21.05.18
11:47
Някой да знае как мога да се отърва от тях, някакви упражения? Защото са ми голям проблем и не знам какво да правя.(Ако трябва и снимка ще кача) Благодаря предварително.
ЕДИТ: И за паласките ако не се лъжа как се казваха(love handels май беше на английски..)
Темата беше редактирана от Емил Александров на 21.05.18 12:01.
Храна по добра и с лек дефицит и много тренировки. Това го правиш 5-6 години без прекъсване, но ще видиш резултати и по рано 🙂
Няма магически упражнения или начини. Мазнините не се повлияват от упражнения - това не са мускули че да се повлияват. Трябва да си следиш храната и да смяташ калории за да си в калориен дефицит и да отслабваш цялостно, тогава ще се намалят и мазнините в циците и на паласките.
21.05.18
16:48
Аз лично не съм съгласен с вас твърдо! На мен ми бяха големи и мазни гърдите, правех много лег/флайс/полулег, какво ли не четох и не ставаше. само и се дразнех защото се хранех под режим и имах плочки и лисичи гърди, спрях лег-а, започнах да правя след всяка тренировка Кофички на успоредка 2-3 серии до отказ, в момента ям каквото си поискам и гърдите ми са релефни на струни, както ги исках. Гена на тялото показва как да се тренира, друг случай познавам лице което прави само лежанка и гърдите му са на животни релефни и малки, а не големи и увиснали.
Мнението беше редактирано от Filip Valeriev на 21.05.18 16:49.
Емиле , не можеш да изчистваш мазнини в определени участъци(локално) по твой избор...това не е възможно.
Ако целта ти е да махнеш мазнините, просто прави кардио и пази диета за отслабване.Ако целта ти е да ги оформиш, трябва да след това да почнеш да ги тренираш здраво и да се храниш добре.Резултатите ще почнат да идват малко по малко.
28.05.18
18:53
Имах същия проблем и ще споделя как го реших или по-скоро как си мисля, че го реших може и да си въобразявам.
Калориен дефицит (НВД)
Кофички
Кросово тичане с гирички по 1 кг. в ръцете
Изкачване на стълби с гирички по 1 кг. в ръцете
Наистина съм съгласен, че няма как да гориш мазнини от определени места но мисля, че самото движение което изпълняваш с ръцете докато тичаш и държиш гиричките спомага малко за това иначе като цяло без калориен дефицит няма да се получи.