шест часа на ден докато върви моят курс.
Та така, хем пак ще капят някакви пари, хем ще мога да си ходя на курсовете.
Едит:
Пети ден без нито една бира, мисля, че от петнайсет годишен насам нямам такъв прозорец.
Странно е че като цяло желанието ми за алкохол се изпари, вчера си върнах половината от ракийката в шишето.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 21.03.18 14:37.

Bart Simpson

21.03.18
23:18

Вечерната тренировка:
Планк+20 кг.

22.03.18
07:06

Барти, пази се от такива изпълнения. Разбирам ти мотивите да го действаш така, но тежестта не се разпределя правилно и от играчка става плачка. В нашата зала има един много силен тип, който си е приключил трибойската кариера след като е клекнал трима от приятелите си и се е повредил мега гадно. Пази се!

22.03.18
07:56

казано от БПН на 22.03.18, 07:06:

Барти, пази се от такива изпълнения. Разбирам ти мотивите да го действаш така, но тежестта не се разпределя правилно и от играчка става плачка. В нашата зала има един много силен тип, който си е приключил трибойската кариера след като е клекнал трима от приятелите си и се е повредил мега гадно. Пази се!

Ами това по скоро е подценяване и грешка отколкото нещо от което да се пази човек. Не може да клякаш с щанга и после да мислиш че си цар и господар на импровизациите. 🙂

Bart Simpson

22.03.18
09:46

Благодрско,БПН.

22.03.18
10:08

Барти, пази се от такива изпълнения. Разбирам ти мотивите да го действаш така, но тежестта не се разпределя правилно и от играчка става плачка.

Кажи честно, Наде 😄

22.03.18
10:19

И аз не мисля че от едно хлапе на гърба здрав мъж може да се контузи.

Но мисля че Надето е права че мърдащи тежести на гърба могат рязко да си променят центъра на тежестта и в следствие да изискват от теб усилие да компенсираш за което не си подготвен и да стане травма. За пример давам жена ми - 60 кила, с нея си клякам и я разнасям като пръскачка из лозе без проблеми, но някой път като ми скочи и като почне да се чекне и като се наведе/метне нанякъде без да очаквам се получава лост, който ако не внимавам трудно мога да удържа без да приложа някакво компенсаторно усилие и да отиде напрежението не където трябва.

22.03.18
10:26

Уф, добре че се съгласихте, защото започнах да се чудя дали няма друга причина пичо’ете да не ми дават да ги насядам  😅😅😅

ДЕ

22.03.18
11:01

казано от БПН на 22.03.18, 10:26:

Уф, добре че се съгласихте, защото започнах да се чудя дали няма друга причина пичо’ете да не ми дават да ги насядам  😅😅😅

Може би ще се съгласят, ама ако е с “обратен планк” ;-)

Bart Simpson

22.03.18
12:57

Днес без тренировка, нещо ми е схванато.
Бира-0
Алкохол- клони към нула.
Съня обаче трябва малко да натисна, системно недоспиване.
Сега като започна курса другата седмица и няколко часа в ресторантчето и съвсем ще я оплескам със съня.
Записах дребния на ирландски, защото от септември ще започне да го учи в училище и ми се прииска да му дам.малко преднина, школата обаче се оказа номер едно, много ги забавляват докато учат.
Едит:
Много лесно се получават сметките без бира, ям силна храна без никакво излизане от рамките, които съм си определил и е голямо спокойствие.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 22.03.18 13:05.

22.03.18
15:41

казано от Bart Simpson на 22.03.18, 12:57:

... без бира

Може 🙂

Bart Simpson

22.03.18
15:44

Прав си, че може, защото тук ако наречеш Гинес- бира, няма да ти сипят.

22.03.18
16:35

казано от Bart Simpson на 22.03.18, 15:44:

Прав си, че може, защото тук ако наречеш Гинес- бира, няма да ти сипят.

Така и не разбрах какво толкова му харесват на тоя Гинес. Има далеч по-добри тъмни ейлове - и белгийски, и холандски, и датски.

П. П. Знам, че го водят stout, но това си е тъмна бира с горна ферментация, тоест ейл. 🙂

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1