Тренировки всеки ден

25.04.18
15:46

Здравейте.Понеже имам свободно време и желание да тренирам всеки ден,въпросът ми е дали това е желателно и да не би в крайна сметка да има повече отрицателен отколкото положителен ефект.Не съм начинаещ.8 последователни дена вече тренирам цялото тяло без крака,тъй като те са ми достатъчно здрави и мисълта ми е дали е редно всеки ден да правя едно и също-да не би да се окаже че накрая няма да имам никакъв резултат.

Не е проблем, стига да съобразиш обема и интензивността, така кче да можеш да се възстановяваш. И е редно да правиш крака поне два пъти седмично. Недей да правиш едно и също - редувай бъране-дърпане или горна-долна.

Мнението беше редактирано от Веселин Блажев на 25.04.18 17:10.

25.04.18
17:45

Я да ги видим тези крака и да завидим на здравината им. Предполагам са поне 75-80см на 10% мазнини.

25.04.18
17:50

Моля да има отговори,които са по темата и по възможност адекватни.

Няма проблем да тренираш всеки ден. Професионалните атлети го правят и не им пречи, аз го правя и също не ми пречи, така че опитай. Ако искаш хубава коремна област и задник никога не пропуслай краката.

25.04.18
19:21

казано от Стойко Колев на 25.04.18, 19:03:

Няма проблем да тренираш всеки ден. Професионалните атлети го правят и не им пречи, аз го правя и също не ми пречи, така че опитай. Ако искаш хубава коремна област и задник никога не пропуслай краката.

Благодаря за полезния коментар. 🙂 (thumbsup)

25.04.18
19:47

казано от Стойко Колев на 25.04.18, 19:03:

Няма проблем да тренираш всеки ден. Професионалните атлети го правят и не им пречи, аз го правя и също не ми пречи, така че опитай.

Професионалните атлети не са започнали с ежедневни тренировки , а питащия тренира от 8 дни!Трениране всеки ден и то прилично , ми се струва невъзможно...сигурно по-леки тренировки са възможни.Ти като тренираш всеки ден , как се възстановяваш?Аз лично съм пробвал да подържам 6 дни в седмицата и на третата седмица съм тотал щета и се налага да почивам поне седмица , за да се събера.Мисля , че натуралния атлет трябва да се придържа в 3 до 5 тренировъчни дни в седмицата и тренировките да са със силова насоченост основно...поне при мен само така се получават добре нещата.Все пак допускам , че съществуват и други успешни стратегии , но всеки ден...едва ли.

26.04.18
10:17

Ако тренираш по класически фитнес сплит, съвсем спокойно може да не почиваш нито един ден в годината, особено пък като не тренираш краката.
Ако става въпрос за ежедневни силови тренировки, който включват цялото тяло, то пак може да ги направиш ежедневни, но най-вероятно няма да успееш да си систематизираш и да дозираш точно натоврването и ще прегориш много бръзо.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1